![]() |
Jante de Dacia...de alea cu care alergau batranii pe coasta
4 Attachment(s)
Deci, unde caut, unde gasesc, cate hartii sa am in portofel, pentru ca vreau sa cumpar niste jante ca si cele din poza.
Multumesc ptr orice reply ajutator. |
Re: Jante de Dacia...de alea cu care alergau batranii pe coasta
200 euro bucata in franta
si nu e tabla, e gotti |
Multumesc, dar eu nu stau in Franta. Preferabil undeva din Romania as dori sa cumpar. Stie cineva unde se gasesc asemenea jante? Sau vinde cineva?
|
Pentru ca nu pot sa editez. Am gasit jantele Gotti pe un site frantuzesc, dar nu se potrivesc la gauri cu jatele de Dacia, iar flansele sunt excluse la genul asta de roti, pentru ca ele sunt deja pe 3 prezoane, dar distanta dintre ele difera, deci e foarte riscant sa mai pui flanse incazul asta. Eu caut jante Gotti pentru Dacia. Nu sunt foarte sigur ca sunt Gotti, totusi, cele de pe Dacie. Cineva care are...ma poate lamuri?
|
tre sa se potriveasca... renault 12 nu avea aceleasi gauri?
|
aaaa pey am eu vreo 4 perechi prin ghena"de alea cu care alergau batranii pe coasta" stau la macerat daca ma gandesc bine cred ca le dau la fier vechi:))) nu se mai gasesc neica si daca gasesti sigur sunt scumpe este o dacie in buc care are asa ceva si a dat o gramada de bani pe ele ...daca ai bani comanda unele din Franta:))
|
Da, dupa o zi intreaga de cautari m-am convins ca au inceput sa imi placa niste jante care sunt imposibil de gasit second. Ce pacat...
Macar niste jante in 3 prezoane stiti? Dar sa nu fie gunoaie ordinare, as vrea ceva dragute. Daca nu gasesc, asta e, trec la flanse si 4 prezoane. Chiar imi pare rau ca nu se gasesc Gotti-uri, sunt jante superbe, cred ca cea mai buna alegere pentru 1300/1310. |
ia cms cu 2 mil bucata in 3 prezoane are la carrefour
|
1 Attachment(s)
Vand eu jante in 3 prezoane (4jante).... Sau le dau la schimb cu accesori auto!....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
jante modelu ala avea baiatu cu ' dacia din profil' de la dacia mea...nu stiu daca le mai are...intreaba-l si tu
|
Quote:
|
|
ultimele 2 modele nu sunt pt 1100? poate nu stiu eu
|
Si care-i diferenta? ;)
|
m-i se pare ca e alta distanta intre prezoane.....nu bag mana in foc....zic si eu din auzite....oricum toate jantele gotti in 3 sunt frumoase si sunt perfecte pentru orice dacie,,,,,
|
Distanta intre prezoane este la fel, adica 150 mm, cele cu 130 mm intre prezoane sunt pentru Renault 5.
|
aha...ok ...e bine de stiut;)...sa stie omu ce cumpara....eu unu eram in plop
|
vis-a-vis, pozele acelea le-ai pus cu vreun scop? Ultimul model de jante este pentru R8 Gordini, nu 1100, 1100 n-a avut in viata ei asemenea jante din fabrica.
Sa zicem ca acum nu e mare smecherie sa trag o fuga pana-n Franta pentru jante, dar pe langa jante mai am nevoie de 2-300 de euro bagati si in benzina, deci sa dau acum 800 de euro pe jante si inca 300 de euro pe benzina, parca nu e asa convenabil. Sa fie clar, momentan am 20 de milioane doar pentru jante, deci nu caut chilipiruri, consider ca sunt suficienti pentru niste Gotti la mana a doua, avand in vedere ca noi sunt 200 de euro bucata. Deci daca are cineva jante si vrea un pret cinstit pe ele, decartez la orice ora banii astia, cu conditia sa fie totusi utilizabile si reconditionabile. |
5 Attachment(s)
Uitati si cazanelul pentru care vreau sa cumpar jantele respective si pe care-l vreau adus la un look cat mai aproape de Gordini, precum si poze cu carbul Weber dublu-corp care va fi montat pe motoras saptamana viitoare (acum e la curatat si bibilit). Gunoaiele alea de folii de pe luneta si autocolantele cu Kenwood si Michelin au venit cu masina, asa am luat-o si vor fi date jos cat de curand, inca n-am avut timp.
|
Pentru o lista cu poze ceva mai mare de modele de jante care ma intereseaza, am link in semnatura catre anuntul din bazar.
Apropo este enervant timpul de edit de doar 5 minute. Ar trebui sa fie macar 1 ora. |
Jante de Dacia...de alea cu care alergau batranii pe coasta
La dacie distanta intre prezoane e de 130mm din cate stiu eu.:rolleyes2
|
si daca e de 150mmm?!?
|
e 150...(plus 10 caractere)
|
3 Attachment(s)
........ :)
|
Nu place la mine.
|
Sunt de vanzare alea?
|
Quote:
|
fratilor si io am jante dealea si sa sti ca mai stiu inca un set de jante de p masina da vrea 500 euro p ele
|
Poze, numere de telefon, etc.
|
stie cineva cum se pot intoarce jantele de dacia deala de tabla... va rog postati aici cat mai multe informatii. va multumesc anticipat
|
Nu are rost sa iti explic pentru ca este complicat si imposibil de facut calumea fara mesteri si aparate specifice. Jantele defapt se dubleaza, nu se intorc pur si simplu, din 2 jante faci 1. Trebuie amandoua taiate, apoi sudate parti din prima si a doua janta, centrate, e f complicat. Cauta dupa cei care dubleaza jante de dacie, vor stii ei ce trebuie facut.
|
cat vrei pe ele COCOT?
am si eu 4 buc acelasi model,dar nevopsite,insa nu tin aeru' in ele fara camera si am avut si mari probleme cu niturile la interior,cand vroiam sa le incalt. Oricum sunt interesat ca-mi plac,spune-mi un pret si mai vb.Merci |
2,8 mil!.... dar nush daca le mai dau :)
|
dacia din poza mica este a ta,cea cu dungi?
|
dar de ce nu mai esti hotarat? vrei sa le pui la a ta?
oricum,ca idee jantele astea au vreuna din problemele de care am scris mai inainte? sau le pot pune pe masina fara grija.. |
de la ce masina e carburatorul Weber dublucorp?
|
Ba Coco,tu Amu' Le Vinzi Amu' Nu Le Vinzi :!:
O Data Ai Zis 4oo Ron ,amu 280 Ron,nici Tu Nu Sti Ce Vrei;) Eu Am Dat Pa A Le Mele 150 Ron Acelasi Model;) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:35. |
- Copyright 2026 4Tuning