![]() |
Renault 25 Baccara
Anunt pentru un prieten.
Renault 25 Baccara, full full, an 1992, motor 2.9, V6 - 150 de cai, km rulati appx 200.000, stare ff buna, proprietar. 11.000 lei negociabil. 0740.414.919 - Cristi. |
Re: Renault 25 Baccara
upppppppppppppp
|
upppppppppppppp!
|
ce pret final are?
|
Pai nu e mai ok sa vii sa o vezi intai? Asta daca esti interesat....
|
Are computer de bord cu sinteza vocala, linie audio Philips originala. Upppppp!
|
1 Attachment(s)
Masina este identica cu cea din foto, incluzand stare caroserie, culoare, jante, tot.
|
Superbă maşină la vremea ei, dar chiar şi acum nu e chiar rea. Mi-a plăcut la maxim când am mers cu una.
Succes cu vânzarea!! |
Da, masina e superba. F putine pastreaza inca acel confort, tabla tratata, etc, masina asta daca nu e lovita nu rugineste multi ani si motoarele duc muuult si bine. Am avut-o in week-end si m-am plimbat cu ea, am mers prin oras doar pt placerea de a o conduce. Se aseaza superb pe sosea.
Eu am avut R25, nu era Baccara si e efectiv sufragerie. As fi luat-o eu, dar...imi astept solutionarea dosarului de leasing sa imi pot ridica noua masina. :) |
2 Attachment(s)
Poze reale.
|
ai un UP de la mine .. super masina .. si la confort sta exceptional .. luand in considerare an/pret/calitate , taica`meu are vre`o 3 bucatu :D nebun dupa renault
|
Merci. Eu merg acum cu masina asta pana imi vine masina...si e ff confortabila, e sufragerie :)
|
de curiozitate cam cat consuma un 2.9 v6 in oras??? ps: totusi cam scump gasisem unu acelasi an acelasi motor in 1500e disc (avea probleme la alimentarea cu benzina) da m-am speriat de consum
|
La 1500 Bacarra? Sincer, ma indoiesc...sa nu fie doar 25 simplu. Diferentele sunt enorme.
De consum...cam 12-13 daca mergi linistit..dar nu poti, trage ff bine, nu e de liniute, e de mers intins. Urca in ture f repede (de la 1200 deja trage bine) si o tine asa pe toata plaja. |
uppppppppppppppp
|
Mai că-mi vine să te sun să mă dai o tură, in amintirea vremurilor de odinioară. Pune poze cu interiorul, poate mai îndupleci cumpărătorii.
|
O sa ii fac si poze la interior, e full piele, inclusiv pe plafon si bord. Cea de pe scaunul soferului trebuie reconditionata doar. Ma gandeam serios sa o cumpar eu, merge superb, efectiv, dar nu mai am bani..iar ratele la masina mea noua...sunt deajuns de mari :)
Are comenzi pe volan, pilot automat, trapa electrica, computer de bord, insertii lemn pe fetele de usi, proiectoare, absolut toate reglajele electrice, 4 geamuri, scaunele, reglabile pe 3 directii electric, cu memorie, oglinzile la fel. |
2 Attachment(s)
O sa ii fac zilele astea poze, deocamdata pun unele gasite pe net.
|
2 Attachment(s)
Poze noi. Nu e nimeni interesat?
|
upppppppppppppppppp!
|
Hai cu ea suuusss.
|
se emite factura, am uitat sa mentionez.
|
upppppppppppppppp!
|
upppppppppppppppp!
|
ti-am trimis PM
|
Am raspuns la PM.
Uppppppp pentru sufrageria pe roti :) |
sus cu ea !!!!!!!!!!!!
|
uppppppppppppp!
|
Problema la masina asta e consumul si taxele...cat e taxa anuala?
|
Pai clar nu consuma cat 1.4. Dar merge corespunzator. E o masina de drum lung, nu de liniute (si aici ma refer la motor). Pur si simplu se aseaza pe sosea, se lipeste. Surprinzator, consumul nu este enorm, nu consuma 20 in oras, nu stiu exact cat, dar aproximez pe la 14-15, conteaza cum mergi. Depinde insa ce-ti doresti de la o masina.
Taxele..habar n-am, masina nu e a mea..si problema se pune insa f simplu: iti poti permite masina respectiva, o iei, daca nu, treci mai departe. E plin de masini de vanzare, depinde ceea ce cauti/vrei. Exista un calculator de taxe pe undeva, pe net, o sa ma uit, dar...chiar esti interesat? |
Nimeni interesat?
|
18 Attachment(s)
Poze. Concludente, zic eu.
|
E păcat că nu se vinde o asemenea maşină. Deh, poate lumea nu mai vede la banii ăia decât BMW, VW sau altele asemenea. Am mers (prin 95) şi cu 25 normal şi cu Bacara şi sunt maşini incredibile.
|
da, f multi nu stiu ce poate si cum merge masina asta. Au trecut ceva ani peste ea..asta poate e problema....
|
uppppppppppppppp!
|
hai inca o data...uppppppppppppp!
|
upppppppppppppppp!
|
Quote:
taxe : asigurare : + 2000 cmc si impozitul la stat : tot +2000 cmc .. cine vrea cu adevarat..se intereseaza ... asigurarea este putin peste 4,5 milioane ..iar impozitul..nu mai stiu |
upppppppppppppppppppppppp!
|
Pentru cei interesati impozitul este 900 ron/an, iar asigurarea 450-500,depinde de firma de asigurare.
Bafta de la mine! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning