![]() |
E30 - u' meu;)
de aprox un an de zile pot sa spun ca mi s-a implinit visul!....am urs!!!nu o sa va plictisesc cu povesti de genu "visu' meu de mic copil":-) .....mi-am dorit de multa vreme masina asta si prin putina ambitie si multe sacrificii pot spune ca sunt foarte fericit si foarte multumuit de ce a iesit din masina asta!
ursu' este un coupe 320i jetronic din '85! o sa pun poze cu evolutia masinii:D astept si accept orice fel de comentarii si pareri;) |
Re: e30-u' meu;)
3 Attachment(s)
asa era masina cand am cumparato...fara roti,le-am dat inapoi vanzatorului
interiorul partial demontat,fara toba finala(sunetul era tare de tot:D )in rest stok si avand in vedere varsta masinii tablaria era super ok! masina era model 1 cu stopuri inguste si vroiam neaparat stopuri late,am decis sa tai spatele si sa fie cu stopuri late..... |
o intrebare, cat ai dat pe ea, si dc n-ai luat direct cu stopuri late?
|
Quote:
Nu lasa oameni sa astepte prea mult!!! pune pozele cu masina in starea actuala!!! merita sa vada lumea o masina frumoasa!!!:lol::lol::lol: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
:arrow::arrow:aici a inceput distractia:lol::lol::lol::lol: |
ce urmeaza, poze cu barile vopsite???:lol:8)
vezi poate vine sfarshitu maine si nu mai ajungi cu pozele la starea actuala a masini:lol::lol::lol: |
7 Attachment(s)
vine da....=)))))
on:arrow::arrow: |
8 Attachment(s)
mai punem niste poze cu evolutia ursului:lol: plus micile cadouri pe care le-a primit:D:D
masina era pregatita de vopsit....:D:D:D |
dupa jante cred ca am mai vazut poze cu ea.superba! ursul albastru cabrio tot al tau este? :-)
|
Frumoasa evolutia pana aici , asteptam mai multe poza :D
|
Un proiect de urmarit. Spor la treaba
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
culoarea.....negu lucios....este foarte foarte pretentioasa dar imi place la nebunie!!:lol:
|
la culoare avem aceleasi gusturi.poti sa imi spui pe p.m cat te-a dus vopsitoria? bafta cu masina:-)
|
3 Attachment(s)
:arrow::arrow:mai putin:lol:
CRACIUN FERICIT TUTUROOR!!!!!:peace::peace: |
Craciun fericit!:-)
|
Craciun fericit si tie,arata foarte bine masina,felicitari! :D
|
cat mai multe poze cat mai multe poze...cred ca am vazut-o in spatele pietei in Arad
numai bine |
5 Attachment(s)
se poate sa-l fi vazut p'coloo:lol:
on.....asa zisul final:lol::arrow::arrow::arrow::arrow: pozele sunt facute pe drumul de la vopsitor spre casa:D:D:D:Dprin iunie8) |
3 Attachment(s)
+++++
|
e cam tipla asa :lol: bafta cu masina!
|
Am ramas :shock: cand am vazut pozele cu ea proaspat vopsita :twisted: , o vopsea profesionala merita toti banii !! Am sa urmaresc topicul , o masina atent reconditionata ;) Bafta ! Si un an nou plin de realizari !
|
superb.....felicitari pt munca depusa si produsul final
|
Jantele sunt pe 16 ?
ce drop au arcurile fata,spate ? |
felicitari !!! A iesit superb !
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
HAPPY NEW YEAR!!!!:lol::lol:
tot mai aproapee dee zilele noastree:arrow::arrow::lol::lol: va doresc un an nou cat mai fericit, multa sanatate si multe multe multe impliniri!!!!!!:peace::peace::peace: |
Nu sunt fan e30 dar al tau e super frumos.. jos palaria..cat ai dat la vopsit?
|
asa,si niste mici detalii:
masina pe parcursul restaurarii a primit dupa cum ati vazut un look mai nou, adica a devenit facelift,mocheta gri(avea crem)cotiera+cal e36,nas negru,faruri bosch cu lupa fara smile(desfacute si facute replici dupa hella smoke)semnalizari smoke,proiectoare intr-o stare foarte foarte buna,amortizoare ta-technix,arcuri fk,4 flanse 0.5 fk,toba cap coada inox de 60 mm,folie Lumar si nu mai stiu acuma:lol:mai scriu pe parcurs:D:D |
Quote:
|
da da da...cat mai aproape de ce am vazut:D
apropo...are vre-o denumire noanta asta de negru?sau ii ceva de la bmw? spor |
Quote:
negru lucios fara gram de metal! Multam;) |
1 Attachment(s)
Dc nu pui nişte sigle? ceva de genu,cred ca ar da f. bine.
|
Bv , a iesit foarte ok !
Te rog niste poze cu interiorul , sunt curios cum ai incadrat cotiera in consola . Daca poti niste poze mai detaliate cu " lucrarea cotiera " :) Ms |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Acolo , la imbinare , eram curios dc ai reusit sa faci ceva :)
Bafta |
Frumos exterior, mai trebuie sa faci interiorul pe masura!
|
Quote:
mersi de apreciere!:D |
Quote:
bafta si tie!! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:46. |
- Copyright 2026 4Tuning