![]() |
Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului
3 Attachment(s)
Salutari tuturor,
Am unit toate thread-urile in unul singur in care va fi vorba de toate proiectele si activitatile mele ! Aici veti putea vedea, Mazda Rx7FD Nissan Skyline R33 GTs-t Nissan Silvia S14 si asa mai departe ... Bun Venit In Lumea Driftului ! TENGU Rx7 generati a 3-a 1993 1300cc 239hp stock Twin turbo engine: complete performance engine rebuilt ACT racing clucth kit + ACT light weight fly wheel Greddy front mount intercooler kit performance oil pump Microtech stand alone engine management Turbosmart megasonic blow of valve performance radiator fuel pump + injectors Turbosmart boost gauges Greddy extra light pulleys kit Greddy intakes + air filters Turbosmart boost controler Acestea sunt numai cateva din modificarile facute pe masina ... exterior: stock Interior: stock Performance 0-100km/h yet to be run .. :D 1/4 mile yet to be run :lol: Pot in schimb sa va dau timpii stock 0-100km/h 4,9sec 1/4 mile 13,9sec _________________ |
3 Attachment(s)
more rx7 pcs... :)
|
amandoua arata bine(stiu ca mx6-le nu e vopsit)dar prefer rx7-le
e primu rx7 care-l vad in rom... |
Re: mazda mx6 & mazda rx7 gen3-a
8 Attachment(s)
Poze cu cateva dintre upgradu-rile la rx7
|
- Act Clutch Kit
- Fise Bujii Racing - Turbosmart Manual Boost Controler 2 Stages - Blow Off Valve - Pompe Benzina - Surge Tank - Flywheel 5,5kg - Cateva Dintre Revistele Care Le Citesc Eu Aici :) |
Lots more to come shortly !!!!!!!!!!!!!! :)
|
5 Attachment(s)
Some more goodies ... :) !!!!!!!
|
bai omule..mai tampit..si pe celalalt forum...ai niste poze criminale...:lol: :lol: stii la ce ma refer...
|
4 Attachment(s)
....more parts..
|
in ordine....
1- performance radiator 2- intercooler 3- tevi intercooler, conexiuni pt ele de silicon, fortun silicon pt vacumuri 4- boost gauge, oil temp. gauge, batery gauge si suportul pt ele 5- turbotimer 6- ignition sistem 7- microtech stand alone engine management 8- bujii racing HKS 9- engine internals kit STILL A LOT MORE TO COME ... :) |
Tengu - Project Drift Johannesburg - Rx7 type R FD3
10 Attachment(s)
Noua mea achizitie in africa de sud !!!!!! :) :) :)
|
5 Attachment(s)
more pics.....
|
Project Drift Johannesburg - RX7 type R FD3
1 Attachment(s)
.......*** ******************************************
MAZDA RX-7 TYPE R FD3 1992 66,000KM *** dotari *************************************** *PS, PW, AC, ABS *** Up grade parts *********************************** *MAZDA SPEED FULL BODY KIT *17 INCH ALLOY BY MAZDA SPEED LATE MODEL *BIG INTER COOLER BY HKS *POWER UP COMPUTER BY MINES *MECHANICAL LSD *ADJUSTABLE SUSPENSION BY BILSTEIN *STAINLESS EXHAUST PIPE *TWIN SPORTS CLEANER *SPORTS CLUTCH *COOLING FUN CONTROLLER BY BILLION *TURBO TIMER BY BLITZ *BOOST GAUGE BY Defi |
Re:
Quote:
multumesc anticipat |
cat costa un rx-7 in africa?!....site-uri sa ma uit....
fan al masinilor japoneze tnx anticipat |
Quote:
Dtorita fapului ca pt cetatenii de aici e imposibil sa importe si sa imatriculeze masini second, sunt destul de rare si pe aici ... costa cand prinzi una cam 40-50 000 usd |
40de mii de coco...pai frate am gasit in germania la 15 mii una super.....:lol:credeam ca sunt mai ieftine :D....ai un site sa ma uit si io ce fac africanii...japonezii din masini(rx-7)
daca pun mana pe o mazda rx-7 nici ca ii mai dau drumu...... mai da si tu niste poze cu mx6 si rx-7..interior..motor....stii tu :D |
Vreau doar sa va dau un link cu reguli si sfaturi pt drag racing. Este o publicatie oficiala din africa de sud emisa de Motor Sport South Africa.
Cred ca aici o sa gasiti cam absolut tot ce tine de drag, poate unii care organizeaza chiar ar putea sa se inspire din aceasta publicatie ... cat si concurentii bineinteles http://www.motorsport.co.za/Scoring/...ags%202006.pdf _________________ |
Vreau doar sa va dau un link cu reguli si sfaturi pt drag racing. Este o publicatie oficiala din africa de sud emisa de Motor Sport South Africa.
Cred ca aici o sa gasiti cam absolut tot ce tine de drag. Sunt sigur ca o sa fie o sursa de inspiratie buna, atat sa vedem cum se organizeaza in alte tari cat si tehnici care le folosesc ei. http://www.motorsport.co.za/Scoring/...ags%202006.pdf _________________ |
7 Attachment(s)
more goodies..... pentru aia rosie din romania :)
|
Camera mea :):):):) !!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
...........
|
stiu cum cantau aia de la Vacanta mare? noi nu suntem normali :) :)
|
1/4 Mile ET: 11.649
1/4 Mile MPH: 134.130 0-60 Foot ET: 1.68 Car Make: Mazda Car Model: RX-7 Car Year: 1993 Stock: Engine: 13b REW Turbos: Stock Sequential Boost Control: Apexi Power FC Boost Pressure (psi): 18 Intercooler: Greddy mid-mount Intake & Air Filter:: HKS Headers (downpipe): Trust Midpipe: Custom 3 Exhaust: 3 Computer: Apexi Power FC Spark Plugs: SD11A Gas: pump (98) Transmission: Manual Clutch/Torq Conv: Dyken - Heavy Duty |
Re: mazda r x 7
Pai din 93 incoace asta inseamna gen a treia si sunt ff rare pe la noi.si daca aduci de afara nu le poti inscrie ..cel putin nu akum.
|
Quote:
cum e cu astea....din 2007 merg inscrise in circulatie?! |
Quote:
|
Quote:
:):):):) Nu e 0-60mile/h.... :) e 0-60 foot... adica 0-30m sau cam asa ceva nu stiu exact echivalenta intre m si foot .... |
intre m si foot stiu care e deosebirea da vreau sa ma port civilizat =))
salut |
Quote:
Oricum super tari masinile tale, multa bafta in pregatirea lor, daca exista. Sper sa existe. Te asteptam prin Craiova la vara cand vii. ;) |
cred ca o iau eu peasta:D .. sa vedem ce vb cu omu sa vad si eu masina.
|
1/4 Mile ET: 11.649
1/4 Mile MPH: 134.130 !!! ce e cu timpi astia, tu i-ai facut??? are ceva forta masina asta 134.130 mph |
Quote:
ok, un site destul de folositor posesorilor de Rx7 http://www.rx7club.com/archive/index.php/ |
si aici e cea mai completa colectie de technical stuff gasita de mine pana acum, cam. . . pentru orice masina . .
Wiring schematics, repair procedures etc, for free. goto www.publiclibrary.org click on electronic databases (left hand side of the screen) Click on Auto Repair Reference Center (kinda on the right side of the screen) User Id: lib Password: access Select year, make and model you want, and enjoy. Print out repair procedures, wiring schematics etc sa o folositi cu placere |
4 Attachment(s)
Poze cu rx7-le din romania. Din pacate am fost in tara pt o sapt dar masina nu e gata inca .. :(:(:( Acum sunt inapoi in Africa De Sud si azi a zjuns in portul Durba, rx7-le din japonia :) yuuupiiiiiii Luni ma duc sa o iau !!!!!!!!!!!
|
2 Attachment(s)
more rx7 pics ...
|
2 Attachment(s)
Cam asa ma-m am uitat la rx7 vreo doua zile prin sarmele de la gard si ii faceam poze cu telefonul :))
In sfarsit am reusit sa recuperez masina de la politie azi dimineata, si de la ora 11 am pana acuma la 4:30 am am facut 1700km cu rx-u practic traversand toata africa de sud ca sa ajung acasa... Despre cum merge masina nu prea am cuvinte sa va spun ..... dar v-am pus un filmulet de la 0 la 200 si ceva la ora .. nu stiu exact cat pt ca la 180 se termina kilometrajul... asa e la japonete. :) oricum se vede cum accelereaza masina pana la 180km/h... Scuze pt calitatea filmului, dar o sa mai vina si altele asta a fost facut pe fuga dupa o calatorie de aproape 2000km... Masina merge cu boost de 0.8 bar maxim si are cam 260-270 cai la roti, sambata o duc la dyno ;) salve, |
Am ras de numa dupa faza cu negroteii . . deci nu numa la noi se poarta . . s-o stapanesti sanatos. La faza cu "cobori in ea" am si io o intrebare: iti vezi cumva botu masinii de pe scaun? ca io stiu ca mergeam cu farurile escamotate pe stradute inguste, sa-mi fac idee pe unde ar fi marginea masinii, am pus odata o alta pereche de scaune (de fapt doar al soferului) tot de rx7 si pozitia era mult mai jos decat cu cele originale pe masina respectiva (Rx7, ca n-am specificat)si cu mana lasata pe langa masina, degetele imi ajungeau cam . . .sub asfalt. Oricum, boala grea . .
|
1 Attachment(s)
Nu prea am avut timp sa postez... nu m-am dat jos din masina de 3 zile :):)
Masina merge exceptional si am facut deja 3000km de cateva zile de cand o am ... A fost un weekend very busy, sambata am fost in Johannesburg, (la Super Test cei cu rx8 galben din nr 2 al revistei 4tuning, despre care am avut onoarea sa scriu acela articol de prezentare al rx8-lui de drag).. si am pus rx7-le pe dyno... surprinzator masina are 223 de cai la rotile din spate, adica cam 300 la volanta, presiunea la turbo e 0,6 nu 0,8 cum credeam eu si in afara de intercooler nu mai e nimic modificat la motor..... cea ce sunt vesti super bune pt ca daca masina merge standard asa ma intreb ce se intampla cand o sa aiba 400 de cai la roti ..?? :) Deja am lista cu victimele3 de pe autostrada in cei 3000km... BMW 750i, ford focus st, golf 5 GTI, BMW m3, mertzan cls AMG, mercedes C 55 AMG Viteza maxima cu care am mers pana acuma cu masina e cam 270-280 judecand dupa turometru... in treapta a 5-a la 7000 RPM... Duminica, Am fost la o pista micutza de drag numita Smile Dragway, si am participat la draguri all day.... am platit 4 dolari si am facut cam 20 de curse de dimineata de la 9 pana la 3 dupa masa cand sincer m-am plictisit si am plecat :).. am si castigat am si pierdut, am fost multumit de masina si deocamdata ma mai decid ce vreau de la ea... oricum dragurile sunt foarte plictisitoare asa ca o sa ma orientez spre drift ;)... Din pacate am reusit sa sparg si bara fata in drum spre casa intr-un animal mort care era pe drum si pe care nu l-am putut evita .. but not too bad... se repara ;) |
1 Attachment(s)
O sa pun poze mai multe ... Deocamdata va pun filmuletzul cu primele cerculetze cu rx7-le care le-am facut acum o juma de ora ;).. Nu prea vreau sa distrug cauciucurile pt ca trebuie sa ma duc la verificarea tehnica pt numere inca si la politie pt verificarea masinii asa ca trebuie sa fiu limitat ... ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2026 4Tuning