![]() |
vw vento
5 Attachment(s)
Am hotarat si eu sa prezint masina mea.
Este vorba despre un vento din 93 cu motor de 1,8 90cp. Ce duce lipsa in dotarii il completeaza cu rugina :P A fost cumparata in 2011 din ploiesti cu planuri mari pentru ea, insa numai acum am reusit sa ma apuc de ea. Masina va intra in garaj saptamana viitoare pentru inlocui praguri si reparat unde mai are rugina, dupa aia vor urma ceva modificari sa fie pe planul meu. As vrea sa fie gata pana in aprilie 2013, dar mai vad cat pot sa fac cu bugetul meu. Vara asta m am distrat cu masina, am pus alta suspensi si m am obisnuit cum e sa conduci o masina mai joasa :) Poze : |
Re: vw vento
Dupa cum te cunosc eu va fi un proiect care merita urmarit, numai bani sa fie:D
|
Imi place ca e joasa, imi place grila pe care i-ai pus-o si evident portbagajul. Nu stiu de ce dar cred ca vei face ceva cult spre OEM din ea, dupa cum ai inceput, fapt care m-ar bucura. De ce aprilie 2013 ? Bafta !
|
pare un proiect ce merita urmarit !!! bafta ! am avut si eu Vento in familie, e o masina foarte buna si se preteaza bine diferitelor stiluri.
|
Multumesc pentru aprecieri.
Vreau sa termin pana in aprilie sa pot sa ma duc la Worthersee cu masina mea personala :) Am fost deja de 2 ori acolo, odata cu masina lui maica mea si odata cu un vw golf 1 cabrio imprumutat de la un prieten foarte bun. Masina o sa fie clean, nu stiu unde o sa fie incadrat la ce stil, dar nici nu ma intereseaza :) Sunt convins ca nu o sa fie pe placul tuturor, dar vom vedea la sfarsit. |
1 Attachment(s)
vin cu un update la partea de piese cumparate :)
a primit masina un set de reglabile WEITEC Hicon Gt second hand, dar intr-o stare foarte buna In rest masina se afla in bucati, asteapta pragurile noi si alte elemente de caroserie ;) |
Bun inceput,idei bune ai,gusturile la fel,deci rezultatul o sa fie pe masura asteptarilor.Spor!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Intre timp am curatat un pic suspensia si am pus in dulap pana poate sa l urc sus pe masina. |
N-ar fi rau sa-i dai si un spray pe ea pana una alta...
|
@B999CPY - mersi pentru sugestie, insa inainte sa l pun in camera mea in dulap le am aranjat un pic :)
|
Frumoasa masina, astept cu interes evolutia proiectului
|
1 Attachment(s)
Deocamdata masina tot desfacuta sta in garaj, pana una alta am cumparat praguri!
Sper sa ma ocup de tinichigerie peste 2 saptamanii |
salut.. Cat te'au ajuns pragurile? mc si spor la modificari si bani :D
|
2 Attachment(s)
Last piece of the puzzle!
Acum poate sa inceapa tinichigeria! Sper ca de acum incolo sa am mai multe updateuri! |
Quote:
|
Quote:
|
Este trapa mare cat plafonul, jumatatea se deschide.
Provine de pe Twingo. |
Si te apuci de decupat sa inteleg. Spor la treaba.
|
Da, plafonul va fii decupat pentru plafon cu panorama :P
Sper ca saptamana viitoare sa incep munca la masina, prima data rezolv problemele cu rugina dupa aceea ma apuc numai de modificari. |
Super! Abia astept sa vad un vento cu panoramic! Spor la treaba!
|
Interesant proiect ! :lol:
|
ce pret a avut "trapa"?...pare cam impecabila!
spor la treaba! |
Multumesc pentru comenturi!
Panorama daca va zic cat a costat nu ma credeti :P Am cumparat cu uriasul pret de 300 ron :) plus benzina pe 100 de km :D si eu le am demontat si am pastrat fiecare piulita! |
Plafonul interior l-ai luat?
|
Foarte misto proiectu , o sa iasa ceva frumos .
Topic de urmarit ;) . Sper sa pui poze multe , fac cat 100000 de cuvinte ! |
Quote:
Saptamana asta sper sa pun mai mute poze |
1 Attachment(s)
Am incepu azi munca la masina acum chiar daca as vrea nu as putea sa ma opresc cu proiectul :)
|
Da ai inceput bine, nu te incurci! :))
Spor la treaba sia abia astept sa vad cu ce ne mai incanti! |
4 Attachment(s)
Am fost o zi buna azi, partea proasta e ca trebuie sa cumpar o usa dreapta fata...
Flintstones mode on :)) |
Pfff ce treaba serioasa , felicitari pentru curajul care il ai in special modificarea cu panorama , foarte tare.
O sa urmaresc cu interes topicul , merita maxim. Bafta , succes si spor la treaba. |
2 Attachment(s)
Quote:
Si azi am mai lucrat cate ceva, maine sper sa termin partea dreapta a masinii! Avansez un pic mai incet cu tinichigeria pentru ca intre timp invat si sa sudez, pe unde nu se vede normal :P unde se vede inca nu am curaj sa ma apuc, mai bine las pe cine se pricepe :) |
Buna lucrare ce faci acolo, sa ai noroc sa iasa brici. Salut.
|
2 Attachment(s)
Sper sa iasa bine din prima :)
Azi am terminat partea dreapta in proportie de 95% maine imi ajunge si usa dreapta fata de care am avut nevoie. Din pacate maine plec din oras pana vineri asa ca numai luni ma ocup de partea stanga a masinii care se afla intr o stare mult mai buna decat partea dreapta. |
1 Attachment(s)
Ieri am terminat partea dreapta! Si am inceput lucrul la partea stanga care nu sta atat de rau cu rugina (schimbat pragul si vreo 2 pete reparate).
Plus am cumparat usa de care am avut nevoie plus bandouri vopsibile. P.s maine pun mai multe poze |
Spor la treabă! Am trecut prin asta acum 6ani si stiu ce înseamnă.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Azi am terminat pragul pe partea stanga! Maine urmeaza taiatul plafonului si montarea panoramei. |
hai ca iese de VIS.......faci o treaba de nota 10+
|
pune poze cu panorama :))) foarte tare ! bafta
|
Nu am reusit sa montam panorama. Dupa un incident mai neplacut cu flexul a trebuit sa vizitez spitalul ;))
Luni ne vom ocupa de panorama, in rest ce era de sudat si reparat am rezolvat, saptamana viitoare cred ca ma voi ocupa de chituit si slefuit. Intre timp m am hotarat ca as vrea ca masina sa fie gata pana 1 mai deci mai am 39 de zile sa termin masina :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
- Copyright 2026 4Tuning