![]() |
VW Golf III GBR
8 Attachment(s)
Salut la toata lumea!
Dupa un mondeo mult iubit am ajuns la un golf 3 intr-o stare foarte buna! Povestea incepe cam asa: cu toate ca iubeam la nebunie mondeo nu am mai putut face fata consumului....un vecin avea un golf 3 nemiscat de vreo 2 ani pe motivul ca pe langa golf mai avea alte 3 masini....in fine...mi-a vandut mie masina ptr ca stia ca sunt in stare sa intretin o masina, ideea era sa ajunga pe maini bune.... Este vorba de un golf 3 1.8 90cp benzina, interior recaro, volan sport, schimbator wrc, a/c, 4 geamuri electrice, oglinzi incalzite, alarma cu senzori de miscare, suspensie sport EIBACH, jante ATS cup, anvelope toyo t1, faruri si stopuri hella, telescoape la capota si o finala putin galagioasa..... Am avut folie pe toate geamurile dar am dat-o jos ca am avut ceva probleme la RAR... Cat despre consum pot spune ca papa in oras la mers normal undeva la 10% ....iar afara 7% ... |
Re: vw golf III
Masina este destul de intretinuta iar motorul este unul foarte bun. Nu o sa ai probleme cu el. Cat mai multi km fara incidente!
|
Se prezinta bine batranica! pune si tu ceva poze si din spate si eu ti'as sugera sa refaci jantele :)
|
6 Attachment(s)
jantele mai pot astepta....sunt altele care trebuie facute....2 bucsi pe fata, repartitorul de frana, geometria si stopuri pe spate tot hella
|
Daca dai stopurile de pe ea le iau eu :D
|
Frumoasa culoare, masina pare ingrijita. La primavara poate ii vopsesti jantele, alta culoare.
|
cand dau stopurile te anunt...
multumesc frumos....asta e si ideea sa ies din iarna si sa ma apuc de treaba ....pana atunci ma ocup doar de miciile detalii |
Quote:
PS. Culoarea masini este exact aceeasi cu Lupo meu doar ca eu am bagat perla galbena! |
multumesc ruffy.....sincer si acum plang dupa mondeo...dar asta e.....
|
frumos golf :) sa ai parte de el
|
multumesc :d
|
azi am schimbat placa cu contacte de la stopul din dreapta ptr ca cea veche era ruginita....maine ma apuc sa schimb si repartitorul de frana....
Ceva idei...?sau o atentionare atunci cand schimb repartitorul? |
Quote:
|
5 Attachment(s)
l-am schimbat dar foarte greu....taiat cu flexu :D
in rest....cateva poze de azi si cu cotiera montata |
am pierdut intermediara pe drum :D
luni refacem traseu de tobe :D |
Salut, frumos golf! Ai cumva o poza cu golf-ul din spatele de la golf-ul ta, din seria a doua de poze, poza 4?
Multumesc, Bafta cu golf-ul!! |
2 Attachment(s)
multumesc!
da am cateva poze |
miercuri refacem traseu de tobe :D
|
frimosa batrinica poate te risti vineri sa vii la -2 mall ora 20 poate mai vb de una de alta.....:D
|
da-mi cateva detalii te rog
|
2 Attachment(s)
+ buza de vr6 si evacuarea refacuta
|
Quote:
|
Ii ce trebuie buza!!! un video cu sound-ul masini???
|
am si eu un golf 3 1.9 td la care mi sa rupt fulia de pe arbore, am schimbat-o, dar acum motorul nu merge rotund si scoate fum,stie cineva care poate fi cauza
|
Quote:
|
Frumos !
Spor la modificari in continuare ! |
[QUOTE=Ruffy RUF;5346400]Scuze de offtopic, dar raspund colegului... eu is 100% ca nu ii distributia bine pusa !!![/QUOT
multumesc |
|
Into the dark :) :peace:
|
Frumos videoclipul.8)
|
Re: VW Golf III GBR
ms :D
|
Arata superb golful , insa parerea mea e ca ar trebui sa inlocuiesti jantele sau sa le reconditionezi . Am achizitionat si eu un golf 3 recent 1.9 TDI insa astept sa se termine procesul de inmatriculare ca ne mananca de zile taxa asta ... oricum la motorul care il ai tu si in ce stare am vazut ca e masina o sa te tina destui ani .. am observat ca ai si sistemul audio inlocuit , tapiteria arata impecabil , cu alte cuvinte e o masina de nota 10.
|
Bafta la tunarit ba GBR-ule, baga si tu o pila ceva sa vina vara mai repede.
P.s: sa nu te mai prind pe la birou :)) |
ichimgheorgheiulian: multumesc ptr aprecieri. cat despre jante pot spune ca astept sa se incalzeasca putin afara ca nu pot lucra la ele acum....alte jante nu vreau, imi plac ats-urile astea si am decis sa le reconditionez
wob-ule bag 10 pile daca e nevoie sa vina vara ca si eu m-am saturat de vremea asta nasoala :))) ......la birou vin cand vreau ma patroane :))) |
6 Attachment(s)
ptr ca am si un logan 1.6 16V am fost la intalnirea loganclub.....a fost ok....
poze by kiss |
azi am reusit sa termin muzica....ma tot chinui de cand am luat masina!
treaba sta cam asa: Statie Orion Cobalt 300.2 Peak Power Output (Watts x Channels) 150 x 2, Power at 2 Ohms (Watts x Channels) 80 x 2, Bridged Power (Watts x Channels) 150 x 1 + subwoofer BM de 1000w, in loc de haion un placaj (tiganesc facut dar asa am luat masina) s-a pus un pachet Axton Cax65- 3 Boxe 300w + 2 tweetere + 2 filtre si boxele fata sunt unele no name dar sunt chiar ok iar ca mp3, care defapt e unu audio un e sony mai vechi 4x45w! per total eu sunt extrem de multumit si o sa revin cu poze! |
1 Attachment(s)
ffff :( ....azi m-a lovit una pe str rm. valcea....pe strada aia sunt parcate multe masini cu botu spre bordura...si a iesit una cu spatele de s-a oprit in mine.....a iesit direct ca nebuna :(
in poza nu se vede clar dar aripa trebuie schimbata si bara vopsita .....faza e ca RCa-ul ei e de la euroins. de reparat stiu ca se repara....dar cine stie ce pe la ce service ajung si in zilele de azi stiti si voi cum e! cine stie ce aripa imi pun aia, culoare masinii e verde cu perle si codul chiar nu il stiu....sa vedem ce-o iesi! |
gbr-ul se va repara la Auto k9(unde a fost realizat loganul cabrio), la constatare au iesit:
-vopsire bara fata in proportie de 50% ptr ca era zgariata putin in coltul din stanga si nu putea sa o dea total.....asta e Romania...ptr o zgarietura... -aripa refacuta complet si vopsita -aparatoarea de noroi schimbata -verificare + efectuare geometrie Domnisoara care m-a lovit are o mica relatia la Auto k9 cu directorul, am stat de vorba cu dansu' si mi-a spus ca cel mai greu o sa fie culoarea de scos ptr ca are perle.... vedem la final ce-o sa iasa! |
sory man pt eveniment si pe mine era sa ma loveasca una capiata zilele trecute noroc ca am tras repede de volan si am luato pe trotuar nu am strimbat decit putin janta dar am rezolvato cu 60lei........multa bafta in continuare si....ai grija ca soferite sunt peste tot de aici si zicala....pericole la tot pasu....:D
|
asa e :d ms ptr sustinere
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:10. |
- Copyright 2026 4Tuning