![]() |
[accidente]Bugatti Veyron crash
2 Attachment(s)
Primul Bugatti Veyron avariat din lume:shock:
Asta inseamna sa fii bogat si sa te doara in c** de orice masina detii:sad: |
Re: [accidente]Bugatti Veyron crash
Ce om...scoate masina de 1 milion de euro pe vreme nasoala cu ploaie si ud pe jos. I s-a aratat ca nu merita o asemenea masina :twisted:
Nici Dacia nu prea o scot daca ploua, decat daca chiar trebuie. |
credeam k a facut-o terci cand am vazut topicul..
asta se poate repara..daca a avut bani de masina asta..isi permite sa o repare.. ma asteptam la un accident gen "enzo crash" ..cu masina imprastiata pe drum..asta e mai mult accident tip "Becali " - ranga |
Bah cu bani kare repara ala masina pot sa imi iau yo masina noua super buna si mai ramane si sa o tunez :(
|
La noi este vre`un veyron ? A comandat cineva acest "specimen" ? :)
|
da, un tip din bacau ... (sau buzau, nu mai tin minte exact)
|
da... a comandat cineva.....locul 28 sau 29 ( nu mai stiu exact) din top capital de anu` trecut...
|
eeh, motorul e intreg, dupa cum arata, pana sambata e reparata :D
si despre ''Veyronul'' lui domnu de la Oituz (am uitat cum il cheama) de vreo 4-5 luni tot trebuie sa ajunga in tara.... |
bah ... ma doare inima si ficatu cand ma uit la valiza aia de bani cum e ciuntita ... :((
|
sa zicem mersi ca nu-i valiza noastra de bani
|
da zicem mersi ca nu ne-a dat Dzeu o asemenea blestematie:)...pacat de ea
|
pacat de masina ...:sad: k era superba .....daca are bani nu`l doare pe proprietar...numai sa nu fi patit ceva :rolleyes2 sau
in asa masina nu poti sa mori ?:rolleyes2.... |
In orice masina Poti muri indiferent de cate sisteme are ea de siguranta :)
SI mori nu din cauza la masina din cauza ta k nu masina merge cu 200 , tu mergi cu ea la 200 (sau mai mult de la caz la caz) |
Sau cu alte cuvinte nu viteza omoara, ci inertia mai bine zis, cand din viteza de deplasare initiala, subit devii stationar.
Ceea ce nu pare a fi cazul soferului Veyronului, a atins si el putin cu aripa un parapet ceva acolo... |
Quote:
.... cu roata aia e umpic mai greu :D:D |
Quote:
|
Pakt de masina. e chiar super tare. Dar nu propietarul a dat cu ea. Ci fratele acestuia. Si ca sa fie totul si mai interesant, masina fusese livrata doar de o saptamana. :-P . Cat despre veyronul din romania dak a fost sau nu comandat, habar n-am. :-P :-P :-P :-P :D.
|
Quote:
E VEYRON! Cine a zis ca e in romania accidentul? |
in ro avem un pagani zonda cik ..era articol pe forum..k e un proprietar roman de zonda..dar de veyron ma indoiesc.. cat despre kit-ul abt.. n-am auzit de el..dar ma uit acum sa vad cum arata ..de curiozitate ,nu de alta
|
hahaha de la o interpretare gresita la ce sa ajuns... omu se referea ( cred ) ca nu e veyron masina tipului din bacau :)) ( sau buzau .. mama lui ) , iar faza cu kit-ul pt golf ... " FU GLUMA " :))))
|
5 Attachment(s)
domnu Cusuneanu (sper ca am scris bine numele) e cu veyronu si are o mare mare vila cum nici la mtv cribs nu vezi asa ceva in onesti
|
Quote:
app : cu ce se ocupa Cusuneanu asta ca nu prea s`a auzit de el ? :D |
Cars are ment to be driven. Asa ca nu mi se pare mare lucru ca a trosnit cineva o masina de 1000cp, oricat ar costa. Tocmai cel care a lovit masina s-a distrat probabil cel mai mult de banii aia. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
De unde aveti fratilor pozele astea :D ???
Ati fost la el in casa :-\ ? |
iara am pus botu k prostu:( .nush cum am reusit..oboseala asta ma doboara psihic vad
al dracu de bogatan cata casoaia are!! |
Quote:
|
Poti sa mori si dak mergi cu 20 la ora. Ex: Trece un tir cu lemne pe banda cealalta, incarcat tipic romanesc pana la refuz si ii cad aluia bustenii si iti intra prin parbriz direct in cap. Daca ai ghinion destul mori si dak stai pe loc, sau daca, cobori pe scari. Suntem supusi la riscuri non stop. Nu cred k exista vreun moment in care sa nu fim supusi nici unui risc.
|
Cred ca te-ai uitat la Final Destination cam mult:lol: (no offence...nu stiai ca Romania e tara tuturor posibilitatilor) ...in fine...de ce nu pune nimeni poze cu Bugatti-ul ala care e pe la noi pt ca va cred ca o fi avand vile gigantice and shit, dar masina...masina!;)
PS: pozele cu vila respectiva cred ca sunt facute in timpul constructiei(ma refer la celel din interior) pt ca sunt cam multe materiale care inca mai sunt acoperite cu plasa... |
ca veni vorba de moarte .. o dam off topic dar ... poti sa mori si cand dormi ... vine cutremuru peste tine.. deci... sa continuam discutia despre acea " ragalie de masina" si despre cortul romanului care o are :))) :))))))))
|
ba ala e cel mai mare bou din lume(care o busit veyronu). e o opera de arta masina aia. nu e o caruta cu care mergi la servici zi de zi. e ca si cum ar exista in lumea asta 2 sau trei tablouri identice de leo(davinci) sau miki(michelangelo) si unu l-ar cumpara pe unu din ele si i-ar da foc. putin aiurea comparatia dar sper ca v-ati prins
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning