![]() |
Cum poti rasturna un autobuz pe trecere...
|
Re: Cum poti rasturna un autobuz pe trecere...
Sper ca ti-ai dat seama ca e facatura :-)
|
I-auzi !? Si dupa ce ti-ai dat seama ?
|
Asa pare, cand se misca dintr-o parte in alta rotile raman drepte, iar cand cade se opreste prea brusc ... si se vede ca e facut pe calculator autobuzul.
|
Rahat !!!! PE calculator a fost facuta si panicata de pe trotuar ? Intr-adevar nu se vede nici piciorul soferului de autobuz cum lucreaza cu frana deci clar e trucaj... Hai s-o lasam balta...
Ai idee cate ore de munca presupune o secunda in 3D Max ? Ai idee ca 2 secunde de trucaj in 3D Max inseamna "contract de munca" pt o echipa intreaga ? Ai auzit vreodata in viata ta ca 3D Max e atat de complex incat nu poate fi invatat in totalitate de o singura persoana ? Se pare ca nu... Ajungem la niste contraziceri inutile... Ok nu crezi, problema ta. Se dorea a fi un topic relaxat educativ sau comic . Deci da, e trucat ! |
Quote:
|
Freza soferului sta prea nemiscata in viraj...
|
Si ce te-ai enervat asa? :lol: suparatule ... te porti de parca te-as fi injurat..
Mi-am zis parerea, nu ma intereseaza cunostintele tale, poti sa iti continui subiectul... dar nu mai fi asa nervos ca o sa mori repede :-) |
ti se pare prietene... Esti prea suspicios. Esti gabor ?
|
N-ai nimerit-o ... hai sa ne oprim aici. Totusi, nu are rost sa te enervezi asa pentru un post pe un forum. Bafta :-)
|
da' de ce sa nu ne certam ... ?
Mie-mi place :)) |
Quote:
Ai unele postari asa de realistice si ..... enervante pentru unii !!! |
imi pare rau sa va dezamagesc, dar asta chiar e facatura. atat masina oprita pe avarii cat si autobuzul sunt randate, si destul de slab.
e un fapt. nu stau sa intru in detalii despre dinamica obiectelor, lumini si texturi. degeaba va certati, oricum nu o sa rezolvati nimic, si nici nu luati vre-un premiu. una e sa fie distractie, panarama, si alta e chiar sa va consumatii nervii :rolleyes2 |
OK. Domnu riffle. Ca sa vezi ca prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.
1. Se vede de la o posta ca este trucaj. 2. Oamenii mai fac asta din cand in cand, ca sa isi bata joc de prosti si sa creeze un viral. (daca stii ce e aia). 3. Am dovada irefutabila pe care o gaseai si tu daca aveai habar sa folosesti google: https://www.youtube.com/watch?v=5D7aB...layer_embedded |
Ehhh ... Puteai tu sa treci pe-aici fara sa-mi da o gura in penis ? N-aveai cum...
Placerea e de partea mea. Te mai poftesc si cu alte ocazii. Bon appétit |
O fi greu sa recunosti ca esti prost? Ia zi, autobuzul ala e real, nu-i asa?
|
Mi-ai demonstrat cat de destept esti. Mai ia o gura si te du...
Iar daca te ineci , calca apa... Prostovane ! De fiecare data scrii Rifle cu doi F... iar " domnu " se scrie cu articol sau cu apostrof... Asta nu inseamna ca te apostrofez... Cum prea bine zice cantecu' .... "Ma-ta are cratima" ... |
Quote:
|
Esti nebun ? Ce autobuz vezi tu ? :shock:
Eu vad o motocicleta cu atash. |
https://www.youtube.com/watch?v=oxgxGK5pJhc din aceeasi categorie,sau nici asta nu e real?????.....bai dar nu are cum,sigur e real...poftiti la covrigi:)))).rifle,imi esti tare antipatic,dar la faza asta ai fost maxim...
|
Mi se rupe penisul de antipatia ta...
Scuza-mi sinceritatea... Nu stau pe forum sa-ti fiu tie simpatic. |
nici nu trebuie,o sa ti-l rupi singur intr-o zi de la atata masturbare!era doar o remarca,nici nu as vrea sa-ti fiu simpatic.imi esti suspect;).de asemenea,scuze pt sinceritatea mea.
|
Hai ia autobuzul si scuteste-ma...
|
prefer sa inot cu delfinii,evit traficul:))
|
As veni si eu dar nu prea stiu sa inot. Vin daca-mi dai doua labe sa-mi foloseasca da' sa nu fie prea scurte ca murim amandoi... :lol:
|
Quote:
|
mai da 2-3 edit-uri,gaseste o gluma de anul asta,si lasa-i glumele lui nea nicu in pace.,as mai sta la vrajeala,dar e sambata seara,am lucruri mai bune decat sa fiu material de laba pt tine.
|
Da' mai stai putin ca incepi sa devii simpatic... si nu ma uita cu ce-am vorbit :flower:
|
Cat de greu sa fie sa vorbim intre noi ca oamenii normali. Putem avea pareri diferite despre un subiect fara sa ne facem reciproc mamele curve, fara sa ne dam virtual flegme intre ochi, pumni si picioare. Sunt discutii, sunt subiecte de doi bani, nu castigam si nu pierdem nimic niciunul din noi, tot la fel de potenti (sau nu), destepti(sau nu) bogati(sau...nu) frumosi(ma rog) si devreme acasa(mai bine nu) vom fi cu totii.
Ce rost are sa purtam o discutie de 10 posturi dupa care sa curga DE FIECARE DATA reclamatii, penalizari, scandaluri prin p.m.-uri si tot circul de rigoare? Putin ne maturizam si noi? |
ai cam furat-o .....:lol::lol:
|
E riscant si cu rata...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning