Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Chevrolet tuning (https://forum.4tuning.ro/148-chevrolet-tuning.html)
-   -   Chevrolet Aveo (https://forum.4tuning.ro/148-chevrolet-tuning/34302-chevrolet-aveo.html)

pimpmyride 24-02-07 10:38

Chevrolet Aveo

5 Attachment(s)
Ce parere aveti??? Prima poza este varianta stock, urmatoarele sunt dupa ceva modificari :shock: Urmeaza sa-i pun butonul pentru computerul de bord.

webcathos 24-02-07 11:28

Re: Chevrolet Aveo

Frumos..Eu alegeam pe alb daca eram in locul tau..dar fiecare cum ii place!
O ai de mult masina?Impresii ceva?

Cristty 26-02-07 10:13

Si eu tot pe Alb alegeam si mai gaba domne neste benzina ca nu prea mai ai si o sa ti se arde pompa daca merge numai cu ea goala :))

Blondu_little_206 01-03-07 17:30

eu as fi ales verzuiul ala !!! mi se pare mai altfel !! mai alien !! mai iesit din comun !!

pimpmyride 02-03-07 09:26

mda... interesante pareri. Oricum, ma plictisisem deja de verdele ala, shi am vrut ceva mai deosebit. cristi_21us, faci cinste cu niste benzina?? hai jos sa mergem la benzinarie :lol:

Cristty 02-03-07 11:01

daca vrei eu pot sa iti bag numai niste motorina.:))

Polic3 07-05-07 00:54

Quote:

Originally Posted by pimpmyride (Post 768287)
Ce parere aveti??? Prima poza este varianta stock, urmatoarele sunt dupa ceva modificari :shock: Urmeaza sa-i pun butonul pentru computerul de bord.

Salut! arata foarte bine albastrul ala.. as fi si eu interesat.. crezi ca poti da mai multe detalii despre montaj.. ?..:D

djcip 12-07-07 15:44

Quote:

Originally Posted by pimpmyride (Post 768287)

vreau si eu de unde cum zi tot :)

Lucian M 10-08-07 23:53

Salutare si bine v-am gasit!
Eu am un Aveo 5dr in echipare full (fostul Kalos 5dr) si as vrea sa-i fac doar acele de la indicatoare cu rosu. La mesterit ma pricep, nu e vorba (am avut Matiz si i-am facut unele modificari la sunet, lumini si alte maruntisuri).
Ma poate ajuta cineva sa-mi fac doar acele cu rosu? Ca nu as vrea sa umblu la fond (verdele ala e odihnitor, chiar imi place), masina e in leasing si nu vreau probleme la service.

Bobby boss 10-08-07 23:54

Dragut e mai frumos asa.

mareo 14-08-07 10:45

e frumos albastrul ala, dar nu te deranjeaza la ochi pe timp de noapte???:D

skoda boy 20-10-07 11:18

Si eu as fi mers tot pe alb,.....dar gusturile nu se discuta..Bafta

R4du 24-01-08 18:50

m-ar interesa si pe mine sa fac aceasta modificare la indicatoare dar cum le-ai facut si care e sistemul>?>?

dilimake83 12-02-08 12:25

[cat te a costat sa pui becurile alea ssi de unde le ai luat?

razva020 04-03-08 11:08

https://img337.imageshack.us/my.php?image=chevyhb6.jpg

Astasez si eu niste poze.... pentru inspiratie cine stie...

DJ89BLD 08-03-08 14:00

foarte tare razva ;)

SV25MBN 31-03-08 01:20

Pana la urma nu ne dai si noua niste detalii cum ai pus luminile alea albastre? Ca s-ar cam potrivi cu "sports blue" a mea :D

bebebebe45 26-05-08 15:50

sal baieti stiti sunt cumva spoilere de tuning pt aveo sedan?

Robby der Berliner 26-05-08 21:13

super tare iluminarea in bord...

bebebebe45 30-05-08 13:40

stie careva cat costa kit asta?http://www.chevrolet.ro/aveo-4usi/av...-96806220.html

carare 30-05-08 19:53

misto kitu......vazusem pe forum ca e 1200E....da nu sunt sigur....

vreau sa stiu daca vreau sa mi montez un subwoofer in porbagaj se duce garantia??

robert_11 02-06-08 09:57

Probabil la baterie.

SV25MBN 02-06-08 12:12

Da, inteligent postul tau, robert_11 :)

carare, daca faci modificari la linia audio a masinii pierzi garantia doar pe sistemul audio, nu pe intregul sistem electric al masinii. Dar ca sa fii mai sigur si sa nu risti altceva, unii dealeri impunandu-si regulile lor, mai bine mergi pana la ei sau le dai un telefon si ii intrebi direct ce garantie pierzi odata cu instalarea unui subwoofer.

robert_11 02-06-08 19:09

Amice... daca legi statia si sobwooferul direct la baterie, iti garantez eu ca pierzi garantia la baterie, nu la instalatie electrica. ;) Stiu ce vorbesc.

SV25MBN 03-06-08 11:08

In primul rand nu mi te adresa cu "amice" ca nu ne cunoastem si nici nu iti permit sa imi vorbesti pe tonul asta. In al doilea rand, daca ai citi iar si apoi iar postul meu poate cu greu ai putea sa descifrezi ca eu nu am zis ca pierzi garantia la instalatia electrica, ci altceva. In al treilea rand, te invit sa te interesezi la un dealer autorizat Chevrolet, asa cum am facut eu in momentul in care am vrut sa imi instalez un subwoofer in masina pe care O DETIN ( deci nu vorbesc asa sa ma aflu in treaba , ca altii ). In momentul in care ai adus o modificare sistemului audio, alterandu-i modul in care functiona initial, se pierde instalatia la linia audio. Daca era vorba doar sa se piarda garantia "la baterie" :lol: faceam modificarile, pt ca bateria nu ma afecteaza intr-o asa mare masura. S-a stricat, o schimb. Insa prefer sa mai pastrez momentan garantia pt linia audio a masinii. Daca vrei sa te mai lamuresc cu alte chestii, venite din partea cuiva care stie ce vorbeste si nu doar sa faca posturi in van ca tine, contacteaza-ma prin PM ca sa nu facem offtopic aici.

robert_11 03-06-08 14:35

Mda. Sa-ti mai explic odata. Mi-am pus statie + sobwoofer pe Aveo sedan, si am pierdut doar garantia la baterie. La sistemul audio n-am piedut nimic. Nu stiu daca te-ai interesat dar pe Aveo sedan player-ul nu are mufele corespunzatoare pentru ati monta statie + woofer. Ca sa poti pune asa ceva iti trebuie un adaptor de nivel high-low Dietz, astfel incat n-are cum sa pericliteze sistemul audio. Capisci?

SV25MBN 03-06-08 17:16

Prietene, chiar nu te poti abtine sa imi vorbesti pe un ton superior si ma iei cu capisci si alte prostii din astea. Nu stiu ce player ai tu, dar Aveo sedan are iesirile corespunzatoare, si nu iti trebuie alt adaptor. Stiu sigur pt ca asa e la playerul meu si la alte 2 ale unor prieteni. Depinde si de versiunea ta. Am o intrebare pt tine : nu te poti abtine sa continui discutia asta in contradictoriu si vrei neaparat sa te certi cu mine? Ce incerci sa demonstrezi ?

robert_11 03-06-08 18:22

Cum ai vrea sa-ti spun daca ai ca user un nr de inmatriculare? Ai vorbit cu cineva specializat in Hi-Fi pentru masini? Eu iti spun ca am vorbit cu oameni priceputi care cunosc fenomenul si mi-au spus clar ca: "player-ul vostru nu are iesire auxiliara de subwoofer". Ca se pot face artificii ca sa pui statie + sobwoofer, da. Dar player-ul nu are asemenea iesire. Daca intrii pe gmclub ai sa vezi ca exista si poze cu player-ul demontat care arata cu nu sunt mufe.

PS:
1.Nu exista variante diferite de player. Toate sunt exact si identic la fel. Intreaba-ti prietenii cum si-au montat statia si vezi ce raspuns iti dau ei.
2.N-am cum sa ma cert cu tine ca n-am de ce si nici subiect comun de discutie.

grigoras sorin 06-06-08 16:47

4 Attachment(s)
Va salut. Pot sa va arat cum mi-am pus la Aveo ornamente nichelete la gurile de ventilatie . Daca va plac si doriti am pentru toata lumea la doar 36 lei setul. Alte lamuriri la 0727766259 sau pe email .

SV25MBN 06-06-08 16:59

Arata destul de bine asa..

vladoi 21-06-08 18:41

salut am si eu un aveo de prezentat.

vladoi 21-06-08 18:46

ma scuzati sunt la inceput si nus stiu cum sa postez imaginile cu masina ...scuze o sa revin imediat:))
mai trebuie sa intelegeti si ratoni k mine:))

vladoi 21-06-08 19:07

4 Attachment(s)
dativa cu parerea anvelopele sunt 215 45 17.

SV25MBN 22-06-08 02:19

Arata bine ea asa, doar ca garda la sol era oricum maricica, acum parca e Jeep. Jantele sunt frumoase. Nu te gandesti la o suspensie sport? (desi nu prea ai cum sa o cobori) Suspensia care o ai cum se comporta? Atingi cu rotile pasajele rotilor? La gropi sau alte denivelari cum se comporta? Cam cat de tare te zguduie? Consumul a crescut? Probleme la RAR? :) Te-am inundat cu intrebari, nu te supara pe mine ;)

vladoi 22-06-08 13:33

am cautat ceva suspensii sport nu prea am gasit mai nimic vroiam ceva reglabile pe inaltime si duritate da nam gasit momentan mai caut cat despre rigidizzarea masinii nui problem e la fel k inainte masina merge tot pe cauciucuri doar nu merg pe janta nu e mai rigida deloc in schimb singura problema imi atinge la rotile din spate cand sunt cu masina plina ma refer la 3 oameni in spate la R.A.R NAM PROBLEME AM UN PRIETEN CARE MA REZOLVAT daca nu se pot da jos si monta cele vechi merji linistit la R.AR IN DEMARAJ UN PIC MAI GREOI STABILITATE MULT MAI BUNA FRAN MAI EFICIENTA CONSUM NUI DIFERENTA MARE SA ZIC KAM JUMA DE LITRU.ALTCEVA NU MAI SA VA ZIC MAI ASTEPT INTREBARI.VA SALUT:)

SV25MBN 22-06-08 15:59

Quote:

Originally Posted by vladoi (Post 1605917)
...cat despre rigidizzarea masinii nui problem e la fel k inainte masina merge tot pe cauciucuri doar nu merg pe janta nu e mai rigida deloc...

In momentul in care iti pui jante mai mari, iti pui cauciucuri cu balon mai mic. Chiar daca nu "mergi pe janta", cum spui tu, partea de cauciuc care mai absoarbe din socuri este mai mica, si jantele chiar sunt mai aproape de sosea. In acest caz masina zguduie mai tare.

In alta ordine de idei, imi vine greu sa cred ca au crescut stabilitatea si timpii de franare.

vladoi 22-06-08 16:12

bai baiatule in alta ordine de idei vad ca esti pe post de critic la orice asa ca stai deoparte cu comentariile tale mai ales ca nu esti cunoscator in cauza puneti si tu jante pe 17 inch. si apoi dati cu parerea.

Gabi 22-06-08 16:17

vladoi: controlează-ţi cuvintele. Fără să jigneşti nu poţi să comunici ?

SV25MBN 22-06-08 16:18

In primul rand, ar fi frumos din partea ta sa pastrezi un limbaj decent si sa nu recurgi la injurii, pt ca nu vei demonstra nimic in felul asta. In al doilea rand, absolut tot ceea ce am zis eu este corect, pt ca am oarecare cunostinte despre tot ceea ce inseamna auto-moto. Nu sunt "soarec" daca te contrazic in momentul in care tu spui ceva eronat, doar te instiintez intr-un limbaj decent ca te inseli, si iti arat care e adevarul. Legat de condusul "la tara" cu cineva in dreapta, poate oricine a trecut prin asta, insa te asigur ca la mine au trecut mai multi ani decat ai tu ani de acasa de cand s-a intamplat asta. Si ca final, as vrea sa iti spun ca termenul care vroiai tu sa il folosesti este orientari, nu "orientatii". Sa iti stapanesti masina sanatos, si tine cont ca in viata nu doar tu ai dreptate, sunt si unii care stiu mai multe ca tine. Numai bine.

vladoi 22-06-08 16:18

mai intereseazate si tu la baietii care au jante pe 17inch. la veo si vezi ce parera au nuti da singur cu parerea nefiind in cauza.in piatra sunt vreo 3 si pana la tine cu atatea dezavantaje nu am auzit la nimeni tiam zis singura problema e atunci cand sunt 3 in spate imi atinge la gropi raoata de aripa.in rest nimic.

All times are GMT +2. The time now is 10:39.

- Copyright 2026 4Tuning