Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   VW Golf III GBR (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/348096-vw-golf-iii-gbr.html)

gbrheaton 29-11-12 12:46

VW Golf III GBR

8 Attachment(s)
Salut la toata lumea!

Dupa un mondeo mult iubit am ajuns la un golf 3 intr-o stare foarte buna!
Povestea incepe cam asa: cu toate ca iubeam la nebunie mondeo nu am mai putut face fata consumului....un vecin avea un golf 3 nemiscat de vreo 2 ani pe motivul ca pe langa golf mai avea alte 3 masini....in fine...mi-a vandut mie masina ptr ca stia ca sunt in stare sa intretin o masina, ideea era sa ajunga pe maini bune....

Este vorba de un golf 3 1.8 90cp benzina, interior recaro, volan sport, schimbator wrc, a/c, 4 geamuri electrice, oglinzi incalzite, alarma cu senzori de miscare, suspensie sport EIBACH, jante ATS cup, anvelope toyo t1, faruri si stopuri hella, telescoape la capota si o finala putin galagioasa.....

Am avut folie pe toate geamurile dar am dat-o jos ca am avut ceva probleme la RAR...

Cat despre consum pot spune ca papa in oras la mers normal undeva la 10% ....iar afara 7% ...

sOund 29-11-12 18:32

Re: vw golf III

Masina este destul de intretinuta iar motorul este unul foarte bun. Nu o sa ai probleme cu el. Cat mai multi km fara incidente!

westsideracer 29-11-12 19:00

Se prezinta bine batranica! pune si tu ceva poze si din spate si eu ti'as sugera sa refaci jantele :)

gbrheaton 29-11-12 21:21

6 Attachment(s)
jantele mai pot astepta....sunt altele care trebuie facute....2 bucsi pe fata, repartitorul de frana, geometria si stopuri pe spate tot hella

sOund 29-11-12 22:02

Daca dai stopurile de pe ea le iau eu :D

Devu 29-11-12 22:16

Frumoasa culoare, masina pare ingrijita. La primavara poate ii vopsesti jantele, alta culoare.

gbrheaton 30-11-12 11:33

cand dau stopurile te anunt...

multumesc frumos....asta e si ideea sa ies din iarna si sa ma apuc de treaba ....pana atunci ma ocup doar de miciile detalii

Ruffy RUF 06-12-12 19:01

Quote:

Originally Posted by gbrheaton (Post 5268024)
cand dau stopurile te anunt...

multumesc frumos....asta e si ideea sa ies din iarna si sa ma apuc de treaba ....pana atunci ma ocup doar de miciile detalii

Pacat de Mondeo dar asta este! bafta cu masina , are potential masina!!!

PS. Culoarea masini este exact aceeasi cu Lupo meu doar ca eu am bagat perla galbena!

gbrheaton 06-12-12 19:31

multumesc ruffy.....sincer si acum plang dupa mondeo...dar asta e.....

blackjack 13-12-12 20:17

frumos golf :) sa ai parte de el

gbrheaton 16-12-12 20:59

multumesc :d

gbrheaton 17-12-12 20:58

azi am schimbat placa cu contacte de la stopul din dreapta ptr ca cea veche era ruginita....maine ma apuc sa schimb si repartitorul de frana....

Ceva idei...?sau o atentionare atunci cand schimb repartitorul?

robertd 19-12-12 14:49

Quote:

Originally Posted by gbrheaton (Post 5289005)
azi am schimbat placa cu contacte de la stopul din dreapta ptr ca cea veche era ruginita....maine ma apuc sa schimb si repartitorul de frana....

Ceva idei...?sau o atentionare atunci cand schimb repartitorul?

eu cand l-am schimbat pe al meu intai am curatat cu o perie de sarma noroi si ce mai era pe acolo am dat cu spray degripant l-am lasat cam 15 min sa isi faca efectul si am putut desface,...ai grija sa nu rupi:strici capul hexagon la vreo conducta in rest bafta cu masina

gbrheaton 19-12-12 18:21

5 Attachment(s)
l-am schimbat dar foarte greu....taiat cu flexu :D

in rest....cateva poze de azi si cu cotiera montata

gbrheaton 15-01-13 21:13

am pierdut intermediara pe drum :D

luni refacem traseu de tobe :D

MadutaAerox 16-01-13 00:21

Salut, frumos golf! Ai cumva o poza cu golf-ul din spatele de la golf-ul ta, din seria a doua de poze, poza 4?

Multumesc, Bafta cu golf-ul!!

gbrheaton 17-01-13 19:32

2 Attachment(s)
multumesc!
da am cateva poze

gbrheaton 21-01-13 12:28

miercuri refacem traseu de tobe :D

cyper1978 21-01-13 22:07

frimosa batrinica poate te risti vineri sa vii la -2 mall ora 20 poate mai vb de una de alta.....:D

gbrheaton 23-01-13 14:12

da-mi cateva detalii te rog

gbrheaton 28-01-13 12:34

2 Attachment(s)
+ buza de vr6 si evacuarea refacuta

westsideracer 28-01-13 12:45

Quote:

Originally Posted by gbrheaton (Post 5337804)
+ buza de vr6 si evacuarea refacuta

frumos.bravo!

Ruffy RUF 02-02-13 13:02

Ii ce trebuie buza!!! un video cu sound-ul masini???

floreav 03-02-13 08:55

am si eu un golf 3 1.9 td la care mi sa rupt fulia de pe arbore, am schimbat-o, dar acum motorul nu merge rotund si scoate fum,stie cineva care poate fi cauza

Ruffy RUF 03-02-13 11:15

Quote:

Originally Posted by floreav (Post 5346262)
am si eu un golf 3 1.9 td la care mi sa rupt fulia de pe arbore, am schimbat-o, dar acum motorul nu merge rotund si scoate fum,stie cineva care poate fi cauza

Scuze de offtopic, dar raspund colegului... eu is 100% ca nu ii distributia bine pusa !!!

crs38 03-02-13 11:58

Frumos !
Spor la modificari in continuare !

floreav 03-02-13 14:22

[QUOTE=Ruffy RUF;5346400]Scuze de offtopic, dar raspund colegului... eu is 100% ca nu ii distributia bine pusa !!![/QUOT
multumesc

gbrheaton 04-02-13 18:11

nu e cine stie ce dar vizionare placuta

https://www.facebook.com/photo.php?v=...type=2&theater

B999CPY 06-02-13 10:36

Into the dark :) :peace:

westsideracer 06-02-13 13:43

Frumos videoclipul.8)

gbrheaton 07-02-13 12:05

Re: VW Golf III GBR

ms :D

ichimgheorgheiulian 07-02-13 12:21

Arata superb golful , insa parerea mea e ca ar trebui sa inlocuiesti jantele sau sa le reconditionezi . Am achizitionat si eu un golf 3 recent 1.9 TDI insa astept sa se termine procesul de inmatriculare ca ne mananca de zile taxa asta ... oricum la motorul care il ai tu si in ce stare am vazut ca e masina o sa te tina destui ani .. am observat ca ai si sistemul audio inlocuit , tapiteria arata impecabil , cu alte cuvinte e o masina de nota 10.

tordenWOB 07-02-13 21:16

Bafta la tunarit ba GBR-ule, baga si tu o pila ceva sa vina vara mai repede.

P.s: sa nu te mai prind pe la birou :))

gbrheaton 08-02-13 15:41

ichimgheorgheiulian: multumesc ptr aprecieri. cat despre jante pot spune ca astept sa se incalzeasca putin afara ca nu pot lucra la ele acum....alte jante nu vreau, imi plac ats-urile astea si am decis sa le reconditionez

wob-ule bag 10 pile daca e nevoie sa vina vara ca si eu m-am saturat de vremea asta nasoala :))) ......la birou vin cand vreau ma patroane :)))

gbrheaton 10-02-13 22:21

6 Attachment(s)
ptr ca am si un logan 1.6 16V am fost la intalnirea loganclub.....a fost ok....

poze by kiss

gbrheaton 12-02-13 22:49

azi am reusit sa termin muzica....ma tot chinui de cand am luat masina!
treaba sta cam asa: Statie Orion Cobalt 300.2 Peak Power Output (Watts x Channels) 150 x 2, Power at 2 Ohms (Watts x Channels) 80 x 2, Bridged Power (Watts x Channels) 150 x 1 + subwoofer BM de 1000w, in loc de haion un placaj (tiganesc facut dar asa am luat masina) s-a pus un pachet Axton Cax65- 3 Boxe 300w + 2 tweetere + 2 filtre si boxele fata sunt unele no name dar sunt chiar ok iar ca mp3, care defapt e unu audio un e sony mai vechi 4x45w! per total eu sunt extrem de multumit si o sa revin cu poze!

gbrheaton 18-02-13 22:37

1 Attachment(s)
ffff :( ....azi m-a lovit una pe str rm. valcea....pe strada aia sunt parcate multe masini cu botu spre bordura...si a iesit una cu spatele de s-a oprit in mine.....a iesit direct ca nebuna :(
in poza nu se vede clar dar aripa trebuie schimbata si bara vopsita .....faza e ca RCa-ul ei e de la euroins.

de reparat stiu ca se repara....dar cine stie ce pe la ce service ajung si in zilele de azi stiti si voi cum e! cine stie ce aripa imi pun aia, culoare masinii e verde cu perle si codul chiar nu il stiu....sa vedem ce-o iesi!

gbrheaton 19-02-13 12:04

gbr-ul se va repara la Auto k9(unde a fost realizat loganul cabrio), la constatare au iesit:
-vopsire bara fata in proportie de 50% ptr ca era zgariata putin in coltul din stanga si nu putea sa o dea total.....asta e Romania...ptr o zgarietura...
-aripa refacuta complet si vopsita
-aparatoarea de noroi schimbata
-verificare + efectuare geometrie

Domnisoara care m-a lovit are o mica relatia la Auto k9 cu directorul, am stat de vorba cu dansu' si mi-a spus ca cel mai greu o sa fie culoarea de scos ptr ca are perle.... vedem la final ce-o sa iasa!

cyper1978 19-02-13 23:11

sory man pt eveniment si pe mine era sa ma loveasca una capiata zilele trecute noroc ca am tras repede de volan si am luato pe trotuar nu am strimbat decit putin janta dar am rezolvato cu 60lei........multa bafta in continuare si....ai grija ca soferite sunt peste tot de aici si zicala....pericole la tot pasu....:D

gbrheaton 20-02-13 12:49

asa e :d ms ptr sustinere

All times are GMT +2. The time now is 18:10.

- Copyright 2026 4Tuning