![]() |
NT07GPZ
inca o dacie salvata de remat
|
Re: NT07GPZ
care?
|
mda este foarte frumoasa
|
Frumoasa , poze ?
Manage Attachments - dai click si bagi poze. ;) |
2 Attachment(s)
imediat pun si pozele, asa arata cand am luat-o, bineinteles am mai dat cate ceva jos de pe ea care ii strica aspectul
|
11 Attachment(s)
asa arata la un aproape un an de la achizitie,asta fiind in iulie 2012, dupa care am fost nevoit sa aleg, ori remat ori sa fac reparatie capitala, am intretinut-o cat de bine am putut dar rugina m-a determinat sa fac pasul, altfel o pierdeam.Intrebarea este, pare sa aiba rugina la ce vedeti in poze ?
|
19 Attachment(s)
iar in august am inceput reparatiile la tinichigerie, set de poze pe parcursul lucrarii si cu ce am gasit cand am inceput sa dau jos de pe ea,suport tirant rupt, pasaje spate varza, praguri aproape ca nu mai existau, aparentele inseala, o sa revin si cu celelalte poze, sa le scot de pe camera(cand s-a inceput propriu zis sudura, schimbat piese, modificari)
|
modificari pentru viitor ar fi : schimbat pompa de frana si servofrana(papuc 1.9 diesel, sau ceva de pe masina straina), discuri si etrieri, schimbat pinioane treapta 5 cv, jante pentru setul de vara, sa vad ce gasesc, si in rest sa o tin cat mai simpla, ingrijita, si de bun gust sa zic asa. Iar reparatii pe partea mecanica, schimbat pompa de apa complet,electromotor, alternator, schimbat garnitura chiulasa, pivoti, capete de bara, amortizoare fata spate(toate piesele le iau aftermarket) vreau sa vad ce se schimba daca merg pe calitate( sachs, moog, brembo, valeo, ferodo)
|
|
Frumoasa masina...frumos din partea ta ca n-ai last-o sa moara !
Spor la lucru ! |
da asta este, pe vremea cand era la vechiul proprietar.
|
4 Attachment(s)
pun si niste poze cum este masina in momentul de fata, nu am mai avut timp sa continui, astept sa treaca iarna, am terminat cu tinichigeria, facuta ca la carte ( sudura argon, schimbat tot ce era ruginit cu piesa noua, piesele noi aplicat inca un strat de grund pe ele, spray cu zinc peste suduri, antifon de calitate 5 straturi, data cu amestec vaselina+ulei pe dedesubt si aripile, bagat ulei in praguri si la pasaje) plus ceva modificari (clapete usi spate astupate,pleoape faruri, schimbat scaune si bancheta spate), am lucrat si la audio un pic si a iesit chiar bine per total. Ma intreb acum la final de 2012 care mai investeste intr-o dacie, stiu ca fenomenul a inceput prin 2005 si au iesit cateva chiar deosebite. revin cu mai multe poze si detalii, cat de curand posibil.
|
Arata bine dar de ce nu-i pui proiectoare?
|
eeeee asa da sa mai schimbat topicul,alta viata cu poze.foarte ingrijita.imi place mult succes in continuare la modificari (de bun gust)
|
Unde ai vopsit-o?..a iesit de milioane vopseaua!...
Acum daca o mai lasi in primavara cativa cm si o pereche de jante ii ajunge..parerea mea! |
sincer as face mai multe dar am prea putine cunostinte de mecanica, si pe aici la noi nu e chiar de amploare fenomenul Dacia Reborn, as trece la 4 prezoane, planetare de papuc diesel, dicuri ventilate de Logan, si multe altele, evacuare de inox oricum vreau, pasaje la aripi din fibra sa scap de problema cu aparitia ruginei in timp. Sa o las mai jos, momentan am arcuri de fata pe spate taiat 1,5 spire, pe fata sunt cele stock, urmeaza sa pun de nova pe fata si sa tai inca o spira pe spate. Iar jante, chiar nu stiu ce sa fac , sa trec la 4x100 sau sa caut ceva frumos in 3 prezoane ( care si-asa se gasesc greu). Motorul ramane stock, il ingrijesc cat de bine pot, ca e masina de zi cu zi, si nu sunt pasionat de viteza, doar de bun gust.Este vopsita la cuptor,la un service din zona.
|
Quote:
Si de jante nu mai da banii pe jante de dacie ca oricum nu ai din ce sa alegi cel mai frumos pe acest tip de dacie sunt CMS-urile in trei spite, sfatul meu este sa treci la 4 prezoane si apoi ai o gama foarte larga de modele jante, iar despre rugina daca i-ai bagat ulei si vaselina la greu nu o sa mai apara la pasajele din spate daca ii bagi ulei pe acolo prin porbagaj nu o sa mai apara rugina. Bafta in continuare cu masina! La multi ani!!! |
Vopseaua a iesit brici...si deasemenea bad boy lookul arata frumos.
LA MULTI ANI ! |
Cat despre jante mai bine treci la 4 prezoane cum a zis si Marian06tzw deoarece vei gasi ceva pe plac mult mai usor si va fi si de efect.
|
imi place masina:X,parca acum este scoasa pe porta uzinii,bafta multa cu masina!si asteptam sa pui in practica ceea ce ai planuit!o sa ne intalnim in luna mai la intalnirea de la Brasov?
|
22 Attachment(s)
revin cu noutati , ceva poze din timpul lucrarii la partea de tinichigerie, poze recente si ceva piese achizitionate zilele trecute
|
5 Attachment(s)
piesele achizitionate : pompa apa completa, cilindri frana break, garnituri etrier, discuri frana. Cand fac rost de bani urmeaza: pompa frana,servofrana, amortizoare fata, placute frana, furtune frana, pivoti, capete de bara.
|
17 Attachment(s)
si pozele facute astazi , cum a iesit vopseaua, plus am rezolvat un mic luft dintre far dreapta si capota
|
primul lucru care urmeaza sa-l fac este sa o cobor, cand am luat-o avea pe spate arcuri de fata netaiat deloc din ele, fapt ce a dus la distrugerea amortizoarelor spate, erau planse amandoua, apoi un "mecanic" mi-a pus inaltatoare si statea spatele de ziceai ca e tractor, iarna trecuta am taiat 1,5 spire din arcurile spate, cu scopul de a scapa de inaltatoare, dar dupa ce am montat totul la loc am observat ca la apasare amortizorul facea capat de cursa si am fost nevoit sa pun la loc tampeniile alea de inaltatoare, am vrut sa tai mai mult din arcuri dar proprietarul garajului se grabea si a ramas asa. Acum va intreb: daca mai tai din spire, pot sa scap de inaltatoare , si sa fie totul in regula si cu amortizoarele spate ? Iar pe fata ce imi recomandati ? Ca optiuni as avea:sa tai din arcurile existente (stock), sa pun unele de dacia nova de pe spate, sau sa pun de camioneta diesel si sa le tai. Amortizoarele care vor veni puse pe fata sunt sachs bitub gaz. Vreau sa caut cea mai simpla solutie sa o fac mai stabila pe fata. bara de papuc diesel am pusa, anvelope de vara am 175/65/R13,modificarea cu coborarea + amortizoare gaz sper sa stea mai bine la drum.Cei care vor sa intrebe ceva legat de modificarile facute, ii ajut cu cea mai mare placere.Scuzati calitatea pozelor facute cu telefonul,urmeaza sa pun si setul de poze din timpul reconditionarii facute cu camera,care imi face probleme momentan. Astept intrebarile,sfaturile si parerile voastre, respect.
|
1 Attachment(s)
as avea o rugaminte :imi poate face careva un vt la poza asta, cum ar veni lasata + idei ce va mai vin voua ( proiectoare, modificari de aspect, folie capota, parasolar cu inscriptie si fara )
|
Quote:
Parerea mea e sa le tai pe astea de le ai pe masina si ai sa fi foarte multumit, presupun ca nu o faci acum de curse, si trebuie sa fie tapana. |
2 Attachment(s)
Uite sa iti faci o idee...simplu si curat;)
P.S. felicitari pentru vopsea arata foarte bine!8) |
Foarte reusit vt. Multumesc frumos.
|
Quote:
|
Quote:
|
bineinteles. sticker bomb dar trebuie sa vad cum le asez. este una tare o pun dupa ce o cobor " be patient , i'm lowered ".
|
Felicitarile mele,esti de apreciat ce ai facut la masina asa cum ti`am zis si in seara asta cand am vazut`o live.Spor la tunarit si ne auzim la tel.
|
regleaza usa fata dreapta...este lasata.
nu este cam plina de chit? |
nu este plina de chit si nici nu trebuie reglata am lasat-o intredeschisa, portierele se inchid bine, altfel de ce am mai facut-o ?
|
12 Attachment(s)
nu am mai dat nici un semn , fiind iarna nu fac nimic la ea, in schimb pun poze cu ce am mai strans din piese (pivoti, capete de bara, placute frana, furtune frana, pompa de frana camioneta diesel si amortizoare fata)
|
49 Attachment(s)
am reusit sa repar camera foto pe care am restul pozelor cu partea de tinichigerie si iata pozele
|
cat ai dat pe pivoti?
|
Quote:
|
pompa de frana camioneta diesel - Merg piesele alea? De la ce masina provine? Navara, Amarok?
|
Ce a patit masina de are asa mult chit pe capota portbagajului,plafon si capota fata??E ciuruita de grindina??
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning