![]() |
Hyundai Coupe Anonymous MotorSport
4 Attachment(s)
EURO 2; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 2 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;
BODY KIT EXTERIOR CUSTOM, INTERIOR SIMONI RACING , JANTE MAK 16\, CAUCIUCURI NOI TOYO, EVACUARE SPORT, CHIP TUNING + ALTE MODIFICARI MOTOR SI ACCESORII TUNING. Motor 2000cmc. An fabricatie 2000 PRET NOU 6990 euro Telefon 0722 293 704 - Catalin sau mail [email protected] *Va rog fara discutii inutile despre masina. Multumesc. |
Re: Hyundai Coupe
1 Attachment(s)
am vb pe pm uite o poza ca model
ce zici? |
Frumoasa masina ta, dar in PM ti-am zis pt cine vreau masina...deci...imi trebuie una stock.
|
Nu....vreau una stock pt nevasta-mea.....eu imi cumpar altceva...stii tu..:)
|
Hai ca vine vara ...
Masina e beton , trage f bine , bate cu 138 de cai masini de 170-180 de cai ! Plus ca arata belea ... Aspirator de femei ! |
Quote:
Accept schimburi cu masini mai mici gen Peugeot 206, Citroen xsara, Golf IV. |
Mai sus ? :)
|
Suficeint de sus. :)
|
LAs-o mah Andrei......ii sta mai bine joasa....:D
|
Inca accept variante......
|
Hai ca nu scoate Calin taxa de prima inmatriculare...:)
|
Chiar asa...sa bem pt el..:)
|
Up............
|
up si de la mn. cati caluti are bestia? bafta la vanzare
|
Quote:
|
Schimburi cu Leon...Citroen Xsara...
|
vorbim de un schimb? https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=citroen+xsara
|
Schimb cu o astfel de masina dar stock. O vreau pt sotia mea. Eu am alte planuri.
|
Still up....!
|
un opel tigra pt sotia ta te-ar satisface??? an '96, motor 1400cm3 16V 90 CP, sistem audio-video (dvd JVC + monitor suplimentar si linie JBL) ?? astept un raspuns pe PM in caz ca te intereseaza
|
un golf 4 tdi 110 cai 2002 ?
|
Am raspuns in p.m.
|
un vw bora 1.6 benzina, an 2003 (iulie...daca nu ma insel), ~73.600 km, full electric, nu te intereseaza pentru sotia ta??
masina e stock ... nu e bani de tuning :( daca te intereseaza sa o cumperi, sau vrei mai multe detalii si poze da`mi un pm si o fotografiez si discutam de pret! p.s. masina pe o vinzi/schimbi e super dar nu e pt mine ...:( pe mine ma intereseaza doar sa o vind pe a mea! multa bafta la vandut/schimbat!! |
Multumesc dar ...nu.
|
ok....multa bafta la vandut/schimbat!
|
Mersi..sa fie...:) Azi am reinnoit asigurarea CASCO. :)
|
Alte oferte pe aici ?...
|
Sus.......
|
Inca mai este de vanzare.
|
Accept schimb si cu diesel de peste 110 cp.....imi trebuie sa remorchez o platforma....:)
|
am de vanzare un opel astra 1.7 dti ~ 115 cp, in 2 usi , aproape full , ff ingrijita - impecabila :lol: te intereseaza?
|
Imi trebuie ceva in 4 usi ...
|
am un bmw 320 D ;)
|
Da-mi un p.m. cu detalii...poze...
|
4 Attachment(s)
evacuare REMUS, klimaautomata, rcd mp3, geamuri electrice, oglinzi electrice, etc.... pret: 13.000 negociabil ( e adusa in octombrie din germania ) alte intrebari ?
|
DA....an de fabricatie ? Si o poza cu interiorul.
|
n-am poza cu interior o sa fac mai tarziu ;) ; an : 2001
|
km: 145.000 ( cam asa..nush sigur oricum maxim 150.000 )
|
Din 2001 gasesc la un pret mai bun...in jur de 11.000. Multumesc de oferta...dc te razgandesti asupra pretului discutam.
|
pai o sa gasesti .. dar o sa constati ca toata vopseaua masinii e luata , au zgarieturi , pietre sarite pe capota, etc ;) daca vi sa o vezi p'asta proaspat spalata iti sta inima! pur si simplu nu gasesti nici o zgarietura oricat de mica...NIMIC !:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:43. |
- Copyright 2026 4Tuning