![]() |
Ultimul kitch veritabil
Ultimul kitch veritabil
https://forum.4tuning.ro/imagehosting/345e31371cfbcf.jpg https://forum.4tuning.ro/imagehosting/345e3137225bef.jpg multumiri DXX Blue Line pentru sesizare |
Re: Ultimul kitch veritabil
nice =)) Kitch
|
Ce vrea sa fie frate acolo k nu se intelege nimik???? doamne ce le poate trece prin cap romanilor :))
|
Poate vrea sa faca masina timpului ca seamana mult cu aia din Back to the ***ure =)) :D
|
aerisire pt cartofi din porbagaj
|
Doamne da astia nu or avea ochi or fii orbi ei chiar nu vad cat de urat poate fii chestia aia k sincer nici nu stiu ce vrea sa fie. Mare ti-e gradina doamne si multi vor sa sara gardu cand poarta e deschis.
|
heheh o vad des prin rahova ,oricum nu imi pot da seama de unde a venit cu o asemenea idee??
|
nota 10 la finisare totusi :lol:
asa ca iese la o medie de 3 pt. strutocamila abstracta de pe haion |
wtf ? :weirdface ala e pt momentele in care isi ia zboru sa il traga pe pamant .....de unde apar fenomenele astea ? :blink: sau sa nu moara porcu in porbagaj
|
o fi mers si el la "firma de tuning" unde a fost si ala cu dacia " ULY " =))
si sa respire porcu din portbagaj,iar cartofii sa fie mai proaspeti..dacia cu oxigen activ=)) |
bah vedeti ca nu stiti nici unu ce e, ala e turbojetul, aia de sus e gura de admisie :) pe unde trage aer si prin eleron il evacueaza cu putere, ca la avioane :)))) :))))
|
L-am vazut odata trecand pe Giurgiului.... era la fel de "curata" k in poze.... :lol:
Si eu ma intreb la ce foloseste. Probabil a vazut prea multe SF-uri, posesorul. :rolleyes2 |
Quote:
uitati-va dupa el tot timpul pe strada ca daca vine spre voi cu viteza supersonica n-o sa-l auziti :lol: mai ales ca probabil alea de jos nu-s tevi de esapament ci probabil rachete :lol: |
bine k nu la pus invers k putea sa faca si clatite pe el loll
|
Pai si soferul mai vede ceva in spate? Stiu masina din vara anului trecut, ma mir ca nu l-a pus vreun politist in tot timpul asta sa dea jos opera de arta. Chestia aia e mai ilegala si periculoasa dpdv legal decat cele mai intunecate folii fara autorizatie.
|
probabil "tunnning" din asta le place politailor...
|
Masina e cu motor montat in spate... deci e evident rolul acelei prize... comentati voi repede fara sa stiti despre ce e vorba....
|
:rolleyes2 dk are motoru in spate ma jur eu ca are o racire..........zici c e p freon.de fapt mai are 2 hamsteri in porbagaj si aia ii asigura 99% din racirea de care are nevoie motorul de cerrera mantat in spate nu?:rolleyes2
|
dk are motoru in spate ma jur eu ca are o racire..........si de curios asa.....ce motor are in spate???cat de eficienta e "racirea" aia.ala trebuie bagat in puscarie.nu la vazut nici un politist cu aia montata.aaaaaa e deaia de se face invizibila cand detecteaza gabori?
|
mai suntetzi copii toata chesita aia e perfect calculata. e vorba de forta deportanta care cade perfect perpendicular pe haion si pentru a asigura echilibrul in viraje stranse sa ajuns la aceasta forma evolventica laplaciana. ma doare capu.
|
motoru' de la stergator e in spate =)
|
am vzut si eu dacia asta d mai multe ori prin orash, el crek vroia sa faca ceva pt stabilitate. snt curios, dak il intrebi, oare ce raspunde? o sa spuna k ii ofera o foarte mare stabilitate,mai ales dupa 170 km/h:D
|
il stiu pe tip.
asha a cumparat-o. |
Fara suparare da dak il cunosti pe tin te rog frumos sa il intrebi ce vrea sa insemne chestia aia ce reprezinta si zine si noua te rugam
|
Quote:
|
daca ar avea motor in spate, ar trebui sa aibe si propulsie pe spate. si nu stiu cum se impaca o planetara cu un tambur de DSN???
cred ca e ceva pt aerodinamica. cava aripa deportanta sau portanta. oricum nu conteaza prea mult la ce foloseste, conteaza sa fie acolo mai mult |
Quote:
|
o face mai hidrodinaminca in caz ca ploua.. si se maisi plimba toata ziua prin oras cu ea. cred ca a cumparat-o ca avea coada aia de mig pe ea.
|
aia este pt ca sa faca masina aerodinamica:))
|
-Tarziu vazuta....de 2 ani se plimba prin Militari....e grava.....
|
da am mai vazuto si io ..e de ceva timp prin bucuresti ;)....
dar omu mai vede ceva in spate :))) |
Da el nu poate sa si-o dea jos sau chiar ii place cum arata se mandreste k are tuning pe masina. Apropo si jantele sunt mortale esapament dublu ce sa mai tuning adevarat :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Am vazut masina asta de 1 an si ceva prin Bucuresti. Aiurea rau...poate vrea vreo nava spatiala, avion... propietaru'.
|
are radiatorul in porbagaj pt o mai buna echilibrare a masini .. :)) sau poate e nova aiai editie limitata cu motorul pe spate :D
|
radiator, motor de la stergatoare,avion,racheta,aerodinamica....:))))mai sunt multe variante?!:)))))))))))
acum serios- cine il vede pe respectivu prin oras sa il intrebe la ce il ajuta chestia aia sa ne lamurim si noi:))))))))))))))))))))))) |
poate care omu gaini in portbagaj si tre sa le aeriseasca:P
|
Dar pare din fibra nu ?,...Ce meserias a fct asa ceva ...ma intreb a cui a fost ideea ..posesorului sau mecanicului(tinichigiului)
|
poi la cate ciudatenii vezi pe strazi... o dacie cu look de ferrari enzo si sond de volga nu ne mai mira... mi-e atat de comuna incat imi vine sa-l citez pe criss cars:"mare ti-e gradina doamne si multi vor sa-ti sara gardul cand poarta e deschisa". ma mai enerveaza cand vad in special la taximetristi, dar si la mandrii soferi de dacii scris pe luneta:"tunning". horribleeeee
|
l-am vazut acum 2 zile pe la carrefour orhidea....m-am tinut dupa el sa studiez masina mai bine......,n-am apucat sa ajung sa vb cu el ca era umpic cam aglomerat
poate data viitoare |
5 Attachment(s)
uite si din craiova...
scuze de calitatea pozelor ... sunt facute cu telefonul |
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning