![]() |
Ag-89-cot
4 Attachment(s)
Hmmm.... Ce sa zic despre noua mea achizitie?.... Este o NOVA GT din 99, acum stock.... Pentru inceput la exterior as vrea sa ii pun un set de jante din aliaj, lampi transparente si o toba m-ai bengoasa.... la interior putina muzica, huse din piele, un volan sport si panouri la usi de super nova... Astept parerile voastre....:D
|
Re: Nova GT Pitesti!!!...
Iti dau o bricheta?:))) arata bine ma..sa o stapanesti sanatos!Pune-i o toba Borla omologata nu facaturi sa te ia RAR-ul..!Dar u mai intai iatzi carnetzi si dupa aia sa te apuci sa pui pe ea!De jante sa vedem..poate iti fac rost!Daca nu..vezi ca sunt jante Alessio arata bestial ,magazinul este in spatele muzeului daca stii unde zic!Aveau la 7 mil setu..noi noutze 4x100 distantza ce iti tre` tzie pe R13 ;)! Hai sa ai bafta!Si sa nu-i pui stopuri clare...adik decolorate!Ca striatziile alea tot raman...sunt lampi decolorate nu clare!!Baftaaaa!!!!
|
Ms mult!!!... Bafta si tie la tunarit ;)...
|
9 Attachment(s)
Astazi am pus Mp3 Player-ul si boxele pe spate.... :D
|
Daca are cineva idee unde pot gasi si eu lampi transparente pentru ea, il rog frumos sa ma ajute!!!... Astept ideeile voastre cum sa o fac :).... Ce iar sta bine pe ea :)... Ms!...
|
Azi am pus huse din imitatie de piele pe masina :).... Cam urate dar merg zic eu :).... Maine o sa pun poze cu ele pe FORUM :).... Spuneti si voi ce sa ii m-ai fac pe la ea?.... Cateva ideei :)....
|
Poti sa-i vopsesti si partea de sus de la bara in culoarea masini....sa scoti bandourile dupa lateral....un eleron finut niste jante si sa-i micsorezi garda la sol! daca vrei o toba "bengoasa" poti sa-i pui un filtru de aer de la Simota ii da un sunet super!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Geamuri ionizate cu omologare :D (spate si laterale spate)....
|
2 Attachment(s)
Mai multe poze cu geamurile... :)
|
4 Attachment(s)
Husele... :)
|
4 Attachment(s)
Mai trebuia si "M"-ul ca la BMW :)))
|
eu sincer nu as fi pus alea cu Dacia si 1.6 ....parerea mea e ca ar fi aratat mai bine fara alea...da de..gustul omului nu il poti comenta;) succes ...si faza cu geamurile o sa o fac si eu;)
|
Mie nu prea imi plac husele in rest arata bine masina.Apropo ai abandonat Berlina?Nu te mai ocupi de ea?
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca are cineva de vanzare jante din aliaj care se potrivesc la nova sa puna poze cu ele!... Sunt interesat sa cumpar jante pt ea :)...
|
2 Attachment(s)
de ce nu incerci sa cauti jante de Golf II GTI...ca ale lu SGM...sunt criminale..uite aici niste poze cu ele...nu e cu SGM ci cu o nova si cu WRX..da vezi tu jantele
Cand mai gasesc poze o sa iti pun..SGM cica sunt vro 200 de E setul:rolleyes2 acum io ns ce sa iti zic |
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/529-firme-jante-and-anvelope/14359-oferta-jante-oz.html
intra aici si ai jante de te doare capu...mie unu imi plac oz superturismo wrc |
3 Attachment(s)
......... :o
|
Pentru viitor un set de fuste la bari :).... In maxim 2 saptamani....
|
mmmmmm ce sa zic fuste....mai bine te gandesti la ceva mai frumos cum crezi tu
|
smekerie masina ta parerea mea e sa dai golaniile alea cu dacia 1,6 si husele,dak vrei sa le skimbi nu-ti lu din piele k la vara nu o sa t simti prea uscat :P succes in continuare
ps:kt te-au ajuns geamurile?? |
Am fost astazi la SON PLAST si nu am gasit nimic :(... Aveau exact ce au si cei din TARG :(... Of... Inca mai caut :(...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Noile semnale pentru aripile fata (cu leduri):)....
|
1 Attachment(s)
Noul tips pentru toba :)... asemanator cu cel din poza numai ca este negru cu gri si putin mai mare :)... O sa revin cu poze!... Astept pareri :)...
|
7 Attachment(s)
Poze!... Astept pareri PLS :)...
|
Quote:
ps:incearca sa ii pastrezi esteticul cat mai curat,asa se poarta;) |
Quote:
|
tati nu pune fuste ,mai bine mai strangi niste bani si ii pui niste suspensii sport ceva.. mult mai frumoasa simpla si joasa.. bafta ne auzim cand vin pe la pitesti
|
2 Attachment(s)
Astazi am dus grila la un meserias (Claudiu) ii pun plasa si sa o faca cu fibra.... Poze fara grila!....
|
3 Attachment(s)
..........:D
|
3 Attachment(s)
.........:D
|
Am si filmulete sa vedeti cum se aude... dar nu merg puse:(... Astept pareri :)... Ms!...
|
Marfa imi place cum ai inceput la ea :D
|
Ms!... Succes ;)...
|
3 Attachment(s)
Grila!... :D ... Astept pareri!... Ms!...
|
super belea grila....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning