Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   VW Touareg..pareri (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/344838-vw-touareg-pareri.html)

Galea 10-11-12 18:45

VW Touareg..pareri

2 Attachment(s)
as vrea sa va prezint masina cum a aratat in primele luni de la achizitie..in anul 2008..erau schimbate doar finalurile de la evacuare..

Galea 10-11-12 19:08

Re: VW Touareg..pareri

4 Attachment(s)
dupa ceva timp au aparut si jantele de la GMP Italy de 20" cu gume de 275/45/R20 iar in minte deja aveam eu si alte modificari pentr-u ca deja am inceput sa produc si eu niste bani si sa imi pot dezlantuii pasiunea

Galea 10-11-12 19:14

ce parere aveti despre jante? se potrivesc cu masina?

Galea 10-11-12 20:02

1 Attachment(s)
aici deja a urmat pregatirile pentru extensii, aripi si altele..

ldnyitudor 11-11-12 07:51

referitor la jante ... foarte tari :D si sunt foarte curios cum arata masina la sfarsit ;))

marius3030 11-11-12 09:45

foarte interesanta masina.ar merge sa spui si cate cv despre ea.
celelalte poze?

Galea 11-11-12 12:38

o sa postez poze si detalii din toate fazele prin care a trecut pana acum..

Galea 11-11-12 12:43

este un model r5 Mountain din 2008..174 de cp classic..destul de frumos pana cand am inceput sa ma plictisesc de clasic si sa ma interesez pentru elemente de tuning si putin mai multa putere...dar pentru inceput nu ma gandeam deloc ce o sa aiba de suferit acest touareg

Galea 11-11-12 13:01

2 Attachment(s)
dupa aprox. o saptamana, elementele extensie fata ABT, Extensii aripi Carractere si toate componentele de la baza de jos a masinii care erau de plastic au fost vopsite in culoarea masinii..a durat cam mult dar a iesit lucru frumos.. aici deja era momentul in care trebuia ansamblata..

marius3030 11-11-12 14:07

din ce in ce mai interesant.asteptam si restul!:D

Galea 11-11-12 14:31

9 Attachment(s)
aici deja masina era montata si am zis k ajunge deocamdata..dar nu a fost asa

Galea 11-11-12 14:33

imi pare rau ca am pierdut foarte multe poze..pentr-u ca aveam poze cu fiecare faza.demontare, vopsire montare, masina toata desfacuta, momentul cand a venit bara completa vopsita, si absolut totul..dar nu le mai am din pacate..doar asa mai in mare..ce parere aveti pana acuma?

Galea 13-11-12 09:37

4 Attachment(s)
dupa toate acestea m-am gandit la niste folie de carbon..care a fost pusa pe interiorul masinii...iar dupa acea a fost comandata si pentru stalpii exteriori de la usi..folie alba de carbon deoarece neagra vad la majoritatea care isi pun si imi place mai mult alba

marius3030 13-11-12 16:38

arata ff bn masina.din pacate nu prea se vede bn in poza folia aplicata pe exterior.

Galea 13-11-12 16:41

stiu..o sa caut alta..dar stai linistit k sa mai facut modificari la ea...o sa mai postez in continuare

Galea 13-11-12 16:47

am uitat sa precizez ceva ce trebuia spus la inceput pt k a fost prima etapa inainte de jante..motorul a primit o marire de putere de la 174 la 215 cp cu ajutorul unui chip..

clarkson777 14-11-12 00:56

Bini di tat ...
Touareg cu folie de carbon alba.
Sincere felicitari superba treaba =))

Galea 14-11-12 22:00

1 Attachment(s)
am atasat o alta poza in care se observa folia de pe stalpii exteriori

Galea 14-11-12 22:04

1 Attachment(s)
mai departe gandul meu a fost schimbarea grilei cu una hoffele de culoare neagra..dar pretul este foarte mare si m-am gandit ca in prima faza sa o infoliez pe aceasta in negru..deoarece am vrut sa i schimb mai mult aspectul fetei pentru ca grila cromata atracea foarte mult masina spre clasic..iar cu una neagra da un aspect mai agresiv..

Galea 14-11-12 22:12

5 Attachment(s)
in timpul in care grila era la infoliat, stopurile au fost duse la kid tuning pentru a le da o nuanta mai intensa de negru..ele erau fumurii din fabrica dar nu destul pentru mine..dupa ce au fost gata au fost mult mai negre decat m-as fii asteptat eu...

vinyl 14-11-12 23:47

Sta urat folia aia pe stalpi. Eu zic ca stalipii ar sta mai bine in negru lucios ! Si restul elementelor cromate...tot in negru sa le faci..!

Galea 14-11-12 23:51

dar negrii au fost..dar m-am plictisit..si asa seamana cu porsche cayenne..pt k pe cayenne stalpii sunt argintii..restul elementelor m-am gandit sa le infoliez dar cele de la geamuri ies cu tot cu cheder..asa mi sa spus..si atunci le-am lasat balta deocamdata

vinyl 15-11-12 00:57

Si tu ai Cayenne sau Touareg ?

Galea 15-11-12 08:41

touareg

B999CPY 15-11-12 09:21

Galea, fa-ti frate treaba si nu te mai lua dupa gura lumii. Gusturile nu se discuta.

Galea 15-11-12 09:22

aici ai dreptate..tu ce parere ai pana acuma?

B999CPY 15-11-12 09:27

Pana acum imi place. Nici mie nu imi place cromul. Stopurile nu stiu ce sa zic...si imi plac si nu imi plac. Ideea cu masca este buna. Mai era un baietas cu un Touareg, KYD parca... si al lui imi placea dar deja incepuse sa sara calul cu investitia. In fine... iti urmaresc topicul si pana aici imi place. Succes pe mai departe.

marius3030 15-11-12 09:35

grila colantata arata ff bn,dar mi-ar place sa vad o poza unde se vede cu toata masina.asa ii pot vedea aspectula la agresib.
treaba cu carbonul pe la chederele alea este asa si asa.e interesanta ideea dar un pic spre kitch.e de discutat mult aici si tine doar de guturi.
stopurile sunt vopsite bn,da r mie nu imi plac.ai impresia ca spatele este "chel".cred ca treb putin polishate pt ca o sa se mai deschida putin la culoare.ele oarecum fac parte din linia masinii.
in rest imi place fff mult si te rog sa continui. :)

goshy 15-11-12 09:36

da chiar bine cu stalpii argintii avand atata crom pe ea... jos touareg si tdi de pe ea si sigla neagra, la fel cum vrei sa faci si cu grila fata... poti incerca sa foliezi si proiectoarele galben :-)

Galea 15-11-12 10:26

deci masina este gata..nu acuma o fac..TDI si TOUAREG am zis ca o sa le dau jos..iar emblema nu ma risc sa o fac neagra deoarece cei de la kid tuning si inca cativa vopsitori mi-au spus ca vopseaua nu sta pe crom..si se decojeste..doar daca imi gasesc de cumparat neagra..
Marius3030 o sa postez cand ajung acasa poza cu toata masina deoarece sunt la birou acum.. Iar pe kyd il stiu..el mi-a vandut unele elemente pentru masina..

goshy 15-11-12 10:30

si oare atat de greu e sa matuiasca acel crom... "kid tuning"...:rolleyes2 eu le-am avut tot crom, le-am matuit cu smilgher de 2k, le-am dat in primer si nici in ziua de azi nu mi-a sarit vopseaua

B999CPY 15-11-12 12:10

Le poti colanta cu carbon negru. Ma refer la embleme.

Galea 15-11-12 12:17

eu am vorbit de grila cu ei si mi-au spus ca nu se poate..iar cu infoliere nu stiu deoarece sunt prea multe linii si o sa trebuiasca facut din mai multe bucati..si eu as vrea sa iasa frumos...sa nu se vada inbinaturi sau altele

marius3030 15-11-12 13:09

merge cum spune goshy.cu smirghel fin o matuiesti,apoi primer si apoi vopsea normala.
pt un rezultat mai rapid si mai simplu de aplicat cumpara un spray de plasti dip http://plastidip.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=otCtkVePX_0

Galea 15-11-12 13:44

dupa ce grila si stopurile au fost montate, dupa aproximativ doua zile au ajuns si ploapele pentru faruri..pentru ca am vrut un aspect mai agresiv..

marius3030 15-11-12 13:47

ai aruncat un ochi pe link-urile alea?

Galea 15-11-12 14:02

10 Attachment(s)
ultimul pas pe care l-am facut deocamdata a fost vopsirea etrierilor in culoarea rosie..si o sa atasez niste poza cu masina in starea in care este acum..astept parerile voastre..urmatorul pas ar fii coborarea masinii cu cativa cm..asta daca nu o cumpara nimeni..pentru ca am puso la vanzare pe site-uri de vanzari masini..sau la schimb cu bmw x6

B999CPY 15-11-12 17:02

Da ma plasti dip-ul ala e smecherie mare. Si la tine cum "plang" emblemele sa fie si ele negre, ar fi foarte bun un spray.
In legatura cu garda la sol, cum ziceai ca vrei sa o cobori...stiam ca Touareg-ul are suspensie hidraulica. Sau ma insel?

Galea 15-11-12 17:35

nu toate..asta de exemplu nu are..asa k i cam complicat sa il cobor pt k are o greutate cam mare

scrisit 15-11-12 17:58

Arata bine! Mai putin stopurile alea, prea negre. Macar pune-le niste becuri mai puternice.

All times are GMT +2. The time now is 23:10.

- Copyright 2026 4Tuning