![]() |
Poll Sigla Club
3 Attachment(s)
Astea sunt varintele. De acuma aveti la dispozitie 3 zile de vot. Dupa 3 zile sigla cu cele mai multe voturi va deveni sigla clubului.
Am sa va rog sa motivati si votul. 4 si 5 sunt ultimele doua postate la Logo Crazy Drivers. Din nu stiu ce motive nu ma lasa sa le atasez. Iar varianta 6 este pentru cei carora nu le place nici una. De asemenea aveti posibilitatea de vot multiplu, deci daca va plac 2 sigle puteti vota pentru amandoua. Spor la treaba. |
Re: Poll Sigla Club
Eu as merge pe sigla 2 dar fara steaguri din mai multe motive:
Prezinta ideea de grup, face asocierea cu masinile si daca se poate schimba pe un gri sau alb cu rosu sau alta culoare pe care o considerati voi potrivita ar merge chiar si pe folie. |
si eu merg p sigla 2 pt ca ne reprezinta...spune tot despre noi.....suntem o mare familie care iubeste masinile.......si fara steaguri app
|
Tot sigla 2 ...ne reprezinta cel mai bine ...si totusi are si un pic d sarm ...k sa zic aja ...
|
merg pe sigla 2 fara steagurile alea ;)
|
Am votat sigla nr 2 (cu tot cu steaguri:D ). Mi se pare cea mai aproape de ceea ce inseamna "Crazy Drivers" (prietenie, masini, intalniri...). Cred ca steagurile (sau macar o parte din modelul de pe steaguri) trebuie sa se regaseasca in sigla noastra pentru ca semnifica "racing, competitie, etc".
|
tot pentru varianta a 2-a votez si eu pentru ca este la subiect in ceea ce priveste un club auto :)
|
pentru sigla 2 am votat si eu, cred ca asta ne reprezinta cel mai mult.
|
Votat sigla 2, motivele s-au spus mai sus, nu are rost sa ma repet.
PS: Fara steaguri. |
deci sigla 2 clar fara steguletze... motivul... ar fi multe de spus:) cum spunea si stefan cand te uiti la el te gandesti din start k este vb despre un club de masini... mie mi se pare cel mai reusit dintre toate... si chiar arata frumos si e bine proportionat sa zic asa... si daca va ramane vom lucra la culori un pic si o sa fie fff ok... si chiareu unu voi fi mandru sa-l pun pe masina :) si deja astept varianta final sa facem comanda aici in bucuresti ;)
|
nu prea cred ca mai e nevoie de acest poll......:P u have a winner guys :D
|
Asta inseamna ca luni se da comanda.
|
Am sa va rog sa postati aici cei care va pricepeti cateva variante de culori ca de exemplu:
alb-galben gri-galben alb-verde etc. Ca sa gasim o modalitate de a o face vizibila pe folia de la luneta. |
votez sigla 2 ... ar arata mai super fara steagurile alea 2 de pe laterale... si majina aia .. sa fie mai clara.... se vede numa juma de majina. ;)
|
4 Attachment(s)
.....
Tot mai mult imi place varianta negru-galben fara steaguri :D |
un grii pe albasru cum is alea de la spcial car center?, fundalul grii..rstul abastru..
|
may baieti eu nu le am cu photoshop-ul ....eu zic sa nu mai dati idei de variante si sa le aplicati si apoi le postati si daca este ceva care sa ne placa va dam de veste :P
|
eu zic sa incercati numai o culoare pe fundal negru cred k iese super asa
de ex sa fie tot alb si pe fundal negru ia sa vedem:) |
1 Attachment(s)
stikerul actual pe rezolutie mai mare ;)
|
marfa sigla... eu merg pe ideea lui Potos...sa semene cu cel de la Special Car Center...
|
De ce tineti toti mortis sa copiem ideile altora ....nu vreti ceva original ...:((( ....suntetzi belea oameni buni ...alb pe rosu ....sau alb pe verde cum a zis Stefan ..mi se pare destul d bine ...neam chinuit atata sa facem sigla sa nu semene cu altele si au fost multe discutzii pe tema asta ...iar acum ne zicetzi sa adoptam culorile de la SCC...
Respect... |
votez sigla 2 fara stegulete! sau cel putin eu o sa-mi pun fara stegulete:)
|
eu zic k acest pool nu-si mai are rostul... pt k e prea mare diferenta e clar...:)
|
Sigla 2 ... puneti orice culori numai nu puneti ... doua culori de toata jena ... Deci cand ii gata ...
|
sigla 2 alb pe verde :D
|
si alb cu scris rosu` cred ca arata bine ..
stefane faci tu stickerele sau le fac eu ca sa le facem cat mai repede... (sau cine poate sa le faca mai repede nu conteza cine le face imp este sa fie facute cat mai repede) astept un msg ! |
daca le facem in bucuresti a doua zi sunt gata :) si calitatea este fff buna... si pretu este in jur a 5 RON bucata
|
Quote:
bafta |
Quote:
Eu unul vreau sa imi fac o tablita la numar cu sigla, de dimensiuni A5. Pentru doritori, costa 36 RON plastic galben cu negru. ( gravat) Pentru doritori pot sa ma interesez de dimensiunile unui nr de inmatriculare... dar nu prea iese ca dimensiune ca e prea lung... |
da scrisu de pe sigle e naspa, inteligibil, lipsit de caracter si inspuratie
|
cum stam cu stickerele ? am facut comanda ? daca nu cand o facem ?
|
pai... s-a hotarat lumea? :D
oricum in bucuresti vineri o sa strangem niste bani cred k 10 ron... ;) si luni marti le facem... |
Quote:
|
pai sa hotaram... eu zic sa ramana asa k am maiincercat alte culori si e cam naspa... asa e misto rau
|
:)))facem un poll cu culori ? :)))) just playin'........eu zic sa ramana astea....ca sunt ok si arata bn p luneta sau fara luneta....
|
si mie imi place combinatia Galben Cu Negru.. Cred ca cel mai bine ar fi ca fiecare membru sa spuna o combinatie de culori apoi vom face toate culorile cerute ptr a vedea cum da mai bine si intr-un final vom vota culoarea ce da cel mai bine pe luneta :-D ;).
|
hay frate ce ne tot rahatim p noi atat......facem galben negru si gata.....ca vad ca numai gura e de voi.....ori postati ori taceti.......
|
Multi siau impus punctul d vedere pana acum ...asa k ce rost are sa mai posteze ink odata cu aceeasi chestie ....
|
eu cred ca s-a stabilit culoarea, as zice sa ramana galben pe negru.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning