![]() |
Masina mea :Opel Astra GTC
1 Attachment(s)
Mandria mea un opel astea gtc 2008 opc line exterior motor 1.9 120 cp + buton sport
|
Re: Masina mea :Opel Astra GTC
per ansamblu frumoasa...dar ar fi bine venite mai multe detalii, poze interior, exterior, planuri viitor, ce i-ai adus tu in plus pe langa ce avea si tot asa! multa bafta cu ea:D
|
2 Attachment(s)
Pozee
Imi cer scz de pe iphone doar pe rand merge sa pun poze Doar geamuri fumurii i-am pus si pt vara am luat jante pe 18 in 5 spitze Masina are toate dotarile de bun simt la interior. Asta inseamna clima, xenon, scaune incalzite, cruise control, computer bord, tapitzerie textil si piele. Este cosmo, cu bordul negru si insertii din fibra carbon. Piele si comenzi pe volan. la exterior body kit OPC, oglinzi pliabile electric,aceeasi culoare la elementele caroseriei. Body kit -ul de OPC a adus dupa el sasiul sport, suspensia sport, BUTON MOD CONDUS SPORT. |
este opc line, nu opc. insertia de carbon unde este ??
ps: ce grila ai?? |
frumoasa...butonul sport toate gtc-urile le au!...
|
1 Attachment(s)
din fata!
|
Foarte frumoasa!Cum ti se pare motorul?Eu am acelasi motor si sunt foarte multumit.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sa sti, un bibelou de masina!
|
Arata bine!
|
1 Attachment(s)
Va multumesc pt aprecieri, sunt multumit de motor se misca ok chiar nu am treaba.
Mi-am cumparat jante pentru vara ! va plac?cred ca o sa arate belea cand le pun pe masina |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Sunt pe 18 !scz am uitat sa specific
|
Arata super super parerea mea ! abia astept sa le pun
Ce spui am dat mult? 400 euro pe jante + cauciucuri de vara 18rulate 10 000 km si am dat eu la schimb cauciucurile mele de vara pe 16 |
Quote:
|
Toate arata la fel!
|
Sunt pe 18 ca ale mele frumoase:D eu as vrea la vara sa le vopsesc gri carbon
|
Sa ai grija la laterale ca se ating foarte usor de bordura sunt putin in afara
|
ms de sfat !
|
1 Attachment(s)
Asa sper sa arate cu jantele noi ! doar ca fara acele lumini!
|
1 Attachment(s)
Update am cumparat pe volan capac cu inscriptia OpC
|
Hmm foarte frumos as vrea si eu pentru a mea dar culoare ei, gri de unde le-ai cumparat? Ms
|
Salut sunt le net anunturi 100 ron pe 3 culori, bafta
|
Ai cumparat doar capacul de jos sau toate 3?Trimite-mi te rog un link pe pm.
|
Quote:
|
Pe mn m-ar interesa doar capacul de jod cu sigla opc :D pe gri deschis :lol:
|
iti las nr0748057950 ii din arad vezi daca mai are
|
M-am uitat in cartea de identitate pot pune maxim pe 17 jante, eu daca imi pun pe 18 imi recomandati sa fac R.A.R? in noul talon nu mai scrie marimile doar in cartea de identitate!Multumesc
|
4 Attachment(s)
Ai cumparat cu anvelope 225 / 40 ? Uite, ceva poze de pe un site de UK, seamana seamana :D
ps: asta are in plus suspensie sport. |
superb superb fara cuvinte m-ai lasat
|
Trebuie sa te duci la RAR si iti pun ei pe carte o stampila si o aprobare eu asa am desi sitam ca am jentile astea din fabrica...
|
Te duci la o reprezentata Opel cu certificatul si ii rogi sa-ti dea o foaie care sa certifice ca noua dimensiune a anvelopelor nu modifica comportamentul masinii. Acum depinde daca pe varianta ta de motor au venit din fabrica autoturisme echipate cu dimensiunea aia de anvelope. Si apoi cu hartia aia de duci la RAR si platesti sa-ti treaca noile dimensiuni in cartea masinii.
|
am inteles , multumesc tare mult
|
Quote:
Quote:
|
in primu anunt cand am postat nu mi-au placut.... si am luat altele si nu am mai modificat ! sper sa nu fie problema
|
1 Attachment(s)
Urmatorul pas vreau sa imi pun cid + cd70 navi ce spuneti?
|
Cat te costa totul?Am vrut si eu sa fac acelasi lucru dar am ajuns la concluzia ca mai bine imi iau un dvd 2din bunicel de exemplu Pioneer x1500dvd si ies si mai ieftin si mai bine cred.Unde gasisem eu era foarte scump...
|
Iesi in jur de 600 euro cu totul si daca vand gid meu cu cd30 mp3 cu 200 euro in jur de 400 euro ma costa totul si la fel poti face ca si la ce vrei tu sa iti iei: camera masalier si tv tunner daca vrei....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning