![]() |
Vand
Motor Dacia 1.6 8v de pe o Nova de Cupa + cutia cu grup scurt cu tot cu ambreiaj volanta,se da motorul complect,are aprindere de Golf 2 adaptata,viteza maxima 140 km/h,motorul a fost pe injectie,s-a trecut pe carburatie,carburator dublu corp carfil..Scapa ulei pe la semeringul de la palier.
Pentru detalii pe pm https://www.youtube.com/watch?v=AP3Qf3ydaNs filmare cu masina cu motorul pe ea,la Arad,avea carburator simplu corp atunci. |
Re: Vand
https://www.youtube.com/watch?v=kAULlTdgcuc
filmare cand am pus aprinderea de Golf 2 1.6. |
Up..
pret 500 roni fara caburator si aprinderea de golf si 700 cu carburator si aprinderea de golf. |
Rezervat !
In schimb,daca e cineva interesat de un Carburator dublu corp Carfil aproape nou si o aprindere de Golf 2 1.6 gata modificata pentru blocul de Dacie. 200 de roni aprinderea,si 80 de roni carburatorul. |
Ai cumva vreun gat pt carburatorul de nova?
|
Sa ma uit si te anunt.
|
N-am gatul..
De vanzare : Carburator dublu corp Nova 50 de lei,e intr-o stare mai nasoala,merge,dar are returul taiat,ca a fost astupat. Carburator dublu corp Nova aproape nou,90 de lei. L-am primit nou,a fost vreo 3 luni pe masina,l-am pus pe masina,a mers din prima. Aprindere Golf 2 1.6 completa,adaptata pentru blocul de Dacia 1.6..200 ron. Poze maine pentru detalii Pm. |
8 Attachment(s)
Poze cu carburatorul,aprinderea,motorul pe masina.
|
Up
Carburator dublucorp 80 de lei Aprindere Golf 2 1.6 200 roni lei. Sau 250 roni ambele. :) |
Quote:
Up... |
4 Attachment(s)
Up,poze cu motorul(pompa apa,alternator,pompa benzina,galerii,electromotor) + cutie.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
250 roni ambele :) sau 200 roni aprinderea si 80 carburatorul. |
Quote:
230 de roni ambele ! :) sau 200 aprinderea si carburatorul 60 lei. |
Quote:
|
Sus cu ele... :)
|
Quote:
200 de roni aprinderea. 60 de lei carburatorul sau 230 amandoua. |
Sus cu aprinderea
Se desface motorul ca sa vad daca are axa cu came de Cupa,in cazul asta,pretul motorului urca ! :) Eu am pus pretul de 5 milioane(pe motor si cutie) nestind daca are axa cu came de cupa. :) |
Doar pe axa cat ai vrea? Binenteles, daca e ce trebe.
|
Si eu sunt interesat de axa, daca e cea de cupa.
|
Si acum intrebare,se poate da jos axa cu came fara sa dai jos chiuloasa ?
|
Quote:
|
Up la carburator si aprindere. :)
|
Stiu am scris acum 2 zile ca ma pun sa-l desfac,sa vad ce e,in fine,ma costa alti bani sa-l desfac,n-am unde sa-l desfac,nu am ce-mi trebuie.
Deci motor fara aprindere si carburator cu cutie 500 de roni. Daca are axa,asta e,norocos e omul care il cumpara,daca nu,s-a facut cu un motor 1.6 8v de Dacia stock in stare buna,atat am de zis. Eu nu-l desfac. Aprinderea 200 Carburatorul dublu corp aproape nou 60 roni. Daca e cineva interesat,tot tacamul 700 de roni,dau separat si motorul si cutia,si aprinderea,carburator,doar ca pe preturi mai mari ! :) |
Quote:
Deci ramane carburatorul si aprinderea,pe langa caburatorul dublu corp mai nou,dau si unul mai vechi,si pe langa aprinderea de Golf 2,am una de Dacie completa(tranzistorata,are chestia aceea rosie) Maine poze cu ce am de vanzare mai exact. :) |
Up cu aprinderea si carburatorul ! Am uitat sa pun pozele :)..
|
Sus cu ele. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze cu motorul.
|
client multumit, vanzator serios, recomand.....
|
Up la carburator si aprindere. 150 de roni :)
In plus am un set de jante de tabla in 4 prezoane,ele sunt de GM,doar ca latite,dublate,una e de 7J iar una e latita pe interior. Poze zilele astea Pret 300 roni cu tot cu gume 195/45/14. Si o toba la 70 de lei. :) https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...a/page-13.html Pe topicul asta gasiti poze cu jantele de tabla. |
6 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Poze cu toba,si cu aprinderea.
200 roni toba,aprinderea,caburatorul dublucorp :) |
Quote:
Daca vrea careva tot pachetu 520 roni. separat jante 350 toba 70 aprindere 130. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning