![]() |
Seat Altea Freetrack Prototype
4 Attachment(s)
Seat Altea Freetrack Prototype
|
Re: Seat Altea Freetrack Prototype
super frumos da parca e prea inalta
|
urata dom'le urata.. e o altea xl inaltzata.. mult prea inaltata..
|
Arata ciudat...nush cata stabilitate are la inaltimea asta.Seamana cu Renault Scenic.
|
spatele arata cat de cat bine..dar fata nu imi place deloc..macar de o faceau si ei mai joasa.Singurul lucru care imi place e interiorul
|
cam inalta...in rest merge....
|
cam mici rotile..prea inalta draq stie ...dar din spate'/lateral da bine
|
nu prea imi place ce trebuia sa iasa un offroad ?
|
nu stiu ce sa zic !!!..........plm nu prea imi place !!!.......mult prea inaltzata!!
|
Asta ar trebui sa se numeasca Seat Altea Romania Edition :lol:
|
cam seamana spatele cu cel da le Q7 ....
|
Seamana putin si cu Scenic-ul vechi.:sad:
|
hahahha cat de tare poate fi :)) renault scenic rx4
|
Interiorul arata bine!
|
ugly!!!disproportionat!
|
masina de serie nu o sa arate chiar asa...;)
|
misto masinuta ,sa vedem si pretul...:D
|
wtf?????....ce'i cu monstruletzul asta...e total disproportzionata shi total aiurea....varza rau troaca asta...interiorul arata bine...in rest e 0 absolut
|
Quote:
|
Nu prea merge designul aerodinamic de Leon pentru o garda de 34cm.
|
Quote:
|
aai fratee,laso-n.....cum sa scoti asa cevaa!!! o gutuie pe roti!:))
|
bleahhhhhhhhhh!!!!!
|
E mult prea sus.....Frate.... In curbe trebuie sa franeze, nu gluma...
NU e un model cine stie ce.. |
exterior .. foarte urat cu garda de sol asa inalta .. iar interiorul chiar imi place foarte mult
|
e exact ca renault scenic si renault rx4... e varianta "pentru romania" a lu altea XL... cam prea ingusta totusi pt un offroad.
va fi genul de masina pentru cei care vor un 4x4, dar nu isi pot permite ceva adevarat... e impresia ca ai un off-road :D cam ca Lancer 1.3 ... o dovada clara ca omu a avrut EVO, dar nu si l-a permis. |
e destul de bine realizata masina ,insa la fel cum au spuso mai toti de aici e prea inalta frate ,sau vor o masina sa escaladeze everestul !!!
|
In curbe cred ca o sa te rogi la Dumnezeu sa te tine lipit se sosea
|
Arata Ca Un Urs Panda Cu Picioare De Elefant.
|
Seat Altea Freetrack
9 Attachment(s)
Seat Altea Freetrack Dupa ce a prezentat prototipul in cadrul salonului de la Geneva, Seat va expune varianta de serie a SUV-ului Altea Freetrack la Barcelona Motor Show in perioada 7-17 iunie. |
cum arata prototipul si cum arata modelul final...:(..macar de prototip mai era ceva...mie nu imi place deloc modelu final...nu are aproape nimik nou:(..bordu e tot ala de serie:(..da la ce drumuri avem in romania..:D o sa fie vandut pe la noi!
|
bleah! e groaznica chestia asta!
|
Deci chiar arata bine shy ca motoare nici nu am ce comenta !!!! Foarte reusit seat-ul !!!!
|
seamana un pic cu scenic ... dar e okei ca masina !
|
neahh:Pnu`mi place.cred k nu o sa mearga bine.probabil k mam obisnuit cu cealalta si daia:Ddar la motorizare merge
|
cu partea de jos vopsita cu gri cred ca au vrut sa semene cu modelu anterior de la audi allroad :)) cel putin mie asta imi da impresia 8) 8) :rolleyes2 :rolleyes2
|
frumos ,pacat ca nu au redesenat si bordul
|
sa o faca pe toata in culoare ..va da mai bine :)
|
parca firmele aveau o politica de downsizing
imi vine greu sa cred k e doar la motoare..dar vad k incep sa faca masini din ce in ce mai mari..urasc modelele astea .cum ar fi GOLF V " PLUS" ..sau altea asta..hmm..treaca-mearga..e la un pas de uratenie..nush dc ..nu era deosebita altea -in sensul frumusetii sau macar al agresivitatii - dar daca o ridici si incerci un crossover ...nu imi place ce segment de piata vor sa atace cu ea? pe bune acuma.. sa nu aud " tineri care duc o viata activa - 20 -35 de ani -" sau cu "meserii libertine " - ce dracu o mai insemna si asta daca duci si o viata activa si ai o meserie libertina.. inseamna k esti camatar sau recuperator...adik sa ai bani si de masina asta, sa fii si tanar ,dar sa fii activ si totusi sa ai timp si pt plimbat cu freetrack-ul off-road care-i scopul masinii asteia? |
Clar ca nu e masina pt. tineri.Pare mai mult o masina de familie,o familie cu 2-3 copii care au o stare materiala mai buna,care isi permit sa plece in concedii.Cu un scop bine definit sau fara a aparut o clasa de masini ciudate care au priza la cumparatori.Fiecare om cu gusturile lui si cu gradul lui de cultura si cu buzunarul sau.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning