![]() |
vand ceva piese bmw e30
6 Attachment(s)
de vanzare cateva piese bmw e30 :
proiectoare cu lupa reglabila ca noi (nu am suporti)-250 ron eleron portbagaj nou de la bavaria nu a fost pus niciodata pe masina-200 ron badboy-120 ron trapa elctrica sticla completa perfect functionala-400 ron usi fata coupe complete-150 ron bucata luneta coupe-70 ron luneta sedan-50 ron geamuri laterale coupe-50 ron portbagaj coupe-100 ron buton avari-25 ron plus multe alte piese sunati si intrebati poate se gaseste o sa mai revin si cu alta lista si poze |
Re: vand ceva piese bmw e30
Quote:
Vreau sa vad cateva poze cu trapa elctrica sticla completa interior/exterior te rog. Merci! |
Quote:
|
User serios, am mai cumparat de la el si cu ocazia acestui anunt mi-am rezervat si badboy look-ul. :)
|
Quote:
|
sa dat badboyur pentru restu de piese valabil se mai adauga capacele din plastic din spate de la faruri cele care le acopera la 100 ron ambele bucati
|
valabil
|
4 Attachment(s)
am si eu o prelungire de capota de vanzare si multe piese din dezmebrarea unui e30 coupeu. trapa manuala completa, luneta, geamuri,oglinzi,tapiterie palfon pentru trapa, mochete, grup carcasa mare, planetare foarte bune, jambe, etrieri, chedare, fete de usi intregi, usi complete, macarale electrice si manuale, torpedou, set (cantact,torpedou,usi,portbagaj) aceias cheie, capota spate, punte tamburi, baie ulei (merge pe 1.6, 1.8 si 1.8is),si etc.... se taie deoriunde de pe ia, am de vanzare si actele de romania. Sunt pe firma si nu se mai poate scoate fiscal. carte, talon, serie. detalii la 0768866055 sau aici pe forum
|
1 Attachment(s)
lampi late facelift noi sigilate 250lei
|
valabil multe piese ieftin
|
valabil
|
valabil multe piese urs
|
Salut ma intereseaza multe piese de bmw e30 coupe fara rugina ! id de mess bogdan_sssss_96 @ yahoo.com
|
vand baie ulei e30 pentru 1.6 1.8 si 1.8is. mai am si suportii de motor, tampoane si multe alte piese din dezmembrarea unui e30
|
vand set incuietori e30 usi, porbagaj, torpedou, si contact toate functionale si cu aceias cheie. detalii pe forum sau 0769843434
|
niste poze mai detaliate cu bara spate si bara fata + fusta
|
am decat bara spate care este impecabila cu tot cu armatura si suporti.
|
2 Attachment(s)
uite o poza cu bara spate si fusta 50 lei. e decupata in partea de jos. cand am luat masina mia dato in portbagaj...
|
vand tragar e30 0769305129
|
vand clima digitala pentru e36 am doua. una de 6 pistoane iar alta de 4. detalii la 0769305129 pret 6mil COMPLETA
|
1 Attachment(s)
dezmebrez bmw e36 ori ce piesa. motoare 1.6, 1.8, 2.0 2.5
|
valabil
|
1 Attachment(s)
dezmembrez e30 2.4d. punde discuri spate, geamuri electrice,trapa, bari intregi, etc... 0769305129
|
salut!!!! un pret pe ambele bari?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning