![]() |
ford focus mk1
2 Attachment(s)
salut.m am gandit sa va prezint si eu focusul meu mk1 tddi.pot spune ca asa arata cand am adus o.
|
Re: ford focus mk1
1 Attachment(s)
primul lucru la care m am gandit a fost sa i pun folie.si acolo un mic parasolar.
|
9 Attachment(s)
dupa foie m am gandit sa i pun pleoape stopuri negre, semnalizari negre
|
xenon h4.6000k,la nr.leduri alb neon+pozitii.
|
5 Attachment(s)
sa va mai arat alte poze cu focusul meu va astept cu msaje si cu idei din partea voastra
|
16 Attachment(s)
trecand timpul am zis sa i mai schimb cateceva la aspect.i am luat jante pe 15.pe ea cand am luat o am avut dupa cum se observa jante de tabla pe 14.etrieri vopsiti categoric+o schimbare mica in partea din fata cu carbon
|
4 Attachment(s)
momentan sunt intr o dilema nu stiu ce sa fac sa i fac capota toata neagra cu carbon sau sa o las asa.va astept cu un sfat.
|
Lasa capota asa si cu pleoapele alea ori le faci culoarea masinii ori le dai jos ca se vad nasol , parerea mea si alte jante nu gaseai ?
|
Fa pleoapele in culoarea masini, scapa de carbonu ala de acolo ca nu-si are locu deloc!!!
Incearca niste lupe in faruri si un fundal negru la faruri si ii alta masina! pe langa faptul ca nu sa vezi mai bine cu xenon-ul ce l-ai cumparat nu mai orbesti nici pe restul in trafic! Bafta! |
ce pot spune am facut capota neagra nu stiu ce sa spun acum cum arata.
|
are cineva idee daca pot indrepta usa la msina aripa am cateva dungi pe ea lasate intr o parcare.ma gandesc daca dau cu chit in timp crapastie cineva care a patit asa ceva la masina?
|
Eu am patit pe un opel zafira intr-o intersectie nu stiu ce a vrut sa faca un idiot a baga mansarier si a intrat in portierea din spate a masinii, am facut-o la un prieten care se ocupa cu asa ceva .. mi-a tras impinsatura cu ventuza si apoi a dat cu putin chit + vopsea , a iesit perfect si sta asa de aprox 2 ani nu se observa absolut nimic, bine ca nici lovitura nu a fost foarte puternica ca am plecat imediat de pe loc cand am vazut ce a facut ala .. + ca a si plecat de la asa zisul loc al accidentului :)
|
ms mult pentru raspuns i mi poti da un id sa vorbim
|
faza e ca eu am linie maimulte dungi nu sunt asa vizibile dar cand e spalata se vad plus putin sifonata tabla
|
din cate stiu eu ti-am mai dat odata id-ul meu ... y.dannn93 !!
|
Daca tot ai zis ca ai facut capota neagra... pune aici cateva poze !
|
1 Attachment(s)
am a pun o poza dar am patit 2 belele la ea 1 ma zgariat unu in parcare pe parta stanga mi a lsat dungi tablaondulata iar carbonul a cedat din cauza frigului mi a ramas ceva apa sa umflat si a crapat.
|
se vede destul de frumos , imi pare rau pentru masina chiar arata bine .
Spune si mie cum se numesc acele becui de le-ai pus in spate la numar sunt smd sau ce ? |
stai linistit ca si a ta este frumoasa cred ca ai si investit si ceva in ea.pai becurile sunt luate de la un magazin am dat 8lei pe ele snt din acelea late cu multe leduri.spune mi si mie te rog tu aischimbat bara fata la fordul tau.consola la bord tot tu ai schimbat o?
|
da sunt schimbate in mare parte toate ... daca vrei discutam la id : y.dannn93 !
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning