![]() |
Discutii Diverse Intre Useri
Aici putem sa vb despre ce vreti ....intrebati .... invitatii in oras ....tot ce va pofteste inima ....!
|
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
imi pofteste inima un sanvis acuma...asa ca mesaj pt toti membrii: CARE VREA SA VINA LA UN SANVIS LANGA ENERGETIC...MANCAM UN SANVIS,ADMIRAM MASINILE:))) ..intalnirea va avea loc azi 24-02-2007 ora 12:15...va asteptam
|
h3h3h3h ...ce intalnire :lol: .... mai bine zis sa luam o gura de aer 8)
|
akum am vazut si eu topicu` asta nou... faceam de zor chestionare..nu k voi :) 7 martie se apropie... si tre sa iau de data asta cartela aia " de metrou " roz ;))
Las k o sa facem mai multe intruniri ... si o sa fim si mai multzi .. dar deocamdata sa mai gasim useri :D |
da da ......la cati mai multi useri ....
|
care imi da shi mie San Andreas. ....dvd sau cd-uri ....k vreau sa ma joc umpic pe el :D 8) 8) 8) ;)
|
si mie vice city sau gta 3 ? ca m`am plictisit de king of the road
|
am eu vice city(undergreund)....imi aduci un dvd....dabia l`am luat de pe net ;) 8)
aaaa .......care sti de unde iau programu ala sa imi instalez eu masinile ....???:-P |
1 Attachment(s)
si pt cei care dau de permis acuma am atasat cel mai bun chestionar....bafta
|
te cracesti de ras.....dak stiti tot ce scrie acolo sigur luati .....adio de la permis :lol: :lol: :lol: :drunk: :woowoo:
|
las k e numai bun ... pan aakum am facut numai teste de la Ilioara.. cand l`am primit de la trafy... era exact ce`mi trebuia sa ma relaxez un pik :)))
|
ma bucur ca v`a fost de folos.....o sa incerc sa mai fac rost de chestionare ca la examen
|
1 Attachment(s)
hai sa nu fiu rau..poate va plac blondele si nu stiti ce sa le faceti cadou
|
kre vrea sa faka o liniutza ku mine ma gaseste p idul [email protected]
|
oooo tot respectu pt TT......welcome....cu ce masina tata?
|
ku passatu meu 1.6 90 cai :D kre vrea sa se faka ku mine?
|
nu ma ajuta nimeni cu San Andreas .... ??? :???:
|
tt... e pe benzina al tau ? daca tot ai mashina pune poze cu ea la topicu` Masina mea :) ... poate fac eu cu tine in curand o linie .. da stai k am pe 7 martie exammen de permis ;))
|
ma...ca am uitat sa va intreb..vine careva la ,,ZIUA NATIONALA A TUNINGULUI IN ROMANIA " peste 1 luna ? din cate am inteles e 100.000 intrarea,locatie: Fosta locatie a supermarketului Metro Otopeni...mai multe informatii:
https://www.4tuning.ro/tuningdays/tuningdays.asp pana acuma suntem 3 care mergem...eu si inca 2 prieteni..hai repede sariti aici care mergem |
shi eu vreau sa merg ...!!;) :twisted:
|
crek merg si eu la bucuresti de 1aprilie. ar fi interesant sa facem un club de tuning ceva si in valcea...da sa se mai stranga useri...kiar daca inca nu pot merge la curse ar fi interesante intalniri, discutii si tot felu de abureli dinastea....poate iese ceva misto cand suntem multi:shock:
|
ma thex nu`s abureli...adica daca vrei sa faci ceva cu adevarat iti trebuie putin curaj si ajutor...nu e asa usor sa faci un club de tuning cum zici tu ( ce vrei sa zici ? )....
|
stiu k nu-i tocmai usor...da v`am dat o sugestie...sunt cel mai putin in masura sa ma ocup de asta....era o idee. oricum sper sa ne vedem de 1 aprilie la buc
|
mergem thex`ule:D
|
Hmm..se putea sa lipseasca martie din post (adica eu, adica the one and only..adica..nu stiu)
Ce face lumea ? Care ma stie..care nu..o sa ma stie am o super masina, super tunata, cu supernos si super viteza. Numele ei Auotpas. TT cand ma plimbi si pe mine cu Passatul ? :lol: :twisted: :twisted: ca mereu te vad si pe mine nu ma bagi in seama :(( (kiddin') Hai v-am pupat pe buteliile cu NOS |
o sa fiu prezent la ziua tuningului de la inceput pana la sfarsit...
|
bineeeeeeeee hai hai...care mai vine sa umplem un autocar:))) Frate Gohan vi ?
|
Fra ai numaru cumva VL-NO1-SSJ ?:D
|
vin si yo !
|
Haha Fraaa..pai daca merg eu..trebuie sa stau doar eu pe o parte a autocarului, si pe cealalata partea ca sa nu se rastoarne :D.
I'm BIG (deasta cred ca nu ma plimba TT cu maina..ii pare rau de suspensii si de planetare :oops: ) Hehe..multi prieteni pe aici, si multi pe care nu ii cunosc..dar poate cu timpul . Da fra, a mea e masina aia..i-am dat cu vopsea invizibila, ca sa nu ma prinda politia ca merg pe trotuare cu ea..deasta niciodata nu se vede masina..dar se vede soferul..si asta e tot ce conteaza :D. N-am nici bani, n-am nici masina..dar eu vreau sa beau benzina |
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))Fra rulles.Fra da mergem la tuning day?:)
|
Mergem fra, eu sunt pe acolo..ca deh..ma tine facultatea prin bucuresti.
Daca vreti va primesc in camera mea (e cu 4 vizoare) am apa calda, caldura, facem ratburgeri..si va fac cunostinta cu prietenii mei boschetarii. |
ratburgeru :lol: :lol: :lol: :lol: tare .....:))))
|
Pai da, e mancarea de baza a studentilor, mai ales dinastia care nu au avut ce face si au mers la Politehnica (subsemnatul).
Ce m-am gandit eu.."hai ma sa dau la poli ca siasa sunt prea putini ingineri, asa voi face si eu ceva bun pentru tara (sunt un mare patriot..sa moara zizica) asa ca daca are cineva probleme electrice prin casa, masina..etc..sa ma cheme pe mine. Aveti incredere. Eu merg dupa urmatorul motto: "Daca ceva e functional, strica-l...daca e stricat fura-l ca sa tapesti si tu pe altu ca e bun" |
O sa fiu si eu acolo :)
|
Eu cu petrica(thex) o sa fim prezenti acolo creka pe 1 aprilie ... abia asteptam :X:X:X
|
pai inainte sa facem o conferinta toti sa vedem care cum mergem...macar sa fim toti in grup:P
|
Quote:
Oricum pe 1 aprilie cred ca ne ducem |
O punem si noi weekendu de vine de o intalnire mika sa ne cunoastem ??
|
4tuningday VENIIIMMM....Whait for us :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning