![]() |
dj66mis
5 Attachment(s)
salut asta e dacia mea modificari la caroserie nu are dar e super misto masina merge bine si este din 1998
|
Re: dj66mis
la exterior zici tu ca nu are dar poate are la motor? ca vad ca ai un user mai ciudat asa:rolleyes2 scoate scociurile de pe ea !
|
U L Y versiunea de dolj
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA |
ar fi arata mai bine fara toate ornamentele pe ea!
|
volan cu stapanul inelelor.......
si cum adica pt tine regele vitezei te sadisface o dacie stock ??? |
poate omu are ceva tuning la motor mai mult de cat GPL pe care il observ eu.. si poate chiar masina are amestec de gplAZOTAT :) :shock:
|
Dak i-ai scoate volanu` ala... si scociurile... ar fi nice... dar eu m-am prins dc sutn akolo:) shimba aripile
|
pai da si totusi ce ai de gand sa-i modifici ca nu ai mentionat nimik????????????????????????????????????????????? ????
|
pe din afara pare jaf dar viteza pe care o prinde este de 240 de km pe h motorul si cutia nu mai sunt ale ei are abs si esp va zic 3 nu imi sta in fata aia de gaz e de pe masina de unde am luat parbrizul si miaq fost lene sa o scot
|
cat ma 240km/h ce motor ai ma tu pe ea? alti cu tubo si nu iau atat zi ne si noua ce se afla sub capota aia ?
aaaa si inca ceva la 240 cum se comporta masina? ca vad ca este foarte lasata :???: |
are motor de si cutie de bmv m3
|
si cum ai masurat tu viteza asta? k ai tot vitezometrul de dacie ..
si pana nu pui poze cu motorul pe masina ta, nu cred o boaba din ce zici doar uitandu-ma la exteriorul masinii, imi vine greu sa cred asa ceva eu sunt de parere k minti cu nerusinare tu esti ala in trening albastru(din poze),nu-i asa? dupa cum arata exteriorul masinii, si cum te imbraci tu( poate o fi o coincindenta,dar ma indoiesc - fara suparare..cine stie) , sunt de parere k nu ai tu bani de m3 ! pur si simplu.. te rog sa pui poze cu motorul , si cand zic poze cu motorul, ma refer la motorul de m3 montat pe masina ta ( sa se vada si capota..sper ca intelegi ce vreau sa zic - sa nu vii cu poze cu bmw-uri , k ne insulti inteligenta pe fatza) hai..te rog sa imi dovedesti ca ai motor de m3.. ma multumesc si daca imi dovedesti ca ai motor de bmw.. te rugam...poze!! |
Quote:
|
in primul rind o sa arat pozele ca sa vezi ca esti fraier si in plus asta e una din masini mai am o seria 3 si ala din trening este un prieten si nu mai jicni pe fata pina nu ai dovada o ce ai un jaf de masina de face cit roata mea de la bmw pe exterior nu am modificato ca sa mai dau si iop cu unu si altu pe certificate si sa mai iau si iop un ban cinstit
|
hai ca deja o dati in diverse...incetati cu vorbele astea aruncate aiurea si concentrati-va mai bine pe alte aspecte...eu vreau sa zic doar atat, cum tu zici ca ai alt motor si alta cutie as vrea sa te intreb daca cumva in poze masina e pe capre pentru ca din ce vad eu la tine garda e mai aproape de un aro 10 decat de o dacie si inca ceva banuiesc ca realizezi ca un motor de pe alta masina e mai greutz decat unul de dacie si masina se va lasa de fata mai mult decat cu motorul de dacie...in fine...cu garda aia spui cam multe si nu as crede nimic din ce ai arata
|
Quote:
aaa am uitat in postul anterior ... cum ai izolat tu trapa??? ca eu aveam cu Dacia mea M5 241m/h si .... mi-a sarit geamul la ea. Ai folosit poxipol? Astept un raspuns!! |
:lol: :lol: :oops: :))))))cum frate motor de m3 pe dacie ,,....cred ca il ai pana la schimbator bagat in masina ....:))))):lol: :lol: cred ca la 240 sau cat ai zis tu ,,,,la ce garda are dacia ta isi lua zboru....faRA suparare ...:lol: :lol: :oops:
|
Era un banc..
Un arab se duce la un vanzator de dacie din 1998.. se uita la masina... la pret... si intreaba: Arabul: Abs are? Vanzatorul: Are!! Arabul: Esp are?? Vanzatorul: Are!! (A: cat prinde?? V: 240!!) Arabul.... hai domne.. faci misto de mine?? Vanzatorul.. pai fac.. ca dumneata ai inceput.. Pune fratzica poze cu motorul macar.. daca esti asa tare.. m3.... probabil ai pus sigla m3 lipita cu superglue...pe motorul original.. PS.. antivirusul meu cica pe aceasta pagina sunt 15 virusi:D.. si cred ca toti de la poze.... asa ca... fa-ti rost de un antivirus:D Acu.. pe bune.. mai ai timp sa zici ca ai gresit.. si ca era 140.. cu vantul din spate.. e pozibil... |
Quote:
|
Poate-i trece prin cap sa o editeze.. ca fac pe mine de ras.. din 2 poze.. sa faca 1..... motorul de bmw.. sub capota de dacie....
Melodia asta e pt tine facuta.. special pt deastia ca tine :lol: doar ca tu ai volan de audi... nu bmw....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Pare rau.. da nu a mers din prima sa pun melodia.. asa ca o pun iar..
Si un sfat.. nu te da cu asta... ca te face.... are un motor w8, 5 cilindri, 4 priste si un tetraedru sport8) si parca si arata mai bine pe afara ca a ta..... |
Atatea discutzii pentru un cocalar idiot si manelist .....ba baietzi va cred oameni seriosi ma sa mor eu .....are si tata o dacie din `74 o sa incerc sa-i fac niste poze sa vedem ce zace lumea .....cata lume idioata ....cateodata regret ca traiesc in orasul asta mizerabil numit Craiova ....vai mama noastra daca am inceput sa postam in urma unui "cazan" cu multe "stickere" si volan de audi :chainsaw: :chainsaw:
|
amu nu pune poze cu motoru ca ii stricat aparatu =)))))
|
ma parerea mea e ca daca nu vine cu poze in urmatoarele zile ar trebui inchis acest thread.
parerea mea, bafta. |
Daca dai tu cu dacia ta 240km/h, realizezi ca ramai cu volanu` in mana nu?:-), si mai vezi cum zboara capota si etc. Si totusi parerea mea e ca nici m3-u nu prinde 240:-)), hai sa fim seriosi... Si nu incape asemenea motor pe o mioritica dacie;-), bafta:-))
Nu il inchidetzi mah.... E frumos.. cn stie.... poate prima dacie din Romania cu motor d M3;-) |
Quote:
|
Quote:
dacia poate sa prinda 220+ , s-a intamplat asa ceva cu dacia..... asta k fapt divers,nu ca ar fi posibil vre-o data ca tipu asta sa aiba motor de bmw pe dacie,nu zic de M.nici macar alt motor n-are.o janghina cu benzi 'cromate' pe ea ,si banda adeziva neagra pentru contrast....o legenda,un bolid......de unde apar oameni de genu asta?! |
motor de m3 nici nu sti cum arata si tu zici ca il ai pus pe dacia ta unde l ai pitulat ma nu ai modificat nimic la capota , sau sa fie oare pus pe bancheta din spate si masina o fi 4x4=16 dar cea mai buna varianta e aia stema m3 lipita pe motoru de dacie !!:lol:
|
sa dat la fund :D , un nou ULY :lol:
|
eu zic ca are o putere de cel putin 3 hamsteri/ piston ...
|
Ii spun unui prieten de faza asta (dacie care prinde 240).. iar raspunsul lui este scurt si comvingator...
SE POATE.... se poate si mai mult.. in cadere libere...=)))) |
Mai nu mai radetzi de baiatu` cu dacia lui, cine mai are izolier asa frumos pe masina;-), recunosc si eu am:-) dar in casa la fire:-)), Vretzi sa va arat motoru meu de pe logan!? e motor de 1000000000000000000000 de CP, si prinde 100 d km\h in -2 secunde, deci retineti cu - in fata:-) deci se poate ca dacia sa aiba un M3 sudat in saptele masinii, si sa zica ca e o masina 2 in 1:-))
oricum tu cu motoru` tqau faci tumbe la 200km\h, ca la garda la sol joasa ai.... nu incape nici un pachet de tigari sub masina ta:-), bafta la minciuni;-) |
neai zapacit cu volanu ala de audi pe ea
|
ia pune ma poze cu bmw-ul tau asa de valoros de nu valoreaza masina mea nici cat exteriorul de la roata
ba ...... nu te insult sau injur aici k sa nu iau ban sau warn pe "spinarea " ta..k nici atat nu meriti vii pe forum si te dai mare cu dacia ta ce prinde 240 km/h ( IN CADERE NU SE PUNE) si cum iti da cineva un argument ca nu ai nici o tangenta cu adevarul ..ca sa nu zic ca minti fara rusine, tu sari rpd sa ne zici de "valoarea ta si a bmw-urlui tau" ne lasi? .. ne crezi atat de prosti? sau fraieri? te rog...spune-ne.. crezi k noi ne imaginam ca o persoana, aceeasi persoana care a lipit banda aia izolatoare pe faruri la dacia aia si abtipildele alea pe ea , acea persoana considerand ca arata mai bine masina asa ( cum defapt arata NASPA), aceeasi persoana sa ii puna motor si cutie de bmw, si nu de orice bmw, ci de un m3 .. hai k ne-ai spart si de care m3 ? din ce an? alte modificari ?... lasa-ma sa ghicesc ..filtru sport, toba sport , urmeaza abitipilde cu racing , o butelie de nos cat cisterna de mare, si un turbo, nu? si nici nu pui poze, sa nu vada toata lumea ca minti nu.. de parca n-ar fi EVIDENT CA MINTI!!!!!!! |
A mai aparut un aiurit,mai mintea unu ca are tacsu o dacie din 97 si a pus motor de Mitsubishi 3000 GT pe ea ca a latito nu stiu cat....Ma daca tot vreti sa mintiti,mintiti si voi mai credibil,sau voi ce visati noaptea scrioeti ziua pe forum?Domle ar trebui sa ii puna pe astia care fac conturi pe 4tuning sa isi faca un test psihologic inainte.
|
De ce criticatzi bietul baiat ...poate prinde 240km/h dar aruncata de pe vreo stanca
|
DAR COMUTATORUL PT TRECEREA DE PE BENZINA PE GAZ...DE SUB AERISIRE IN STANGA CE ESTE CU EL ????
CUMVA AI GAZ PE m3 ??? PAI CU BANII CARE II DADEAI PE INSTALATIE PENTRU MOTORUL DE M3 ITI luai 4 jafuri ca ale tale! |
asteptam pozele cu motoru de bmw pe masina ta aa si sa nu uit un sfat scoate volanu de audi si baga unu de bmw poate o grila de m si un eleron de m ar scoate motoru mai in evidenta.
|
volanu,sigla de m si eleronul de bmw....ii mai dau 20 de cai.....si poate prinde 300 km/h
scuze de off....:lol: |
pfai de pola me cu de ii rabda pamantu
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:07. |
- Copyright 2026 4Tuning