Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Muntii vazuti din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3471-muntii-vazuti-bucuresti.html)

MC Mate 28-01-05 19:27

Muntii vazuti din Bucuresti

Acum vreo 2 saptamani, la stirile Pro TV a fost un reportaj in care aratau k din cauza aerului uscat se vedeau muntii, din Bucuresti.Dak are cineva reportajul inregistrat sau un link unde as putea gasi acest reportaj, sau un film care sa demonstreze acest lucru, va rog sa il puneti aici.Multumesc anticipat

luca 28-01-05 19:54

Poate muntii de gunoaie ca, Carpatii nu prea cred. Oricum de atatea ori la munte am crezut ca se vad varfurile muntilor si de fapt erau norii, asa o fi si aici.

MC Mate 28-01-05 20:30

1 Attachment(s)
A fost la stirile Pro TV si nu e pentru prima data cand vad asta.Dar am nevoie de film k sa il conving si pe un prieten de-al meu k este posibil

tng 28-01-05 21:00

Da,am vazut si yo reportajul.A fost filmat intr-o dimineatza si difuzat dupa amiaza parca.Din pacate nu am nimic ca sa demonstrez.
MC Mate prietenul tau nu te crede pe cuvant ? :)

MC Mate 28-01-05 21:24

Nu ca nu ma crede pe cuvant.El nu crede!!! k i-am aratat pozele si a zis k sunt trucate.Poate pana la urma voi face rost de film.

DnI 28-01-05 23:36

se mai vand muntii si din Chiajna, din sediul Izvorul Minunilor :lol: , am vazut cu ochii mei cand este senin!

iasi_drifter 29-01-05 13:29

aia arata a nori nu a munti.

MC Mate 30-01-05 00:46

1 Attachment(s)
Pozele sunt luate de pe un alt forum.Mai am o poza.Dar VREAU UN FILMMMMM!!!!

teddy 30-01-05 20:26

5 Attachment(s)
muntzii...

Toto - BOD 30-01-05 21:23

interesant... daca faci rost de filmare, de reportaj sau orice alt material sa-l pui si aici... ca nici eu nu prea cred ca aia ar fi munti...

teddy 30-01-05 21:57

pozele alea sunt facute de mine, si cred ca-s muntzi pentru ca erau ca erau 'norii' aia doar spre nord, neintrerupti. filmulet n-am facut.
ce va mirati atat? se intampla asta cam o data pe an...

Psycho 09-02-05 10:41

nu prea cred ... cine stie ... de la buc pana la muntzi sunt .. 200 si ceva de km .. plm .. chiar asa .... sau cica de la munte se vede mare .. :woowoo: ai sifon .. !

BIZ 10-02-05 00:06

MC Mate gandeste`te la prima poza cum e amplasata Casa Poporului in raport cu poza ..... cu zona de unde e facuta poza ....... si iti dai seama daca sunt munti sau nu .......... nu prea stiu cum e amplasa CP in Bucuresti ..... dar orienteaza`te dupa zona de unde e facuta poza ................ am vazut si eu la pro tv o stire de genu asta ...... nu acum de curand, anu trecut si kiar au filmat ...... mi se pare adevart .... kiar daca e la nush cati 200 km departare ........ iar pentru a 2-a poza as pune mana in foc sa zic ca e autentica :D

edit: cat despre pozele tale teddy as zice ca sunt norii 100% :D

EvLSant0S 10-02-05 06:52

aia e casa scanteii si e bine... sanse mari sa fie muntii ./..

MC Mate 10-02-05 16:29

Pai sunt munti dar nu gasesc pe nici un site un film

CataNOS 11-02-05 11:25

da ma, sunt munti. Vara nu ii vezi din buc din cauza poluarii, caldurii care se ridica, bla bla.
Iarna poti sa-i vezi pt k aerul e rarefiat si atmosfera mai putin densa. I-am vazut si eu - si la teveu si live :)

steph 12-03-05 08:31

eus tau in 13 septembrie si nu am nimic in fata blocuri ec... de 15 ani cred ca s-a intamplat de cateva ori pe an sa ii vad. si anu asta cu binoclu am vazut chiar releu` de tv de pe Costila. :)

All times are GMT +2. The time now is 17:18.

- Copyright 2026 4Tuning