![]() |
Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007
sambata , 31 martie 2007 vom organiza la locul evenimentului intalnire nationala Virtual-Tuning.
vom discuta live toate problemele aparute de-a lungul timpului, vom stabili pentru viitor o cat mai buna organizare pentru dezvoltarea VT, atat la nivel de forum, sectiune pe site dedicata, linia pentru revista, frecventa si tipurile concursurilor, etc... astept propuneri pentru ordinea de zi. |
Re: Intalnire generala VirtualTuning
la c ora e intalnirea?!
si o intrebare care am postato si p celalalt topic: participantii la concursul vt vor avea intrare gratuita k anul trecut? dak da.... in toate zilele? |
super buna ideea ....
aceeasi intrebare o am si eu ...beneficiem de intrare gratuita ca anul trecut? |
sincer,nu mi`e de intrare...mi`e sa ma intalnesc cu fratzii :peace:
|
super tare..sper sa fiu prezent !
|
hmmm.....shi eu vreau sa fiu prezent dar nu cred ca am sa pot...ca sar putea sa vin pe 29 shi nu am unde sta pana pe 31....:((
|
ar fii bine sa ne vedem organiza (k oricum ne intalnim pe acolo :-P ) mai pe dupa amiaza...sa ne acomodam cu atmosfera :lol:
|
si eu spun prezent
|
mah ce naiba mah...vbim de intrare moka?? tot noi vom profita de banii aia (ex banda pt forum, premii, etc)....si ontopic, o sa fiu prezent si platitor de bilet, chiar daca particip:P
|
Interesant, o sa fiu si eu pe-acolo...
|
o sa vin si eu..poate... frate dar akm pe bune dak om plati intrarea ce are ...? dak nu e ok asa stati aksik si vdeti pozele pe forum :P
|
omule... nu e vb despre asta... dar k sa stim ... poate unii dintre noi vor sa vina in toate zilele... si sa stim dak ne facem abonament pt toate 4 zilele sau nu.
|
Quote:
|
Re: Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007
legat de asta...dak se face cu intrare libere ptr cei care participa eu zic sa se faca o intrare separata sa evitam inbulzeala de anu trecut....ca puteai sa zici ca da domne particip la concurs si te lasa...asha o intrare speciala zic eu ca ar fi mai buna...te scrie pe o lista nick-u sau numele shi aia e intrii pe acolo...cum suna?:D
|
Quote:
Bai "omuletule" baga-ti mintile in cap ... spui niste aberatii de rad si curcile de tine .... :lol: :lol: :lol: :lol: Daca am sa fiu in ziua respectiva prezent la salon am sa ma altur si eu .... |
bine k esti tu mare batran...a facut si omu o gluma si repede sariti pe el :rolleyes2
cum zice andrey2003 e cel mai bine..daca se poate sa se faca o lista cu nicku+numele si sa se verifice la intrare nu am nimic impotriva sa platesc, doar sa evitam imbulzeala ;) |
Quote:
si sa se faca intrare separata ptr participanti sa numai fie ca anu trecut ca asha stam dupa cei care nu participa la concurs si ei stau dupa noi ....:rolleyes2 |
shi eu sunt de aceiasi parere cu voi....dar nu cred ca o sa ne faca intrare separata..nu suntem o categorie chiar asa de importanta a evenimentului....
|
Ar fi frumos sa ne facem niste ecusoane ceva cu Virtual Tuner si nick-ul nostru...un stand special Virtual Tuning...:???:
|
da, misto ideea...
cine se ocupa? in legatura cu intrarea, o sa va anunt din timp ce hotaram. nu va fi imbulzeala, ca se va face verificare la poarta mare, nu la intrarea in cladire |
Quote:
|
Vin si eu cu o sugestie, puteti sa montati un sitem de webcam-uri si sa faceti un fel de live feed de la salon, si sa puneti un link aici pe site-ul vostru, sau daca nu puteti macar sa faceti o groaza de poze si sa faceti o galerie aici pe forum, pentru cei care nu au cum sa ajunga la bucuresti, sa stie si ei cum a fost cat de cat.Ma rog e o idee,poate deja ati discutat despre asta intre voi
|
pe intrarea separata pot sa intre si reprezentantii cluburilor ,cei care au masinile expuse ,membrii VT .... nu trebuie sa fie o intrare speciala pt noi :rolleyes2
|
Quote:
PS: abia astept ! |
ce sa zic faza cu standul este super :) dar depinde si de timpul pe care il mai au baietii oricum bafta :) la organizare
|
Quote:
|
si eu o sa imi fac tricou...stie careva un pret informativ ? pentru ceva relativ simplu ?
|
si eu imi fac tricou...tot negru....si cu nicku scris mic pe maneca
Peter vezi k se fac super bine tricouri vis-a-vis de Tomis pe St cel mare:rolleyes2 |
numarul asta bagam in revista stickere
numarul urmator, o sa bagam folie de transfer cu sigla 4t numa vesti bune... :) |
Am si eu nelamurire.La intalnire se tine cont dak esti sau nu membru in usergroupul Virtual tuning? Sau poate veni oricine (normal sa aiba macar o tangenta cu virtual tuning :D ).Iar faza cu intrarile e valabila doar pentru participantii la concurs?Eu deja ma 'pregatesc' pentru 2d non brush.
Scuze dak ce am spus eu nu isi are rostul :???: |
Quote:
|
Ms Gabi :-)
|
pana la urma in ce zi ne strangem? titlul threadului zice ca pe 1 aprilie iar in primul post zice ca pe 31 martie....i'm confused....nu o sa pot veni decat intr-o singura zi si as vrea sa vin si eu cand e intalnirea nu de alta ;)..uitasem...primim un raspuns ceva daca ati primit lucrarea?
|
Quote:
|
facem plutoane si numim sergenti... :)))
|
Quote:
Quote:
|
nu... ca sunt si generali printre voi, cel putin din punct de vedere al priceperii la virtual
|
eeeeee asa mai da, :D
si inca ceva Gratian este vre-o ora stabilita ceva ?... si 4t day se tine tot unde s-a tinut si anu trecut nu ? parca la prisma 2... acum am vazut c anu s-a mai specificat acest nume da parca tot pe acole e... nu ? |
ruver... se tine la metro otopeni 4td ...
si eu as vrea nijte date ami concrete legate de intalnire... k nu sa stabilit nimic pana la urma |
I am in ! Cum ne recunoastem ? Tic-Tac :lol: ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning