Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   This Is My Ride....:) (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/34747-this-is-my-ride.html)

cheder 02-03-07 19:51

This Is My Ride....:)

4 Attachment(s)
aceata este bijuteria mea in devenire....
sa facem prezentarile pe scurt: cutie de viteze pe 5 trepte alpine, 75kw (100cp), filtru de aer sport (PILOT), filtru de benzina sport (PILOT)...axa cu came marita, la fel si pistoanele...toba sport (POWERFULL) etc. etc.
P.S. ne vom revedea peste cateva luni (de munca)
..................semnat RENAULT 12 GORDINI.........:)

Skillzu 02-03-07 20:02

Re: This Is My Ride....:)

vreau sa stiu si eu CUM ai marit axa cu came,cati cai ai de la filtru si cati de la toba....banuiesc k se simt schimbari majore de cand le ai pe masina...

Laure2fast 02-03-07 20:24

ce i-ai pus frate atatea prize de aer????

alexblondul 02-03-07 21:16

nu vreau sa fiu rau dar motorul ala arata identic cu al meu ... adica traditionalul 38kw (52 cp ) ...

24mig 02-03-07 21:43

scuze de off-topic dar cu abtipildurile alea pe ea nu prea da a gordini style, acuma poate me insel, dar trebuie sa fie cat ai simpla, nu impopotonata.
dar e a ta si te felicit .bafta.

Bobby boss 02-03-07 21:46

te strici grav cu prizele alea de aer in mod normal aveau si ele un rol nu sant puse asa de dizain pararea mea

cata_tm 02-03-07 21:52

ai inceput aproximativ bine.. daca continui asa, vei termina groaznic..

Teroarea 02-03-07 22:46

deci nu imi place prea multe scociuri si prize false de aer .. filtru ala crezi ca e normal sa il pui asa ca pe racheta sculat in sus? si modificarea aia la axa e cam suspecta nu prea s a auzit de asa ceva:rolleyes2

NightDevil 02-03-07 23:00

cum axa cu came marita ...? ca nu am inteles ?

B-83-DAC 02-03-07 23:30

mie imi place altceva cutie in 5 alpine dar de motor nu zice nimic...si inca cred ca da carfilul ala la benzina de te ustura nu?

B-64-MVP 03-03-07 00:43

frumos dar tre sa umbli bine de tot la cutiutza cu finisaje ca altfel nu o sa dea prea bine......respect! ! !

Roshu 03-03-07 10:06

Gordini Style inseamna o caroserie neteda si trasa la linie....fara actibilduri si alte prostii.....te sfatuiesc sa renunti la zorzonele si sa adopti un stil simplu si curat....si ar mai fi ceva....motorul ala nu pare sa aiba 100 cp.....poate ma insel...dar nu pare prea puternic.....parerea mea....

diablo_46 03-03-07 10:12

Oho.. Chederu` cf varule?:-), te-ai gandit sa apari si tu p-acilea?:-), Baga si tu p-acilea poze si cu interioru`:-)

mesteru surubel 03-03-07 10:28

"beton" masina , poate renunti la filtru si toba care iti dau cel putin 100cp si te ocupi un pic de tabla ca a inceput sa fuga de pe masina

mikkai 03-03-07 13:14

deci masina e foarte "sport" ce sa mai vorbim.Numai sporturi pe ea.Cred ca mai bine nu te mai obosesti sa bagi bani in ea ca iese rugina peste tot.Si daca ai contraaripile praf inseamna ca te uiti si prin podea la orice ora.In locul tau m-as interesa ce bani ar costa sa o refac mai repede.Desi pretul o sa sara de ordinul zecilor de milioane.

B 53 BAN 03-03-07 13:34

camele de pe axa cu came pot fi marite si pe latime, cica iti calca tachetu mai bine si impinge tija mai usor
la fel si pistoanele, aluneca mai greu pe camasa dar sa vezi atunci compresie
filtrul sport de benzina am auzit ca imbunatateste si consumul pe langa performante

ps. imi place prinderea sport a bateriei

Roshu 03-03-07 19:02

eu zic mai intai sa-i tragi o linie frumoasa caroseriei.....sa scapi de rugina....si poate dupa ce terimini sa te ocupi de motor.....aaaa.....si schimba ligheanu' ala in care sta bateria.....fa-l galben!

cheder 03-03-07 19:48

momentan e un inceput....ca in ce hal am luat-o.....nu vreau sa imi mai aduc aminte....nu fiti rai....APROPO 1600cmc....dovada talonu...asa am cumparat-o si eu....pls am nevoie de ajutoru vostru. Am foarte mult de lucru.....IUBESC MASINA ASTA

cheder 03-03-07 19:58

.....sunt celmai fericit om din lume.....MI-AM LUAT O TURBOSUFLANTA DE RENAULT 5 ALPIN....si un INTERCOOLER......urmeaza montata....va tin la curent.....o sa urmezee noi fotografi :)

vlad_VSV 03-03-07 20:02

si sa dai jos toate briz brizurile de pe ea...gen prize de aer de pe plafon si aripi.....si abtibilde de pe ea jos cu ele.....nu te supara pe mine.....;)

aaaa...ce-am vrut sa te intreb.....sigurantele pt capota sunt false sau pe bune.....ca imi tre si mie...tu de unde le ai?

diablo_46 03-03-07 20:12

Chedere, hai date mare cu butoiu de varza de la curu masinii :-), vreau si io butoi dala, app... am facut azi o vizita prin vitan.... maine dim te chem sa vezi c mi-am luat

Roshu 03-03-07 20:50

Asteptam poze noi de la tine....sper ca o sa faci treaba buna.....

alexblondul 03-03-07 21:25

bai nene de unde gastit voi turbosuflatne si alte nebunii ... vreau si eu

Fauru_13_XWN 03-03-07 23:41

Quote:

Originally Posted by cheder (Post 779393)
....APROPO 1600cmc....dovada talonu..

nu o fi exclus sa ai motor de1600cmc dar ca sa ai asaceva trebuia sa scrie pe seria de la motor 106 din cite tin minte
dar ce artrebui sa te intereseze pe tine maiinti cum au mai zis baieti TABLARAIA,bai brizbrizurile josscapa de capace laso din suspensie macar dac nu iti intaresti suspensia ,FRINE si dupaia motor. In momentu de fata sincer masinuta ta nu prea face nici doi bani;)

Fauru_13_XWN 03-03-07 23:44

apropo filtru de aer il pui cind stai pe loc sau nu mergi cu capota pe masina ca sa aiba loc filtru :):):)

NightDevil 03-03-07 23:48

Quote:

Originally Posted by cheder (Post 779403)
.....sunt celmai fericit om din lume.....MI-AM LUAT O TURBOSUFLANTA DE RENAULT 5 ALPIN....si un INTERCOOLER......urmeaza montata....va tin la curent.....o sa urmezee noi fotografi :)

foarte TARE o dacie Turbo ...sa ne pui si noua poze ku bijuteriile alea ..(daca o faci turbo sa-i pui niste ianltatore la arcuri ka sa ai o tinuta de drum mai buna ..auzi si sufli carburatoru alal de dacie ? :D

Ionutz maniacu 03-03-07 23:53

La ce draq mai pui si turbo pe ea,lasa ca iti ajunge 100 CP pt VTM,criar ca zica ca e de VTM(trebuia sa mai tai din arcuri sa o faci mai joasa).Fratelo cum au spus si altii mai sus mai bine apucate sa ii faic tablaria sa nu cazi din ea dai jos toate plasticurile alea ca nu au niciun rol,doar sa ingreuneze masina si o masina de raliu nu are porcarii pt ai da o greutate inutila.Am mai zis pe un topic in seara asta sa va faceti un test psihologic inainte sa va faceti cont pe 4tuning.Stiu ca unii o sa imi sariti in cap pt vorbele astea dar parerea mea e ca sunt multi pe forum care scot in ei numai bombe.

NightDevil 03-03-07 23:56

Quote:

Originally Posted by cheder (Post 778151)
aceata este bijuteria mea in devenire....
sa facem prezentarile pe scurt: 75kw (100cp)

esti sigur ? ka ai 100 cai putere ..? poate nu sunt cai si din acel motiv se tripleaza

Fauru_13_XWN 04-03-07 00:00

30cp la motor 5 prim porbagaj 5 pe toba finala si 60cp la o alta masina care il tracteaza:):):)

MOUZE 04-03-07 00:05

n-am citit nimic...nici nu o sa citesc dar am vazut intr-o poza unde este prezentat "motorul"...oala din dreapta de la amortizor o sa te trezesti cu ea in dinti...cat de curand

MARI_NSL 04-03-07 00:06

cum zici tu .....dar ala seamana cu un motor de 1300cmc ....si ai grija cu aia 100cp.......:):))) ca am vazut ca iti pica contra aripa ......bafta in continuare ...si poza cu turbina pusa ..;)

tekno 04-03-07 00:20

chirstoaseeeee =))))

ady0scorpion 04-03-07 11:28

marfa masina am vazut-o in realitate si toba e dementziala

diablo_46 04-03-07 21:27

1 Attachment(s)
nu are nici o legatura cu masina ta alexe.. dar.... e tare mel... am ask azi in masina la radio 21:-)):D

alexblondul 05-03-07 00:12

deci unde dumnezeu gasiti voi turbosuflante si alte nebunii ... vreu si eu

UniculSGM 05-03-07 00:44

Tu ori esti parelel cu masinile ori ne crezi prosti si ne iei la misto. Acela este un motor autentic de 1300.Daca erai baiat destept, nu pozai placuta cu codul motor. Iese din calcul ca ai batut tu in nituri seria de la 1300 pe 1.600, pt ca zici ca e trecut in carte. Putea sa fie si 2000, ca nu avea 100 cai cu carburatorul ala.

Poate de la proiectilul ala de deasupra carburatorului (pus la misto pt poza, ca nu vad cum inchizi capota) ai castigat niste cai sau de la filtru "sport" de benzina.

daman 06-03-07 16:18

frate,zici ca i-ai pus cutie ,axa cu came modificata dar cu carburatorul ala ce faci? pt 100 de cai cred ca iti trebuia cel putin unul dublucorp

daman 06-03-07 16:21

mi-e mi-ar fi rusine sa ies cu masina aia pe strada,sincer.nu te supara .nici eu nu am vreun ferrari dar nici asa ca a ta.e prea plina de toate zorzoanele.mai lipseste abtipildul cu NIKE pe luneta si maneaua la maxim

Outta Control 06-03-07 16:23

O fi 100 de cai dar pare ca intre timp au mai murit vreo cativa.

Cr1Sty_xxl 06-03-07 16:33

100 de cai...suna aiurea

All times are GMT +2. The time now is 14:20.

- Copyright 2026 4Tuning