![]() |
A4 B5
10 Attachment(s)
Urmaresc topicul de ceva timp si am decis sa imi prezint vechiul Audi pentru simplu fapt ca sunt foarte multumit de el!
Povestea a inceput acum un an de zile avand un B5 argintiu care a suferit un accident si masina nu s-a putut repara fiind dauna totala pana in ziua in care am gasito pe aceasta! Pe care incerc sa o tratez cum pot eu mai bine avand grija de ea! Este echipata cu motor de 1,8 20v aspirat +gpl, la interior geamuri electrice fata, climatronic, cotiere fata si spate , si a urmat o munca placuta schimbandu-mi motorul ptr recarosare , interiorul de la masina veche,puntea spate, coloana de evacuare si multe lucruri pe care nu mi -le mai amintesc acum. Am achizionat un set de jante bbs rc 17 le-a reconditionat! mi-e imi plac foarte mult! am montat kit xenon plus folie pe faruri!o mica modificare am adus si la grila fata vopsind grila in negru! La evacuare am gasit 2 tipsuri de Tiguan! de bun gust! O mica modificare la sistemul audio am montat o statie si subwofer cu o cutie contruita de la zero iara-si sunt multumit! Ca planuri de viitor ptr primavara sa cobor suspensia ( imi doresc sa fie f joasa) oglinda mare si pe dreapta !si alte triple pe spate! eventaul sa rezolv mici puncte de vopsea sarita pe capota fata! si cel mai mult imi doresc un alt volan:) sa intinereasca putin masina Accept orice sfat si parere! imi place sa am grija de ea! Fiind o masina economica ptr mine! care te scoate din orice situatie! |
Re: A4 B5
Frumos si ingrijit, sa ai noroc de el si multi km fara incidente.
Am observat ca ai gpl pe masina, cum se comporta pe gaz si cat consuma?acuma mi`am cumparat si eu un b5 si ma omora un pic consumu in rest ii super.Inca o data sa ai noroc de masina |
gpl-ul este tomasseto secvential il am de aprox 20000km ( acesta fiind si intervalul de revizie) cu un consum de 10% urban si un pic sub 10 la drum intins! masina trage destul de bine de ex daca nu are suficienta putere trece singura pe benzina
|
frumoasa si intretinuta!sa ai grija si in continuare de ea!
|
:shock: foarte frumos interiorul
|
Ingrijita masina !
Chiar ca i-ar trebui niste suspensii sport ca masina este in aer :)) Volan in 3 spite i-ar sta foarte bine dar este destul de scump |
3 Attachment(s)
revin cu o mica modificare pe panoul de clima , am renuntat la cutia mica de acte sa zicem si am pus butoane cu aceleasi functii folosind cablajele originale, unul singur nu e legat urmand pentru intreruperea subwoferului din spate! Cam multa munca da merita se vede frumos noaptea:)
stiu ca e inalta da urmeaza la primavara sa o cobor!pana atunci mergem pe incaltari de iarna! O parere vreau si eu ma gandeam sa vopsesc plasticele la motor crem sa fac contrast cu interiorul! |
Sa o stapanesti sanatos! Frumos interiorul:D Niste suspensii sport ii mai trebuie
|
salut radule,te-am suant de 3 ori ca am fost prin valcea...mai ramane valabila?
Frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.bafta multa pe viitor... |
ramane:) imi cer scuze ! cred ca telefoanele sunt de vina
|
+1 pt tips-uri, jante, gpl si mahon;)
Mai are nevoie de un volan S-line si de un schimbator model '98-'01. |
imi plange inima dupa un volan cu 3 spite:) il am in plan
|
Felicitari pentru masina si pentru modificarile aduse!
La grila eu ti-as fi sugerat negru mat, din cate vad e lucios, dar e super oricum. Tips-urile sunt super. Vreau si eu! Jantele sunt bestiale. Evident, vreau si eu... I-ar sta bune cu niste stopuri de 97 sau facelift; I-ar sta si mai bine cu faruri facelift (sau joey mod - am vazut tot pe aici pe forum) Si acum intrebarile: -Unde ai facut interiorul si cat te-a costat? -Cotiera pe care ai dat-o jos de pe asta o mai ai? E in stare buna? S-o stapanesti sanatos si fara incidente! |
interiorul la bujoreni este un atelier care face huse, cotiera nu am avut pe cea lovita!
Urmeaza si alte triple! |
2 Attachment(s)
O noua modificare.imi place sincer sa fiu.numar mic .pozitii p fata america.oglinda dr mare.si un pic mai joasa
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
L-am modificat eu:)
|
nu te cred:))) de fapt sunt sigur:))) oricum frumos...de cand visez si eu la portbagaj de america..
|
Am taiat.am sudat doar vopsitul a fost separat! UNDE dau eleronul spate original ca ma incurca pe acasa.e oem cu stop p mijloc
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
S-a cam pus praful pe aici!! O idee nebuna de colorare a o oglinzilor. Inca nu sunt sigur daca-mi place:)
|
3 Attachment(s)
Asa am eu oglinzile de 2 ani deja...gri mat, lac mat cat sa dea aspectul ala placut de "aluminiu". Dau foarte bine, crede-ma.
|
Am folosit aceasi culoare a jantelor
|
3 Attachment(s)
In sfarsit am achizitionat si montat prelungire spate de mult dorita
|
care diferenta intre prelungirile de spate in afara de gauri pentru senzori de parcare?
|
are alta forma fata de cea normala . asta iese in exterior pe cand cealalta intra sub bara
|
Rog un moderator sa inchida acest topic sau sters, masina s-a vandut
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning