![]() |
AfterDark Racing - Petrosani
|
Bv baietii si la mai mare ...............
|
Sanatate si sa ne auzim cat mai repede !!! :D
|
Bine ati venit baieti in familie si sper sa ne vedem cat mai des.
|
multumim..... :wink: o sa ne vedem stati linistiti :lol:
|
Ma bucur ca ati intrat si voi in AfterDark Racing Club si va urez un calduos welcome! :wink:
|
In curand vom avea mai multe filiale in tara decat judete, dr asta nu e de loc rau.
Undeva dupa sesiune ar fi bine sa ne intalinm toti pe undeva, prin tara, pe undeva pe la mijloc... Bine atzi venit AfterDark Petrosani |
Aaaaaaaaaaaaaaa divizia de golfuri :D
BINE ATI VENIT baieti :D |
Bine ati venit, si va astept la Hunedoara sa va vad si eu masinile:)
Sau poate venim noi, ca imediat e gata masina lu` Dadi :P |
5 Attachment(s)
cateva poze cu golfurile :oops: (sorry pt claritate voi face altele mai bune)
|
Beton golf-urile! :wink: Pozele sunt destul de clare! :)
|
Marfa masinutele, sper sa veniti la intalnirea din Craiova.
|
Sa ne anuntati cand va fi.... :wink: shi poate va onoram cu prezenta, daca nu toti cativa tot venim :oops:
|
darkager in principiu dupa sesiune ne intalnim..
Hunedoara cu Bucurestiul... sper sa vina si Aradul acuma sper sa veniti si voi :) Ne intalnim la jumatea drumului dintre Hunedoara si Bucuresti.. adica Craiova:) Ti legatura cu mine ... sau cu Dadi .. Ai messenger? |
messenger este...cum sa nu fie :P id: darkager2004
|
vreau sa imi cer scuze daca din cauza mea shi a amicilor mei s-au creeat probleme cu PCR
Este adevarat ca eram trecuri la membrii aspiranti dar din moment ce nu eram membru cred eu ca ceea ce am facut era la alegerea noastra. Inca o data imi cer scuze. |
Quote:
Asa ca inca o data va spun Bine-ati venit! ! |
Sper sa fie prima si ultima oara cand trebuie sa spalam rufele in public.
|
Shi eu sper acelasi lucru.... Chiar crezi ca ceea ce am facut a fost asa de deplasat? Astept parerea ta. Shi imi cer scuze fata de tine pt situatia neplacuta
|
Stai linistit omule. . 8)
|
Nu tre sa-ti ceri scuze. Tot ce trebuie sa facem este sa ne ferim de astfel de dispute, care nu ne aduc nimik bun.Nu acuz pe nimeni de nimik, nu ma intelege gresit.
|
Atata iti trebuia, sa acuzi :bat: :boxing:
:D :D :D :drunk: :hug: |
Mai intai trebuia sa ma prinzi, shi sincer cu dacia e cam greu.
|
Lasa ca te prind eu si te trimit prin curierat rapid la ei sa te umfle de bere. :lol: :lol: :lol:
|
Darkager nu trebuie sa te simti tu prost din cauza unui om nebun, iti dai seama cat d mult va iubea incat a facut o fixatie pt. voi. :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Vyruse, am montana, te prind:)
|
Sal shi bine v-am gasit.....
p.s. imi cer shi eu scuze acum am vazut.... :oops: |
Welcome,adriany!
|
Bine ai venit, saptamana viitoare ne vedem.. 8)
|
Welcome!!!!
|
Welcome 8)
|
Bun Venit! :)
|
Abea astept sa ne vedem sa bem in cinstea noastra si a femeilor noastre :lol:
|
Si eu :oops: :wink:
|
Cu bautu este totushi o problema la volan, dar se rezolva.
Bucurestiul vrea sa bea shi el Pt noi, pt femei, pt masini(astea mai putzin ca ruginesc), pt farul lu' shadow, pt rota mea de rezerva shi aha mai depatre, tre sa ne intalnim totzi shi sa bem |
Eu nu beau alcool ... :blahblah:
|
Re:
Quote:
|
dudes.... :))
cine poate bate scorul meu la jocul: http://ala.snhs.uz.zgora.pl/~casha/swf/penguin.swf ???????????? :arrow: 316.3 metrii |
1 Attachment(s)
ete shi screenshotu :P
|
1 Attachment(s)
Mi se pare intradevar foarte amuzant :!:
Sunteti foarte draguti si binevoitori :!: O gluma buna :!: Oare :?: Da oricum recordul este de 319,8 :!: |
All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2025 4Tuning