Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/34867-accidente.html)

Cosmin255 04-03-07 10:41

Accidente

Aseara s-a consfintit un accident destul de grav si mi-a fost dat sa-l vad. Reper Restaurant Insulita , Peugeot 206 (nu dau nume , nu spun al cui) a derapat si a acroshat gardul de protectie si un copac si a fost proiectat inapoi in mijlocul shoselei . Probabil cauze au fost viteza neadaptata conditiilor meteo si drumului care in acea zona este piatra cubica.Din fericire nu a fost nimeni ranit , insa de masina s-a ales praful

Pastiluta 04-03-07 10:56

Re: Accidente

Ce vrei frate akuma si ala dak a mers prea repede carosabilul umed :( Oricum nu zice nimeni sa nu mergi repede da nu knd e soseaua uda frate

Eugen_TL 04-03-07 14:00

noroc de pom :) ... se mai ineca draq oricum il manca rar dar bine ..asta e :)

mikafly 04-03-07 14:58

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 780083)
Aseara s-a consfintit un accident destul de grav si mi-a fost dat sa-l vad. Reper Restaurant Insulita , Peugeot 206 (nu dau nume , nu spun al cui) a derapat si a acroshat gardul de protectie si un copac si a fost proiectat inapoi in mijlocul shoselei . Probabil cauze au fost viteza neadaptata conditiilor meteo si drumului care in acea zona este piatra cubica.Din fericire nu a fost nimeni ranit , insa de masina s-a ales praful

Ce belea suna.....sa te faci politist la circulatie.....zici ca esti Virgil Vochina...loool.......
Cine este cascadorul protagonist la cascadorie?...cunoscut din tl?..sau nu?

Cosmin255 04-03-07 21:50

am sa pun maine o poza cu masina ca nu gasesc cablul USB de la tel acum

Eugen_TL 04-03-07 22:23

1 Attachment(s)
................................

mikafly 04-03-07 22:38

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 781494)
................................

Nu e chiar sifonata.....ce incompetent...daca tot faci o treaba..macar fa-o calumea.......nu?

Eugen_TL 04-03-07 22:52

ar fi stiut sa inoate oare? =))

mikafly 05-03-07 08:12

Cred ca invatza pe parcurs.....baga o caineasca pt inceput....

Cosmin255 05-03-07 08:20

ba cam e flyule , nu inteleg insa cum a putut sa o loveasca si pe partea cealalta in dreptul aripii , deci cam simetric....tot e o performanta

mikafly 05-03-07 09:45

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 781855)
ba cam e flyule , nu inteleg insa cum a putut sa o loveasca si pe partea cealalta in dreptul aripii , deci cam simetric....tot e o performanta

Poate a vrut sa o ingusteze ca nu incapea in garaj....cine stie...mare e gradina Domnului!!!

Geox` 13-03-07 21:14

Super naspa accidentul.Da am aflat acu vreo 2-3 sapt in urma k si dacia aceea logan CLA a avut accident!!Nu o mai vazusem de mult ..s-a mai dus o masina din putinele pe care le aveam misto in tulcea..cik pe varianta.stie careva cva???

mikafly 13-03-07 21:51

Quote:

Originally Posted by george_fufly (Post 796552)
Super naspa accidentul.Da am aflat acu vreo 2-3 sapt in urma k si dacia aceea logan CLA a avut accident!!Nu o mai vazusem de mult ..s-a mai dus o masina din putinele pe care le aveam misto in tulcea..cik pe varianta.stie careva cva???

Dap..pe varianta Brasovului........nicidecum pe TL

Cosmin255 18-03-07 12:09

Aseara accident mortal pe raza comunei Kogalniceanu .Dacia 1310 , 2 pers decedate.....alcool + viteza.....

Eugen_TL 18-03-07 12:44

plus la o ora un alt accident (logan 3 baieti unu mort ..etc etc nume inca nu au spus ) ... mai multe aici : http://www.protv.ro/filme/moartea-a-...?id_file=15089 Dzei sa ii ierte

Cosmin255 18-03-07 13:08

Doamne fereste...din nou viteza si alcoolul sunt fatale

vlad_Mafiotu 18-03-07 15:16

accidentul a fost in tulcea ?

Eugen_TL 18-03-07 15:41

uofff pt ce mama draq am pus linkul ala...TOT se spune acolo

mikafly 18-03-07 16:26

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 804446)
uofff pt ce mama draq am pus linkul ala...TOT se spune acolo

Linkul tau e de ***...nu se spune nimic acolo.....da detalii

Eugen_TL 18-03-07 16:40

este de la ei..linkul mergea acum nush... in fine e vorba despre un accident cu o berlina.... baiatul lu aia care l-a bagat in pamant pe fostul de la iris parca.... si cica la o ora dupa acesta a avut loc un alt accident cu un logan si 3 baieti dintre care unu mort ..cum ca ar fi participat la o cursa..mai multe n-am retinut .... o sa mai dea si pe la tv cu siguranta

mikafly 18-03-07 20:47

Imi pare rau pt cei implicati in accident..si mai ales pt victime.....Dumnezeu sa ii odihneasca!!!
Ca intodeauna trebuie sa se aduca vorba de cate vreo cursa......din pacate

adioperator 20-03-07 18:07

In accidentul de la Babadag pasagerul din dreaptra fata ii dadea soferului sa bea si se pare ca viteza la care sa produs nenorocirea era de 130 km/h, 1 mort, 1 ranit destul de grav si un ranit usor dar in stare de soc, soferul avea de 3 saptamani permisul.
Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace! :(

Geox` 22-03-07 21:08

"plus la o ora un alt accident (logan 3 baieti unu mort ..etc etc nume inca nu au spus ) ... mai multe aici"Am eu niste poze de la accident..:cry: sun terifiante cu victima intinsa pe jos ...:cry: :sniff:
[IMG]https://forum.4tuning.ro/imagehosting...2e16eb93c6.jpg[/IMG][IMG]https://forum.4tuning.ro/imagehosting...2e16f0b559.jpg[/IMG][IMG]https://forum.4tuning.ro/imagehosting...2e16ee2cd7.jpg[/IMG][IMG]https://forum.4tuning.ro/imagehosting...2e16f244c5.jpg[/IMG][IMG]https://forum.4tuning.ro/imagehosting...2e16f3de4c.jpg[/IMG]

adioperator 23-03-07 07:31

Aseara am fost prin Babadag si am inteles ca totusi erau 5 in masina iar un al 6-lea, care urma sa filmeze cursa, nu a mai avut loc in masina.

mikafly 23-03-07 08:00

Ce fel frate de cursa cu 5 in masina?........e inexplicabil ce sa intamplat.....nici nu vreau sa stiu daca ii cunosc sau nu.....e ingrozitor.
Dar oricum tot nu am inteles faza cu cursa.....ce fel de cursa?....si unde mai exact sa intamplat?..ca nu pot sa imi dau seama din poze....

Eugen_TL 23-03-07 11:29

eu din cate am inteles de la o colega care era prietena cu unii..nush care cu loganu sua 1310..unu sau doi au coborat din masina inainte de accident ...asa au vrut ei au simtit naiba stie ...iar apoi a venit politia si le-a zis ca prietenii lor au avut accident ... intr-o curba s-ar fi intamplat o sa se puna cruce probabil

mikafly 23-03-07 20:29

Dumnezeu sa-i odihneasca!!!!

EMIL_PLETOSU 24-03-07 14:08

pacat de dragos ignat imi era prieten..dar alcoolul si viteza ucid...am auzit ca taicasu ii limitase dacia la 90km/h si ala cu care era in masina ii scosese limitarea...pacat de ei

Cosmin255 26-03-07 15:59

3 Attachment(s)
Un altfel de accident:):):)

Eugen_TL 26-03-07 16:02

vai de fundu' lui sens denotativ :))))

Cosmin255 26-03-07 16:05

probabil ca asa se intampla cand nu iti vezi de treaba si vrei sa impresionezi , s-o faci pe smecherul...in general...nu stiu:):):)

DaViD TL 26-03-07 20:23

da in ce pozitii artistice lai prins,ce naiba era oare in capu sau era femeie sau barbat,in ce locatie sa desfasurat acest tragic accident ca nu recunosc din poze ?!?

mikafly 26-03-07 20:25

loool!!!!!....ce trist si penal.....dar se poate intampla oricui......naspa...pacat de masina...

Eugen_TL 26-03-07 20:36

in curte la moisil..probabil vroia sa dea niste cerculete si s-a gandit omul sa ude cauciucul ...era nisip pe acolo dar nu si-a inchipuit ca va fi asa inalta groapa :)

mikafly 26-03-07 20:38

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 819081)
in curte la moisil..probabil vroia sa dea niste cerculete si s-a gandit omul sa ude cauciucul ...era nisip pe acolo dar nu si-a inchipuit ca va fi asa inalta groapa :)

ce carnat......!!!!!...asa ii trebuie....probabil vroia sa impresioneze nespalatele de la Moisil......loool

DaViD TL 26-03-07 20:41

probabil ca se auzea si ceva guta in masina,la cum a parcato !!!

Cosmin255 26-03-07 20:57

La intrarea in oras dinspre Mineri a avut loc un accident urat , nu spun cine e protagonistul , spun doar ca masina era un Opel Astra clasic (nu masina lui)...din cate am inteles venea tare si n-a mai apucat sa ia curba si s-a dus prin parapet in camp , nu inainte de a rupe si un stalp dinala de pe margine...nici o victima din fericire , soferul nu s-a ales cu nimic grav

Eugen_TL 26-03-07 21:20

mini balta =))) la pescuit oricum s-a chinuit sa ajunga acolo

Cosmin255 26-03-07 21:53

io chiar nu cred ca s-a chinuit ... cred ca a fost spontana treaba...

mikafly 26-03-07 22:00

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 819115)
La intrarea in oras dinspre Mineri a avut loc un accident urat , nu spun cine e protagonistul , spun doar ca masina era un Opel Astra clasic (nu masina lui)...din cate am inteles venea tare si n-a mai apucat sa ia curba si s-a dus prin parapet in camp , nu inainte de a rupe si un stalp dinala de pe margine...nici o victima din fericire , soferul nu s-a ales cu nimic grav

Da de ce nu spui cine a facut accident?....e vreo vedeta?.......

All times are GMT +2. The time now is 12:07.

- Copyright 2026 4Tuning