![]() |
Intrebare banala
Intrebarea mea poate fi prosteasca dar asta este:
Cielo Rally?A concurat vreaodata cielo la raliuri de genu WRC?Daca da poate reusiti sa puneti nishte poze.;) |
Re: Intrebare banala
3 Attachment(s)
Intrebarea ta nu e deloc banala sau altfel.Da au existat cielo WRC.Si sa stii ca avem si aici pe forum un membru care a participat la rally si cam facea treaba dar nu imi permit sa spun mai multe,e vorba de LAO,si tin totusi sa mentionez ca la vremea aceea putini aveau cielo.Daca vrei sa stii cum se preteaza la asa ceva un cielo intreaba l ,stie omul cu ce se mananca sportul acesta.
|
a fost unu si in campionatul national de raliuri
unu alb cu rosu sau rosu cu alb nu mai stiu exact...era din ala scurt |
deci la intrebare mi-ati raspuns....au fost...da nu cumva stiti: au facut ceva ravagii inrandu adversarilor?
|
fast wheels chiar ma gandeam la un cielo pt VTM...ma gandeam cat costa .....
nu stiti cat ar costa..??k sincer mar tenta |
innainte sau dupa ce iti elibereaza politia permisul de conducere?
|
Iar esti sarcastic.Chiar tu spuneai la un moment dat de un tip de 16 ani care are nu stiu ce masina si ca varsta nu conteaza.Acum serios,face omu 18 ani si isi ia permis pana sa si faca masina(dureaza)sau chiar si fara permis sa stii ca poate concura cu Autorizatie speciala de la CNR
|
geti domn k de obicei...msmsmsms...
iar u dacia....u ai ceva cu mine ma jur....ce p**a mea are dak zice omu ceva...u de unde sti k io nus mare ralist....si am bani si imi fac masina....(cu ajutoru unora care sunt de specialitate)...asa k....pls ..dacia nu te mai tot lua de mine...si sa sti k geti are dreptate u zicea odata de unu care mm...ce tot facea....io de ce nas putea fi k el!? ms geti ink odata....domn k de obicei |
de ce sari in sus? te simti cumva?
eu te-am intrebat frumos ca sa stiu cum sa-ti raspund la ce ai intrebat. sa o luam incet: geti, copilul ala are permis de conducere categoria B1....masina pana in 550kg motor pana in 500cm3 si sa nu aiba viteza maxima mai mare de 120km/h parca...uita-te in legislatie ca scrie nu mai stiu sa-ti zic exact. da poti cu autorizatie speciala atat timp cat isi dau acordul ambii parinti + 2 martori ... U5@k 1000 euro suspensia 500 euro roll-bar-ul 300 euro scunul 200 euro centura 80-120 euro pantofi 130 euro echipamentul 150 euro casca plu cagula 150-200 euro capota 35 euro prinderea de capota 18 euro prinderea de porbagaj 500 euro cel putin gumele si lista poate continua, merita? si daca umbli in afara probelor de concurs ca sa testezi masina si sa le zici la mecanici ce sa-ti modifice(frane, suspensie etc etc) si te prinde politia poate si un dosar penal si nu cred ca prea degraba vei mai avea permis. |
a si cred ca am uitat sa precizez de 250 euro cursul + 130 euro licenta de pilot.
dar nu o poti lua decat de la 18 ani si sa ai cel putin 1 de cand ai permisul. |
Pentru [email protected] vrei sa faci asta nu te lasa dominat.Este extraordinar a fi pilot la varsta asta.Asa le poti dovedi tuturor ca au idei preconcepute despre varsata,sex,rasa s.a.Personal consider ca daca ajungi sa concurezi In CNR deja esti campion in lupta cu tine insuti dar in special cu acei,care pana atunci vor fi spus ca nu ai ce cauta si ca visezi si tot felul de astfel de baliverne.In plus cand vei si castiga deja vei fi cu mult peste ceilati si peste ideea in sine,de a castiga,deoarece este mult mai placut sa te lupti impotriva unuia mai mare si sa si castigi,probabil de aici vin si ideile astea ale unora mai mari in varsta,din frica de a fi batuti de cineva mai tanar,de a fi "detronati",respectiv existenta unei invidii acerbe asupra celor tineri si nu numai.Nu te lasa influentat de tehnicile persuasive ale oamenilor "maturi".Treci peste toti si peste toate."Scopul scuza mijloacele"Machiavelli. P.S daca e sa te bagi ,baga te la Grupa H
|
2 Attachment(s)
Dacia WRC Cielo de care vorbeai era unul sedan,dar poate stii si altul nu contest insa pe care il stiam eu e cel din poze
|
despre asta-i vorba
dar a mai fost unu la vtm scurt geti oricum pana la grupa h mai este mult drum de parcurs. sa zicem ca de inceput are masina si poate sa o faca, modifice. ii tre licenta ii trebe banii de inscriere ii trebuie echipamentul si primul an ai voie 6 etape de asfalt in al 2-lea an 6 etape pe macadam si abea in al 3-lea an intra la debutanti...in cnr apoi mai departe...oricum cautati regulamentul pe www.frak.ro sau asa ceva era |
Drumul spre victorie e mai placut decat rezultatul in sine.Nu am zis ca va fi usor,ba dimpotriva am sugerat ca ii va fi greu si de aceea este necesar sa aiba vointa de fier si nervi de otel.
|
geti ms de incurajari....dacia wrc ms de sfaturi....
oricum....vb lu dacia wrc...mai e mult...dar....pt toate este un inceput... am un prieten care a fost multi ani campion la karting....si s-a bagat la raliu cu un kadett(200cp)..si sa sti k a facut fata....de exemplu la deva a luat locu 1 la debuntanti...si in rest a facut fata pe un renault 5 alpine... deci...nimeni nare cum sa stie dak voi face ceva la VTM sau nu..:P oricum ms de sfauri...si dak o sa ma apuc de facut....voi 2 o sa fiti printre primii care o sa afle si care o sa vada masina....promit...dar intai...sa fac rost de bani...si dupa aia.....o sa dureze :D |
mam uitat pe net...un cielo un germania era la 600 euro...ieftin pt transformat...
oricum dacia wrc are dreptate....o sa coste cam mult...dar sincer as incerca.... poate fac rost si de sponsori k in sibiu nici tata nui un nimeni...asa k....nu se stie.... oricum momentan totu este un plan...pana la fapte mai e |
e cine o facut carturi si acuma se da in cnr deja ii in alta parte bagat.
stiu un tip in resita ce se da la vtm innainte o facut vreo 11 ani de carting si pot sa-ti spun k cam face ravagii pe probe. daca te-ai fi uitat pe mobile vedeai ca sunt cielo-uri de la 119 euro negociabil :P toate scurte, eu am gasit unu lung cu 1499 euro da prea scump |
acolo mam uitat dar mam uitat dupa unu de 90cp...dar miam adus aminte k motorul vine schhimbat.....asa k....ai dreptate ...la 200 euro....;)....
|
si io am facut un an si ceva de karting....dar nam fost la concursuri sau chesti destea...
faceam karting la unu care avea 2 karturi...si ne dadea pe niste circuite intrun loc din sibiu...si sa sti k am inv sa merg chiar bine.... |
oricum cielo-urile alea au abs si nu au 90 de cai ca au 86 ca si a meu
|
Dacia WRC ,Nexia de care vorbeste omul are 86 de cai dar e 16v iar a ta e 8v,cum sa ai tot atatia cai cand ala mai are un ax cu came.Ai spus ca ai 86 de cai in talon si ca ai 8v,deci ala ar trebui as aiba 95hp nu?Bineinteles ca nu e asa.Nexia este singurul cielo inainte de 99 care are 16v si 86 de cai
|
mah dacia wrc...vad k baietii astia te cam prind cu minciuna....ce faci?? d c minti? :(
|
cielo-ul meu in talon are trecut 66KW...cat inseamna 66kw?nu 86,nu stiu cati cai?
nu 55kw ca cielo-urile normale care inseamna ca 77,nustiu cat cai putere. cielo-urile au fost de : 60 de 75-77, 86, 94, 105 cai , modelele facute pana in 1995 (pentru germania) |
Ce te mai contrazici WRC.Chiar tu spui ca au existat motoare de 86 respectiv 94cp.Tu spui ca al tau are 86, da?.Ok dar tot tu spui ca nexia de care voia sa si ia 15@k e de 86,asta avand in vedere ca e si 16v.Eu pana la proba contrarie nu mai cred nimic iar daca ai buna vointa sa faci o poza talonului masinii,si sa postezi aici eu retrag ce am spus.Cred ca sunt multi doritori care asteapta sa vada cielo cu 8v de 86 cp.Sa mi spui si mie ce motoare avea alea de spui ca aveau 105 cai.Abia espero a avut 105 cai in conditia in care motorul era de 2000 cmc(editie limitata).De unde ai scos tu cielo de 105 cai ,nu stiu.Nu confunda cu daewoo Racer ca e cu totul alta mancare de peste(e mai mult kadett)si noi vb aici de cielo.Tot ce spui e cuvantul tau impotriva cuvantului meu si al multora care nu mai cred nimic.Inca o data iti precizez te rog, daca vei avea amabilitatea de a posta poze cu talonu masinii ,in care sa se vada si nr masiniim,eu imi retrag spusele si iti ofer scuzele de rigoare.
|
dacia wrc ...al meu este DOHC 16v si are in talon 63 kw asta inseamna 86 cai ...pe cielo (cel putin astea de Ro) sunt numai motoare de 1.5 8v & 16v ! nu ai cum sa ai tu 66kw in talon .
|
Incet incet iese la iveala adevarul
|
I5@k daca vrei masina de raliu eu iti recomand sa iei una gata facuta. am citit si eu pe mai multe forumuri si am ajuns la concluzia ca e mai ieftin sa iei una gata facuta si sa mai schimbi ce mai e necesar decat sa iei una stoc si sa o faci tu.
masini de raliu sh gasesti pe http://www.autorally.ro/bursa/ si selectezi la masini de raliu/curse. si eu ma gandesc sa intru in vtm de mult timp....da poate doar peste 2 ani :cry: Iar despre off-topic: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning