Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007 (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/35234-intalnire-generala-virtual-tuning-1-aprilie-2007-a.html)

Gratzian 08-03-07 00:50

Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007

sambata , 31 martie 2007 vom organiza la locul evenimentului intalnire nationala Virtual-Tuning.
vom discuta live toate problemele aparute de-a lungul timpului, vom stabili pentru viitor o cat mai buna organizare pentru dezvoltarea VT, atat la nivel de forum, sectiune pe site dedicata, linia pentru revista, frecventa si tipurile concursurilor, etc...
astept propuneri pentru ordinea de zi.

Ace Axel 08-03-07 07:47

Re: Intalnire generala VirtualTuning

la c ora e intalnirea?!
si o intrebare care am postato si p celalalt topic: participantii la concursul vt vor avea intrare gratuita k anul trecut? dak da.... in toate zilele?

GRIGO 08-03-07 09:00

super buna ideea ....
aceeasi intrebare o am si eu ...beneficiem de intrare gratuita ca anul trecut?

HoricutzWSR 08-03-07 09:21

sincer,nu mi`e de intrare...mi`e sa ma intalnesc cu fratzii :peace:

peter 08-03-07 09:35

super tare..sper sa fiu prezent !

frost_dani 08-03-07 13:42

hmmm.....shi eu vreau sa fiu prezent dar nu cred ca am sa pot...ca sar putea sa vin pe 29 shi nu am unde sta pana pe 31....:((

metal_militia 08-03-07 18:33

ar fii bine sa ne vedem organiza (k oricum ne intalnim pe acolo :-P ) mai pe dupa amiaza...sa ne acomodam cu atmosfera :lol:

alex_maniacu_91 08-03-07 18:45

si eu spun prezent

Trickz 08-03-07 18:49

mah ce naiba mah...vbim de intrare moka?? tot noi vom profita de banii aia (ex banda pt forum, premii, etc)....si ontopic, o sa fiu prezent si platitor de bilet, chiar daca particip:P

ruver 09-03-07 13:50

Interesant, o sa fiu si eu pe-acolo...

P.I.M.P boy 10-03-07 09:41

o sa vin si eu..poate... frate dar akm pe bune dak om plati intrarea ce are ...? dak nu e ok asa stati aksik si vdeti pozele pe forum :P

Ace Axel 10-03-07 13:09

omule... nu e vb despre asta... dar k sa stim ... poate unii dintre noi vor sa vina in toate zilele... si sa stim dak ne facem abonament pt toate 4 zilele sau nu.

import_skillzzz 10-03-07 15:33

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 790621)
omule... nu e vb despre asta... dar k sa stim ... poate unii dintre noi vor sa vina in toate zilele... si sa stim dak ne facem abonament pt toate 4 zilele sau nu.

in toate zilele dak vi - pe pariu ca in 90 % din timp eshti langa desenul tau dand autografe :-P

ra2 10-03-07 19:22

Re: Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007

legat de asta...dak se face cu intrare libere ptr cei care participa eu zic sa se faca o intrare separata sa evitam inbulzeala de anu trecut....ca puteai sa zici ca da domne particip la concurs si te lasa...asha o intrare speciala zic eu ca ar fi mai buna...te scrie pe o lista nick-u sau numele shi aia e intrii pe acolo...cum suna?:D

Alkatraz 10-03-07 19:41

Quote:

Originally Posted by import_skillzzz (Post 790795)
in toate zilele dak vi - pe pariu ca in 90 % din timp eshti langa desenul tau dand autografe :-P

Ce tare ai fost .... tu oare vezi ce scrii ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bai "omuletule" baga-ti mintile in cap ... spui niste aberatii de rad si curcile de tine .... :lol: :lol: :lol: :lol:

Daca am sa fiu in ziua respectiva prezent la salon am sa ma altur si eu ....

metal_militia 10-03-07 20:46

bine k esti tu mare batran...a facut si omu o gluma si repede sariti pe el :rolleyes2

cum zice andrey2003 e cel mai bine..daca se poate sa se faca o lista cu nicku+numele si sa se verifice la intrare

nu am nimic impotriva sa platesc, doar sa evitam imbulzeala ;)

ra2 10-03-07 22:01

Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 791197)
bine k esti tu mare batran...a facut si omu o gluma si repede sariti pe el :rolleyes2

cum zice andrey2003 e cel mai bine..daca se poate sa se faca o lista cu nicku+numele si sa se verifice la intrare

nu am nimic impotriva sa platesc, doar sa evitam imbulzeala ;)

care andrey 2003 vezi ca ne'ai confundat:lol: :lol:

si sa se faca intrare separata ptr participanti sa numai fie ca anu trecut ca asha stam dupa cei care nu participa la concurs si ei stau dupa noi ....:rolleyes2

frost_dani 10-03-07 22:17

shi eu sunt de aceiasi parere cu voi....dar nu cred ca o sa ne faca intrare separata..nu suntem o categorie chiar asa de importanta a evenimentului....

c i k y 10-03-07 22:42

Ar fi frumos sa ne facem niste ecusoane ceva cu Virtual Tuner si nick-ul nostru...un stand special Virtual Tuning...:???:

Gratzian 11-03-07 00:15

da, misto ideea...
cine se ocupa?
in legatura cu intrarea, o sa va anunt din timp ce hotaram.
nu va fi imbulzeala, ca se va face verificare la poarta mare, nu la intrarea in cladire

ruver 11-03-07 01:08

Quote:

Originally Posted by c i k y (Post 791361)
Ar fi frumos sa ne facem niste ecusoane ceva cu Virtual Tuner si nick-ul nostru...un stand special Virtual Tuning...:???:

Super tare ideea ar fi ceva :D

Sleepy_85 11-03-07 09:43

Vin si eu cu o sugestie, puteti sa montati un sitem de webcam-uri si sa faceti un fel de live feed de la salon, si sa puneti un link aici pe site-ul vostru, sau daca nu puteti macar sa faceti o groaza de poze si sa faceti o galerie aici pe forum, pentru cei care nu au cum sa ajunga la bucuresti, sa stie si ei cum a fost cat de cat.Ma rog e o idee,poate deja ati discutat despre asta intre voi

shantzu 11-03-07 10:52

pe intrarea separata pot sa intre si reprezentantii cluburilor ,cei care au masinile expuse ,membrii VT .... nu trebuie sa fie o intrare speciala pt noi :rolleyes2

Gabi 11-03-07 10:55

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 791695)
[...] macar sa faceti o groaza de poze si sa faceti o galerie aici pe forum [...]

Poze cu gramada au fost si anu' trecut, asa ca... vor fi si anu' asta ! :wink:

PS: abia astept !

P.I.M.P boy 12-03-07 22:35

ce sa zic faza cu standul este super :) dar depinde si de timpul pe care il mai au baietii oricum bafta :) la organizare

vio[s] 12-03-07 22:44

Quote:

Originally Posted by c i k y (Post 791361)

Buna ideea ;) .......... eu caut tricou negru .. pe spate o sa am nikul si semnul de 4tuning si i fata in dreapta sau stanga mai mic acolo tot un semn 4t :-)

peter 13-03-07 11:09

si eu o sa imi fac tricou...stie careva un pret informativ ? pentru ceva relativ simplu ?

metal_militia 13-03-07 14:47

si eu imi fac tricou...tot negru....si cu nicku scris mic pe maneca

Peter vezi k se fac super bine tricouri vis-a-vis de Tomis pe St cel mare:rolleyes2

Gratzian 14-03-07 01:31

numarul asta bagam in revista stickere
numarul urmator, o sa bagam folie de transfer cu sigla 4t
numa vesti bune... :)

Nubyan 14-03-07 20:59

Am si eu nelamurire.La intalnire se tine cont dak esti sau nu membru in usergroupul Virtual tuning? Sau poate veni oricine (normal sa aiba macar o tangenta cu virtual tuning :D ).Iar faza cu intrarile e valabila doar pentru participantii la concurs?Eu deja ma 'pregatesc' pentru 2d non brush.
Scuze dak ce am spus eu nu isi are rostul :???:

Gabi 14-03-07 21:06

Quote:

Originally Posted by Nubyan (Post 798321)
Am si eu nelamurire.La intalnire se tine cont dak esti sau nu membru in usergroupul Virtual tuning? Sau poate veni oricine (normal sa aiba macar o tangenta cu virtual tuning :D ).Iar faza cu intrarile e valabila doar pentru participantii la concurs?Eu deja ma 'pregatesc' pentru 2d non brush.
Scuze dak ce am spus eu nu isi are rostul :???:

Nu este o intalnire exclusiv pentru membrii Virtual Tuning. Oricine e pasionat de asa ceva poate sa vina alaturi de noi !

Nubyan 14-03-07 21:24

Ms Gabi :-)

giubau_v8 15-03-07 16:06

pana la urma in ce zi ne strangem? titlul threadului zice ca pe 1 aprilie iar in primul post zice ca pe 31 martie....i'm confused....nu o sa pot veni decat intr-o singura zi si as vrea sa vin si eu cand e intalnirea nu de alta ;)..uitasem...primim un raspuns ceva daca ati primit lucrarea?

import_skillzzz 19-03-07 18:08

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 799688)
pana la urma in ce zi ne strangem? titlul threadului zice ca pe 1 aprilie iar in primul post zice ca pe 31 martie....i'm confused....nu o sa pot veni decat intr-o singura zi si as vrea sa vin si eu cand e intalnirea nu de alta ;)..uitasem...primim un raspuns ceva daca ati primit lucrarea?

in ce zi ca in ce zi - dar pana la urma facem intalnire la coltu' cladirii sau ne organizati si noua un spatiu unde sa stam sa bem cafele si sa discutam problemele (si puteti sa ne impartiti pe categorii - freehand; virtual tuning, 3D) - nu de alta da' eu care am 13 ani o sa fiu luat la mishto de ashtia care nu shtiu ce fac defapt (adek ma refer la cum desenez) :-P

Gratzian 20-03-07 02:36

facem plutoane si numim sergenti... :)))

ruver 20-03-07 02:57

Quote:

Originally Posted by import_skillzzz (Post 806463)
in ce zi ca in ce zi - dar pana la urma facem intalnire la coltu' cladirii sau ne organizati si noua un spatiu unde sa stam sa bem cafele si sa discutam problemele (si puteti sa ne impartiti pe categorii - freehand; virtual tuning, 3D) - nu de alta da' eu care am 13 ani o sa fiu luat la mishto de ashtia care nu shtiu ce fac defapt (adek ma refer la cum desenez) :-P

pai fi tare si nu-i lasa sa te ia la musto :D oricum stai linistit ca nu cred ca o sa se intample asa ceva (sper :P) si la cum desenezi o sa ai destul timp inainte sa o faci... gandestete ca poate ei la varsta ta nu faceau chestia asta ;) deci... bafta si fara frica :-P 8)

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 807363)
facem plutoane si numim sergenti... :)))

buna faza =)) tare de tot... :lol: da totusi duar sergenti :sad:

Gratzian 20-03-07 03:36

nu... ca sunt si generali printre voi, cel putin din punct de vedere al priceperii la virtual

ruver 20-03-07 03:45

eeeeee asa mai da, :D
si inca ceva Gratian este vre-o ora stabilita ceva ?... si 4t day se tine tot unde s-a tinut si anu trecut nu ? parca la prisma 2... acum am vazut c anu s-a mai specificat acest nume da parca tot pe acole e... nu ?

Ace Axel 20-03-07 06:27

ruver... se tine la metro otopeni 4td ...

si eu as vrea nijte date ami concrete legate de intalnire... k nu sa stabilit nimic pana la urma

wlady 22-03-07 09:51

I am in ! Cum ne recunoastem ? Tic-Tac :lol: ?

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning