![]() |
Passat 1.9 TDI Variant
Buna ziua, as dori si eu sa-mi prezitn sistemul audio de pe masina mea :)
As dori sa dati cu parerea,si nu numai :) Player: JVC KD x30 http://images.esellerpro.com/2517/I/...-X30_E_esp.jpg Boxe fata/spate: Sony Xplod 190 watt http://imgc.classistatic.com/cps/bln...773jgl_20.jpeg Statie: BLAUPUNKT 330watt 2 canale (asta trebuie s-o schimb neaparat) http://csimg.shopwahl.de/srv/DE/0000...-250-bp11-.jpg Subwoofer: Alpine SBE 1243BP http://www.sound-factory.ru/foto/Hon...sbe-1243bp.jpg poze nu am pentru ca am un telefon...cu camera de rahat,si are o calcitate proasta..dar am sa revin si cu poze :) |
Re: Passat 1.9 TDI Variant
O data cu amplifu incearca sa schimbi si difuzoarele fata cu unele pe 2 cai si eventual amplificale,o sa fie mare diferenta cu ele amplificate.Bafta.
|
Quote:
un exemplu de model sau ceva :) |
Uite aici un exemplu foarte bun https://www.4tuning.ro/magazin/difuzo...cm-id-852.html
Sunt mult mai multe modele,depinde doar ce vrei de la sistem si de bugetul pe care il ai. |
Quote:
|
Quote:
Nu a fost o recomandare,a fost un exemplu pt ca asta a cerut,a spus ca nu stie care sunt difuzoarele pe 2 cai,eu I-am aratat un exemplu de difuzoare pe 2 cai,si eu recomand sa asculte diferite sisteme inainte sa aleaga unul. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pe principiu: Ai o galeata de 10L. Indiferent daca pui 100ml sau 10l de apa in ea, tot uda ii. Daca-ti ajunge cand ti-i sete, ii alta poveste. |
Quote:
|
ce parere aveti un amplificator auto JBL GTO 7001 va fi suficient pentru subwooferul meu? (Alpine 1244bp) 250 rms.
Si ce difuzoare imi recomandati? ceva ieftin si cu sunet clar?(pana in 300 ron) ma tot gadesc sa pun 2 difuri in usile din fata si in spate las gol...ce imi recomandati? |
JBL sunt inutile, la fel si Sony, Alpine si multe alte marci. Cauta Helix, DD, Audison, ...
|
http://tw.bid.yimg.com/users/7/7/1/6..._____065-5.jpg
http://i.ebayimg.com/t/Sony-ES-XM-20...MDQ~~60_35.JPG Da, si Helix si Audison au ceva de genul ala. Ba nu, stai, nu au asa ceva, au lucruri mai marunte... Slabi astia de la JBL cu A3000GTI si cu A6000GTI, la fel de slabi si Sony cu XM-2000R. |
lasa ca pana acu ceva timp numai hertz era bun acuma Helix, DD, Audison :lol:
|
Fii serios, esti doar tu paranoic
[/sarcasm] |
deci e bun modelul asta de JBL merge bine cu subwooferul meu?
|
da... misto jucariile prezentate ma sus! chiar foarte faine! DAR mai nasol este fenomenul "hit and run" , ca si companie sa investesti puternic pe un produs hi-end, il scoti la vanzare in pierdere numai ca sa ... demonstrezi (poate) ca si brandul x este bun. smecheria este sa stai in frunte sau cel putin sa fi pe acolo MEREU [/double sarcasm] .
Nu tin apararea nici unui brand Povesti incepute acum mult timp si care nu se vor sfarsi niciodata. La fel ca la masini.. De ce seria 7 si nu logan?!?! Cel mai bun produs este acela care si-l permite fiecare! |
Ok, omu intreba mai sus daca JBLu ala ii bun pt Alpineu lui. Si ce difuri sa-si puna pe fata. :rolleyes2
Pentru difuzoare cat de cat ok, poate ar mai trebui sa urci bugetul cu vreo 100ron si sa cauti ceva componente decente. Ideea ta cu difuzoare numai in fata ii foarte buna.8) N-am nimic cu JBLu ala, bun a fi, dar mi se pare mult prea scump si prea puternic pentru subul ala. In aceeasi bani cred ca ar fi mai util un amplif in 4/3 canale gen Alpine MRX-F65(nu aruncati, era doar o sugestie de un amplif in 4 canale care scoate peste 250w in bridge). Si ai avea posibilitatea sa amplifici si difuzoarele fata, oricare ar fi ele. Solutia asta nu prea lasa loc de upgrade pe viitor, daca te gandesti ca la anu vrei sa-ti scuturi ceafa de la bass, poti incepe cu un amplif mai puternic, monobloc... Acolo is alte povesti. |
am avut si eu in tinerete JBL .. si nu pot spune ca am fost dezamagit .... cu animalele alea de-acolo ... nu stiu ce fac deci nu-mi dau cu parerea ... oricum arata impresionant ;)
|
eu chiar am avut modelu ala de la JBL ... GTO 7001 si fratele lui GTO 1400 sau cum ii spune :lol:
sunt ok pentru pretul lor si da GTO7001 este mai mult decat indeajuns pentru ALPINE ala ... |
Niste nelamuriri:
Cate subwoofere si amplificatoare ai avut pana acum? In ce perioada de timp? Cat ai cheltuit pana acum pe sistemul audio? |
Sper ca nu facem concurs de "cine o are mai mare" pe 'net...
On-topic... E un amplificator ok pentru un sistem fara pretentii foarte mari. Dar pana sa iti faci mult prea multe griji pentru 2-3 octave din toata gama de frecvente trebuie mai multa atentie la difuzoare. |
nu imi voi cumpara alt subwoofer,vreau doar sa stiu ca scot tot din asta :P
momentan am amplif alpine pmx t320...merge dar e slabut |
Quote:
chiar nu inteleg ce vrei sa spui ? ca nu am avut etalon cand am luat in calcul GTO`ul ? sau ca s-a intamplat acum o perioada buna de timp si am uitat ? |
Quote:
Quote:
On topic: Sfatul meu sa te gandesti bine ce vrei in viitor, vrei sa ramai doar cu un "prietenas" in porbagaj sau doresti mai mult, deja suntem suficienti care am bagat o gramada de bani in foarte multe scule in loc sa alegem ce trebuie din prima, ca sa ajungem undeva (sau altundeva :lol: ) Ieftin si bun nu exista, exista scump si prost ! |
tocmai panta asta e frumoasa sa incepi de jos sa ajungi mai sus :D
|
Quote:
|
daca exista buton de like ... dadeam like la comentariul lui bigu .... la ultimul :D asa ca scriu ...LIKE!!!!
|
nu stiu ce sa fac...
se merita un player JVC KD X30 si un amplificator alpine PMX T320 pe acest model de amplificator JBL? playerul meu e nou,are garantie,amplificatorul iarasi e nou, 3 ani garantie :-| JBL-ul este folosit.. |
Quote:
Daca ai mult bass, poate vrei sa asculti si muzica, deci iti trebuie si difuzoare amplificate pe fata. Ca sa faca treaba buna, ar trebui insonorizate usile. Nu strica sa ai si un player bun. Si astea costa. Ii foarte important sa stii unde vrei sa ajungi, cel putin in faza asta, sfaturi putem da toti, dar numai tu iti poti da seama daca merita pentru tine. Cum zicea lumea mai sus, poti baga multi bani degeaba in tentative de upgrade daca nu stii ce vrei de fapt. Si in nici un caz nu te grabi sa iei decizii. Dupa ce inveti putin, poti sa incerci diverse experimente... |
stiu,ai dreptate,ceea ce vreau eu,este sa sune frumos,bass,dar nu numai bass,ci si inaltele adica sa aud si voce.
Si stiu ca,amplificatorul pe care il am acum nu poate scoate tot din woofer. |
Quote:
|
subscriu la ce spune ovidiu ...
daca nu incepeam cu scule proaste ce mai invatam ? cum ne mai bucuram ? e ca si cum ai spune ca iti cumperi direct un M de la bmw sau AMG de la mercedes cand tu abia ti-ai luat carnetu ... sanse sunt sa ajungi in pom . eperienta si gusturile se dobandesc treptat cu bani rabdare si mai ales pasiune . in opinia mea pentru masina asta merge bine Alpine Mrd-M605 de este la vanzare aici pe forum . matura pe jos cu orice helix, audison , DD la cat se cere pe ea ... gata am spus-o :x |
Quote:
eu am inceput cu un sistem de ~15000e si credema ca m-am bucurat la fel cum s-a bucurat fiecare de primul lui sistem. parerea mea, mai bine mergi la un magazin/atelier care stie cu ce se manca car-audio si nu dai bani de X ori pana dai de ceva bun, mai bine mergi iti alegi ceva ce sa sune bine si sa te satisfaca. sunt cateva masini din cluj prezentate aici, vorbeste cu proprietarii si ascultale sa vezi care iti place, e cea mai buna varianta pt a-ti forma o idee cum trebuie sa sune corect muzica. |
nu`mi spune aveai 15.000e si te-ai gandit sa ii dai pe un sistem audio :lol:
astept sa imi arati si mie ce ar putea lua de la helix,dd,audison second care sa fie peste acel alpine ... nu conteaza ca e nou second... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning