Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   2nd BATTLE on 4tuning - ALX vs DADI (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3437-2nd-battle-on-4tuning-alx-vs-dadi.html)

ALXutz 26-01-05 22:08

2nd BATTLE on 4tuning - ALX vs DADI

2 Attachment(s)
Deschid acest topic datorita unor discutii care nu si-au avut rostul la topicul de rezultate concurs. Sunt de parere ca orice conflict de pe topicul de Tuning design ar trebui sa se rezolva in Photoshop.
Nu am facut poll ca sa nu fiu acuzat ca mi-am adus \"20 de prieteni\" sa voteze pt mine, astept parerile voastre (obiective sper), asadar postati si fie ca cel mai bun sa castige!

lancerEvo 26-01-05 22:36

nu ar fi multe de zis: la dadi nu imi place ca ii in 3 culori, si eleronu ala ii cam mare, spoilere praguri prize de aer reusite si f reale... oricum nu ii tot ce poate dadi!
la alx are roata de pe spate stramba, brancarea roti fata nu isi avea rostul, vinil + culoare ok, dar spoilerele si pragurile sunt de rezolutie mai mica ca si masina si se vad cam naspa!
per total masina lui alx imi place mai mult la culoare dar la tuning ii mai tare a lui dadi, astept sa puna dadi masina pt batalie ca zicea ca ar face alta!

rudolf.s 26-01-05 22:45

Cred ca Dadi s-a cam grabit cu masina asta. ar trebui sa propuna cineva o masina, alta decat cea din concurs, sa o preparati amandoi in timp de .. sa zicem... 48 de ore. Poate atunci s-ar vedea mai bine.

Cand lucrezi sub stres nu prea ies treburile bine. Asa ca... faceti-o din placere, nu din orgoliu...

...paaarerea mea..... :D

shadow 26-01-05 22:54

1 Attachment(s)
Nu vreti sa incercati sa o faceti pe asta???
Rezolutia este buna, pozitia este buna, este stock(aproape), si este destul de tunabila!!!
S-ar putea vedea talentul si imaginatia aici!!!
Daca vreti!!! :D

criss 26-01-05 23:02

DADI-tuning ok ,culoarea e clar ca nu reprezinta stilul tau
ALEX-defectele enumerate mai sus+delimitarea usii
-vopsit ok

xxdadixx 26-01-05 23:24

Frumusel! Ai progresat tar ma rog acum tre sa-mi dau cu parerea. Culoarea ai a mea am facut-o la vrajeala daca va uitati si cautati este proma mea masina in 3 culori.Plus ca initial a fost rosu-galben-alnastru stridente toate culorile. Am colorat-o asa ca sa incerc un alta nu am stiut ca se va ajunge la un 2'nd batle.
Acum de ce zic eu ca sunt in avantaj. Cu ochiul deja format pt defecte si cu \"vigilenta\" membrilor de mai sus enumar la masina lui ALZutz: Roata spate care vireaza si e cam patratoasa e din alt unghi de aceea se vede si prin ea, spolerele de rezolutie mult mai mica marite arata spalacit lacul masinii lipsind de pe ele, imbinarile la usi si sus si jos,stopul nu e selectat bine si aripa fata taie roata poligonala.
Apreciez efortul de a cobora masina dar scuze ca-ti zic e departe de o coborare reala. Care crede ca aberez eu il rog sa faca testul cu o animatie. Se vede clar ca la mine coboara DOAR masina nu se schimba exteriorul si acolo ma refer la caramizi si porti alea alea. Tot cu ajutorul animatiei ( poza orig la 800/600) se vade si roata din spate care chear vireaza.
Eu sunt de acord sa ne apucam de lucru ( eu si ALXutz) la masina lui Shadow. Si sa incepem de la 0. :roll:

rudolf.s 26-01-05 23:45

1 Attachment(s)
Daca se poate as avea si eu o propunere: propun o masina cu o culoare mai deskisa dintr-un unghi bun (zic eu) care e si o provocare... putin..
Acceptati?

xxdadixx 27-01-05 09:01

Pe mine nu ma deranjeaza nici o poza dar il las pe ALXutz sa aleaga!

@Nos@ 27-01-05 12:18

Amandoua sunt reusite!A lui dadi mi se pare cam :roll: nu stiu cum sa zic cu culorile alea..INSA cum a spus si ela masina a fost facuta oarecum la vrajala!Totusi nu este bine ca apar astfel de dispute pentru niste masinute virtuale..... :wink:

xxdadixx 27-01-05 12:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"@Nos@\"
Totusi nu este bine ca apar astfel de dispute pentru niste masinute virtuale..... :wink:

Mie-mi plac, capeti si experienta daca lucrezi in continuu :chuckel:

ALXutz 27-01-05 20:31

Am scris un reply dar cand l-am recitit era deja roman si nush cine ar fi avut rabdare sa citeasca, asa ca, pe scurt:
1. Battleul a fost dat strict cu golful lui dadi (cel in 3 culori), care are pretentia ca face mereu cele mai reusite masini, insa eu sunt convins ca are si el scaparile lui si asta cred ca a fost una dintre ele, in opinia mea un tuning total nereusit (si nu ma refer aici ca realizare grafica ci strict estetic!)
2. Sunt constient de erorile masinii mele si le stiam de cand am postat-o, din moment ce am postat-o insa probabil ca ma astept sa compensez erorile prin altceva (si anume prin aspectul general!); Totusi accept orice fel de observatii pertinente si va respect opiniile, dar nu incercati sa gasiti nod in papura si nu obiectati doar de dragul de a critica o masina! Si ma refer aici la lancerEvo, care a decis el ca \"brancarea roti fata nu isi avea rostul\". Asa o sa ma trezesc pe viitor ca vinilul nu isi avea rostul, ca priza de aer nu si avea rostul etc...
3. De dragul showului (cum are cineva de pe acest forum o vorba) accept orice provocare, asadar il astept pe rudolf.s (care mi s-a parut cel mai impartial de pe aici) sa propuna o poza, dar rog sa o lasam pe saptamana viitoare ca acum sunt ff ocupat! Dadi, rudolf, se poate ?
4. Erorile si defectele celor 2 masini aflate in battle le cunoastem deja, va rog dati un vot, ALX sau DADI!
Multumesc si sorry ca infinal tot roman a iesit :)

rudolf.s 27-01-05 20:57

Multumesc de onoare. Daca ambele parti sunt de acord eu propun poza deja postata de mine. cred ca aici sunt sanse de prezentare a calitatilor artistice la ambele parti: dintr-o masina de familie sa faci una sport! Rezolutia e buna, unghiul si culoarea de asemenea. (sa nu fie plangeri ulterioare) :D
Daca e ok din ambele parti eu propun poza amintita in speranta ca acest \"battle\" sa linisteasca spiritele si sa revenim la normal.

Pace in cartier! :peace:

xxdadixx 27-01-05 21:32

Eu nu mai comentez masina ta ALXutz dar scuza-ma acum iar o dai la intors. Daca stiai de greselile tale de ce nu le-ai remediat mie imi lua max 10 min si spoilere spalacite nu am pus niciodata pe masini :lol: . Si daca nu o faci cat de cat perfecta de ce mai ma provoci doar sa pui o culoare si un decal? Eu te astept la golfu lu Rudolf si as prefera rezolutia de 1024 daca se poate sa-ti observam greselile mai de aproape :lol: :P

ALXutz 27-01-05 21:50

Nici eu nu mai comentez ca nu veau sa intram iar in contradictoriu! Un singur lucru vreau sa iti spun, eu nu postez pe magicmanu pt ca intradevar acolo ar trebui sa postez masini perfecte, diferenta care am considerat-o eu intre 4tuning si magicmanu a fost ca aici vin si se uita oameni care au o singura pasiune, tuningul, nu maniaci de photoshop care iau masnia sub lupa si vaneaza greselile!
Eu toate masinile le-am facut pana acum la rezolutie de 800x600, e greu sa gasesti masini cu rezolutie mai mare... In plus nu am conexie permanenta la net si taote masinile care le fac le fac cu ajutorul unei galerii amarate de vreo 20 de masini tunate... Asa ca o sa raman la 800x600...
Peace
PS: invata si u sa faci diferenta dintre un golf si o bora :wink:

xxdadixx 27-01-05 22:10

Pt mine e un golf 4 :P Mdeah buna remarca, de copii mici dar merge. Se pare ca nu ai fost prea atent la concursul ghiceste masina de pe form sa vezi adevaratele masini la care tu somezi :lol: Si cei de pe magicmanu nu au ca pasiune numai photoshopul mai uite-te si pe forum sa vezi ce masini au! Si daca ei ridica stacheta asta e credeam ca daca ma provoci pe mine si tu ai ridicat-o dar se pare ca :wink:

lancerEvo 27-01-05 23:05

pai alx ai spus sa ne dam cu parerea daca asta ii parerea mea ca nu isi avea rostu asta e... nu ai ce face daca nu imi place nu imi place! per total, de la distanta masina imi place mai mult ca a lui dadi dar are multe greseli! deci votez cu dadi!

steph 27-01-05 23:08

am inteles de la alx ca ramane bora :) deci haideti sa asteptam cateva zile sa vedem ce iese. sper ca amndoi va veti da silinta ca sa nu se mai interpreteze ca atzi facut la repezeala)

ALXutz 28-01-05 20:58

dadi nu ajungem nicaieri cu comentariile astea in contradictoriu, te rog frumos sa te abtii de la orice comentariu la adresa mea, eu unul deja nu iti mao comentez posturile!
Da, ramane Bora, dar eu ma apuc de lucru abia de luni, pana atunci sunt super prins... Daca incepem de luni sa zicem timp de lucru 48 de ore... pe miercuri seara eu postez... Pe curand!

xxdadixx 28-01-05 21:44

OK! Atunci ma apuc si eu tot luni. Ca sa am treaba o sa fac datoriile :lol: de pe forum! Ultima si gata :lol: Sa sti ca daca erai asa de tare pe cat te crezi faceai la 1024!

Bun si 800/600 :P

Succes!!!!!! Si te rog sa nu mai faci tuning pe ansamblu ci pe detaliu :wink:

ALXutz 01-02-05 21:04

BoraProject started :)
Maine seara pe la 9 postez! Dadi poti sa fi si u gata pana atunci? ar fi fain sa postam amandoi cam in acelasi timp! Ramane pe maine seara la 9?
C ya

Piry 02-02-05 00:08

hai ba alex ce... so umflat orezu in tine? ii clar ca dadi iti da lectii si ii clar ca primele doua poze is degeaba si ii clar ca asai cel mai curect cum faceti acu... o poza de la 0... cine sa isi dea cu parerea ma ? ca 9 din 10 care vin pe aicea nu stiu cu ce se mananca photoshop.... sau ei \"tuneaza\" masini si nici nu stiu ce versiune de photoshop au.... ei lasa-ma si get ready sa iei bataie de la dadi :lol: astept rezultatele muncii.

xxdadixx 02-02-05 19:37

Abea astept. Sunt nebun!!! Daca nu merg la scoala sau ceva am zis ca azi e martzi :lol: Ca sa termin nici cu femeia nu m-am intalnit din cauza voastra, injuraturi ce mi-am luat :lol: Dar e gata :twisted: La 9 fix ( am ceas prin satelit ) o pun pe forum. BTW Rudolf nu stiu cate masini ai tu preparate din unghiul ala dar sa sti ca mi-a venit acru cautand ceva modificat din unghiul ala!!!!

ALXutz 02-02-05 19:54

3 Attachment(s)
BoraProject Ended!

Background story: Se stie ca Bora este urmasul modelului Vento. Ba mai mult, Bora este comercializata in State sub denumirea de Jetta, aceiasi denumire sub care a fost comercializat si modelul Vento. Asadar, m-am gandit sa ofer si eu un urmas celebrului 1995 Fast&Furious VW Jetta. Fiind vorba de versiunea break (Variant) m-am gandit sa ofer o linie mai dinamica caroseriei adoptand conceptul usilor de la Mazda RX8.

Modifications: - usi spate RX8 Style (caroseria a fost redesenata)
- Suspensie sport (masina a fost coborata, fundalul refacut)
- whitepaint+vynil+decals
- ornamente + emblema + clante eliminate
- spoiler fata, spate, praguri preluate si usor modificate
- faruri \"imprumutate\" de la ffocus, toate drepturile rezervate lui ffocus :) (merci ffocus :wink: ) + badboy hood + masca fata modificata
- jante Konig, identice cu cele de pe Jetta din film, frane brembo
- interior Sparco & Alpine

The Result: Fast&Furious New Jetta Sportsback Concept :)

Sorry daca v-am plictisit cu toate detaliile astea, iata pozele :D

xxdadixx 02-02-05 19:56

1 Attachment(s)
Gata!

EvLSant0S 02-02-05 19:57

sry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: da ma lasa rece...

explica-mi si mie...

scaune sparco in SPATE ? sau masina e facut ptr Michael Jordan ? sa-i incapa picioarele + sa ajunga pana la pedale...

ai deschis usa spate.. si ai pus scaune sparco... in fine.. tu stii mai bine , masinutza e frumoasa foc ... insa... WTF ?

msg ptr ALXutz...

xxdadixx 02-02-05 19:58

1 Attachment(s)
Si un gif sa vedetzi cum coboara masinile mele. Prin geam se vede cel mai bine :wink:

ALXutz 02-02-05 20:08

Santos, scaunele Sparco nu sunt cele din fata, sunt puse in locul banchetei spate! M-am inspirat dintr-un demo car Alpine parca, de acum vreo 5-6 ani de la SIAB, un van in care in spate erau puse doua scaune din astea imense, suport lateral and stuff... si inconjurate de un perete de boxe, stanga dreapta spate! Din pacate nu am avut loc in Bora sa simulez si pereele de boxe... am incercat dar iesea aiurea! Ata ete! Oricum, a 2a poza cu usile deshise are nijte erori vizibile, datorate lipsei de materiale! Am postat-o totusi sa va dati seama de ce arata caroseria asa, sa nu imi sariti in cap ca e usa spate asa mica!

darkager 02-02-05 20:13

Parerea mea e ca mashina lui xxdadixx este mult mai frumos facuta (cel putin rotiile shi paint jobul) No offence ALXutz dar ..... asta e. :boogy: dadi rulez in adobe.

xxdadixx 02-02-05 20:25

ALXutz nu te supara pe mine dar mai ai mult de mancat adobe photoshop pana sa faci o masina cu care sa ma concurezi. Nu pe gustul meu dar erau mari sanse daca o puneai pe magicmanu sa itzi fie respinsa.Vreau sa-ti enumar greselile banale.
Zici ca ai refacut fundalul dar prin geamuri ce zici nu se vede afara????
Aripile iar le-ai ciopartzit, usa aia la calitate este mult inferioara, scaunele zici ca sunt rupte iat faza cea mai tare sunt neoanele tale negre :lol:
Tu nu ai sti ca umbra nu are ce cauta in aer.IAr cand se deschid usile
se schimba si oglinzile :)), Am si o intrebare: Unde au disparut felinarele alea cand ai coborat masina de pe faleza Iat per total culoare si calitate slabutz :) MULTUMESC!

xxdadixx 02-02-05 20:38

Si vorbind de calitate: Masina mea are enspe mii de culori, se vede clar imaginea si are doar 136K
Masina ta... are ff putine culori, neclara si are 331K
:!:

ALXutz 02-02-05 20:39

Asta e, eu mai am de invatat photoshop, tu mai ai de invatat gramatica! Inferior nu are grad de comparatie, nu poti sa zici ca este la o calitate mult mai inferioara, poti doar sa spui ca e la o calitate inferioara!
Trecand peste asta imi recunosc mare parte din greselile pe care le-ai enumerat, mai putin cele legate de a 2-a poza, cea cu usile deshise, unde daca citesti replyul meu la postul lui santos iti dai seama ca nu trebuie sa o iei in calcul, iar faza cu felinarele iti spun sincer ca nici nu mi-am dat seama ce sunt, si sincer vorbind la tine in poza numai a felinare nu arata (refacute). Am preferat sa le elimin, crezand (sincer iti spun) ca sunt nijte prostii care atarna pe portbagajul suspendat al masinii!
Anyway, ti-am mai spus, eu nu tunez (deocamdata) masini pt magicmanu, eu tunez pt 4tuning, unde, daca nu ai fi enumerat u toate greselile, probabil ca marea majoritate a celor care posteaza aici nici nu le-ar fi observat, ar fi judecat perceptia generala a masinii, unde, iar sincer vorbind... cred ca ai fi castigat oricum!
Stiu sa si pierd, si se pare ca ejti mai bun!
Astept si parerile celorlalti membri ai forumului

EvLSant0S 02-02-05 20:41

anyway , eu cred ca-mi bag... daca va certati.... ;) hai ... usor.. fara atacuri... ;) plz , pm , aman2 sunteti super buni si cu asta basta, pe bune...

ALXutz 02-02-05 20:42

Santos... ?!? Cine cu cine se cearta ?!?

EvLSant0S 02-02-05 20:45

Cartiile (ghicesc in carti, in cazul in care nu stiati, neeah , just kiddin) imi spun ca toata discutia asta.. (mai aprinsa) o sa evolueze intr-o mica cearta...

iar noi nu ne dorim chestia asta , nu ?

xxdadixx 02-02-05 20:49

Deci CASTIGATOR! Mersi Mersi! 8) Trebuie sa stie lumea ce greseli ai facut nu scapi tu asa usor de ochiul vigilent :lol:

lancerEvo 02-02-05 20:50

Subscriu pt Dadi.. felicitari...nu am gasit gresala pana acum... si masina lui alex ii fainutza pacat de greselile enumerate!

ALXutz 02-02-05 20:53

Cand doi oameni au opinii contradictorii nu inseamna neaparat ca se cearta! Daca citesti cu atentie replyul meu poti vedea ca am fost fairplay si m-am declarat (poate prea devreme, pt ca nu apucasera cu totii sa posteze) invins! Daca mai departe vor exista unii care vor sa agite spiritele si vor posta ironic sau jignitor (cum a fact-o piry inainte sa se posteze pozele) at. nu e vina mea ca va degenera totul iar intr-o cearta, daca insa discutia va continua in limitele bunului simtz cartile tale nu prezic bine :P

EvLSant0S 02-02-05 21:03

ma bucur ca .. sunteti baieti destepti .. si nu a evoluat intr-o ....

so

CASTIGATOR IN BATTLE-ul dintre XxdadixX si ALXutz este XxdadixX congratz

a fost frumos ;) la cat m-ai multe provocari... de genu` ...

TOPIC CLOSED

P.S: Daca vreti sa-l mai las deschis ... desi nu vad care ar fi motivul ... anuntati-ma pe YM , evlsant0s4ss , peace

EvLSant0S 02-02-05 21:49

La cererea respectabilului \"ALXutz\" topicul este redeschis... caci... poate... o mai fi vreunul care vrea neaaparat sa isi spuna parerea... asteptam :)

rudolf.s 02-02-05 22:55

Era sa raman pe-afara.. noroc ca ai redeschis topicul...

Asa: ce sa spun? Felicitari la amandoi!

Trebuie sa recunosc ca desi a lucrat si ALXutz destul XxxDADIxxX a reusit sa-l surclaseze. Apropo: calitate inferioara nu exista. Sau e calitate sau nu e.

ALXutz: am vazut si eu care-i treaba cu magicmanu si DADI are dreptate: tre sa stii ceva. Acolo se uita lumea la TOATE detaliile. Dar e bine! Asa inveti! Vezi unde ai gresit si data viitoare faci mult mai bine.
sa fii atent la bari, praguri si roti, sa fie din poze mai calitative, sa nu fie diferente vizibile. Parerea mea: lasa usile ce se deschi si interioare.. Concentreaza-te pe exterior si la detalii, la realism! Cand crezi ca ai facut o masina beton trimite-o la magicmanu sa vezi c zic baietii. Si pe mine m-au refuzat desi am vazut p site masini facute mai slab., dar asta e inceputul. Nu ma las pana nu intru! Si tu ar trebui sa faci la fel.

XxxDADIxxX: respect man. Simplu si la subiect. Prea multe nu am de spus. A iesit bine. Din pacate nu am timp (sesiunea, bat-o vina) ca as face si eu o versiune. Asa, for fun! ..data viitoare..

Felicitari tuturor! Cred ca aici toata lumea a castigat, asa ca bagati mare!

:D

All times are GMT +2. The time now is 22:43.

- Copyright 2026 4Tuning