![]() |
Jante Audi A3
Care modele sa le iau ? ....
|
Re: Jante Audi A3
3 Attachment(s)
poze
1 matrix 2 hustle 3 spyder ...................... Hai dati si voi parerea ... PS mie imi plac toate 3 ... dar na ... nu am bani ... de toate :)) |
2 Attachment(s)
............ up
|
up up............
|
modelul din mijloc zic eu ca da mai bine..
|
imi place ultimul tip...arata f bine mai ales cu marginea aia "gold"
|
mie tot ultimul model imi place!
|
ultimul merg bine
|
Tot pentru ultimul votez.
|
spyder ... sunt mai sportive ... bafta
|
Primul sau al doilea tip de jante ... cea dea treia este intradevar frumoasa dar nu da bine pe masina ta daca stai bine si te gandesti gold - gri ... nu prea e o combinatie buna .. dau bine pe alta culoare cele gold ...
Eu cred ca primul model ar arata cel mai frumos .. :) .. am vz asa ceva pe Golf IV si arata criminal ;) |
1 Attachment(s)
Na se pare ca nici un din acele modele ... mi-am ales altele ca am gasit la un pretz mai bun ...
|
Daca nu ma insel astea sunt pe undeva la 700 - 800 euro cu tot cu anvelope ... la banii astia nu gaseai ceva mai diferit fatza de majoritatea? .. oricum si cu astea arata marfa k e masina mica si jantele pe 17" sau 18" ...
Pune si tu poze dupa ce le montezi :) |
Pana la urma ..tot la jantele d A8 ai ajuns :P....numai bine Heparule ...astea sigur dau bine pe masina ;)
|
Quote:
|
Mai inteles gresit dar ma rog nu mai conteaza ... nu am zis ca iti dau eu sau k am vz model mai frumos la banii aia ... iar daca zici ca sunt si pe 18" sunt chiar faine ... io initial am crezut ca sunt pe 16" sau 17" pt k sunt modelul asta de A8 look si variante mai mici ..
Sa le stapanesti sanatos si pune si tu niste poze ... ;) |
pune o poza.. sa vedem cum arata... :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning