![]() |
Gumpert Apollo Sport
3 Attachment(s)
Gumpert Apollo Sport La un an de la prezentarea lui Apollo, Gumpert Sportwagenmanufaktur expune la salonul de la Geneva, modelul Apollo Sport. |
Re: Gumpert Apollo Sport
WOW...vreau si eu una...cam scumpa pt. mine dar tot vreau...imi place mult interiorul si la exterior e agresiv.
|
Viteza cred ca ii limitata, ca are 800 hp si numa 360 km/h !
|
dupa mine arata cam patratoasa petnru banii ceruti insa orice creatie fie ea reusita fie nu e un pas inainte
|
Imi place...dar de banii astia cred k mi`as luat alt supercar...mi se pare prea patratzoasa
|
tare cu draci, masina asta... imi place cum da eleronul ala masiv
|
Quote:
|
frate e superba masina !!! e criminala !!! si eleronul ala ............un cuv am de spus ................WOW!!!
|
toata lume azice k e scumpa si in 3 ani o vad k zboara pe calea victoriei
|
Nu E Cine Stie Ce La Design!
|
moama...dar i-au facut imbunatatiri la motor un gluma...inca 150 de cai:D.Dar si pretul a crescut enorm...de la 200 000 la 300 000 euro..oricum masina e ff tare.Isi merita banii:D
|
E frumoasa masina insa de ce nu a crescut si viteza maxima odata cu cei 150 de cai in plus? Modelul de 650 de cai avea aceeasi viteza maxima...
|
Cum au zis si ceilalti...cred ca e viteza limitata
|
cat de naspa poate sa fie bordu imbracat ...
|
ce-i cu schimbatoru ala asa inalt??
|
simpatica...dar nu prea merita:-P
|
fuge bine masinuta !!!
|
shy ccx arre 800 cai shy prinde 400 viteza sigur e limitata
|
designul nu prea imi place dar performantele sunt de invidiat.
|
De cine este facuta masina?Vad ca la interior are niste elemente asemanatoare cu Alfa Romeo:consola centrala a bordului,aerisirile,butoanele par de Alfa.
|
vorbiti de viteze de zici ca 360km\h sunt un fleac,de parca viteza maxima s-ar calcula dupa cai!..oricum,cam naspa masina si tre sa fii prost sa dai 300 de mii pe un cart ca astaa!....de aerodinamica ati auzit?!,de frecarea cu aerul!?..astea se invata la fizicaa!
|
sal
frumoasa masina desi mi se pare cam patratoasa!nu inteleg de ce e asa de lung schimbatoru de viteze!imi place mult bordu
|
Quote:
|
Quote:
Si ii o masina pt cei care au bani prea multi nu pentru un muritor de foame !!! |
Nu-mi place....performantele o salveaza...ca designul:rolleyes2 ...e prea spartan...
|
bengoasa :D:D:D
|
Exteriorul mi se pare acceptabil...
La interior e cam ciudata ideea de a imbraca....totul... |
Funny,tocmai asta e,ca cine are prea multi bani in nici un caz nu o sa-si cumpere asa cevaa...cat despre astfel de prototipuri e plina lumea de ele,care se lauda cu performante inimaginabile pe hartie,dar in teste sunt un esec!pt. ca ei fac numai probe in tunelul aerodinamic,majoritatea vitezelor la aceste masini sunt viteze teoretice,nu sunt viteze reale!EX: SSC aero un alt supercar care se lauda cu viteze de 420 km\h(binenteles teoretic)ca in teste n-a reusit sa treaca de 350,plus ca i s-a mai stricat si motorul:))
|
nu se poate pune vorba k ar fi limitata...limitatzi sunt cei care afirma lucrul acesta...iar mashina asta e doar un alt fel de a cheltui intr-un mod ''intzelept'' 300 de mii...
|
Masina se adreseaza celor care vor ceva exclusiv ,cat despre forme nu vad ce e asa urat, performantele sunt de nota 10+
|
mei da voi ce conduceti toti masini de 1000hp si 1 mil de eu de ii nasoala masina asta?
WooW |
kiar nu inteleg cum majoritatea firmelor de mici dimensiuni spulbera concurenta cu modele de genu asta...bv lor...
interesant e k motorul e acelasi de pe audi rs4...:D...cu nishte modificari, ce-i drept, ajunge sa dezvolte dublul puterii celui original... au de invatat nemtii de aici... |
..Da ce-a spulberat concurenta!!,s-au vandut ca painea calda!!:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu n-am spus ca vai ce varza e masina,spun doar ca masina asta are sanse f.f.f.slabe sa aiba succes din toate punctele de vedere,n-are renume,n-are design,nu are o garantie a calitatii,nu e sustinuta de o firma puternica,etc. si multe multe alte lucruri care conteaza la o masina supersport,ca asta am mai zis,sunt zeci care au ramas doar proiecte.Dc. intradevar spargea vreo norma,sigur cumpara cineva proiectul,o firma puternica ca s-o produca in serie.Voi va uitati doar la performante si atat,cum credeti voi ca o masina ca asta facuta de 5-6 pasionati intr-un garaj(si bravo lor) o sa bata vreodata o masina construita de o firma puternica ce dispune de 5 etaje de ingineri experti in ale automobilelor cu aparatura de ultima generatie si fonduri uriase!?
|
Quote:
|
super tare masina asta dar si pretu ...
|
Nu prea IMI PLACE DESIGNU DAR MOTORU MERITA TOTI BANII 800 CP
|
Firmele mici reusesc sa faca masini bune, cu performante comparabile cu marci de prestigiu pt ca la ei nu dai bani pe nume ! Ex : la Ferrari, >15-30 % din valoarea masinii este reprezentata de firma. Nu inteleg de ce tot va agitati cu 300.000 de euro. Pt ce performante are, nu e scumpa deloc (relativ la alte hiper-masini). Cat despre viteza maxima, aceasta nu este direct proportionala cu puterea. Exista masini de raliu cu 1000 de cai care nu depasesc 180 km/h :). Stiu ca este vba si de diferenta de coeficient aerodinamic, greutate, grip, suprafata masinii care ia contact cu aerul la inaintare, daca treptele de viteza sunt scurte sau lungi..etc...era doar un exemplu.
LATER EDIT : mai conteaza ffffff mult la viteza maxima si PNEURILE ! astea le dau batai de cap producatorilor de automobile/anvelope. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:55. |
- Copyright 2026 4Tuning