![]() |
Abarth Grande Punto
4 Attachment(s)
Abarth Grande Punto Varianta Abarth a lui Grande Punto va fi prezentata in premiera la Geneva International Motor Show dar va intra pe piata abia in septembrie. |
Re: Abarth Grande Punto
oo jmecherie punto asta are un dizain misto e agresiv asa si vad ca si nervos putin 180 de caluti mere
|
faina jucarie. Dar depinde cum va face fata trenul de rulare la 180 CP pe fata...din cate stiu la astra G coupe bertone motorizarea 2 L turbo , se cam plangea lumea ca se cam rupe aderenta usor....acuma cu buburuza asta sa vedem cum va fi.
|
Grande Punto este o masina frumoasa si stock asa e super adevarata.Totusi parca are un aspect cam off-road in pozele astea.
|
interesanta masina..dar oare cu elementele de caroserie vopsite in culoarea masinii nu dadea mai bine?
|
Nu`mi place...
|
imi place fiatu , un rival pt polo gti
|
Arata bine masinutza;)
|
ce-au ajuns astia sa scoata dintr-un nesemnificativ pana nu demult 1,4...180 cai...:shock: :shock:
|
Are un stil aparte si unora le place altora nu depinde de gusturi. Mie imi place !!! si motor tare !!!
|
Marfa masinutza...eu zic ca e perfecta pt. oras...mica si nervoasa...poti sa te intizi bine cu ea si la drum lung.
|
E klumea. as fi ales alte jante.. ceva turismo. oricum.. mi-a palce mult sa am asa ceva ;) si motoru e calumea. oare ce consum o avea? si masinaper total..ce pret o avea?
|
beton masinutza... la 180 cai ... bun competitor si pt. Golf gti
|
Mai bine le dai linkul www.supercars.net sa se uite singuri, sa nu te mai obosesti sa dai copy/paste in fiecare zi...cine e interesat sa se uite
|
nice ride lla 180 de ponei nu te faci de rusine,o sa dea ceata la multe masini cu raportul ei de cai greutate
|
Quote:
|
o masina mica si f eleganta...numai buna pt orasele aglomerate cum ar fii bucuresti:d..masina va costa aparoximativ 23 000 de euro(pt cei care ii intereseaza pretul)
|
motorizare super! chiar imi place, pentru un fiat. sa speram ca pretul nu e chiar exorbitant...(23000, mi se pare enorm pt un fiat)...anyway, nice car :D
|
La varianta de 180 hp, raportul putere-greutate pare interesant...8)
in rest, un FIAT:sad: |
e f tare mashinutza asta...
|
mistoo jucarioara...;)
|
Quote:
Dizainu da ! :)))))) |
Quote: