Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - `le meu !!! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/342875-e36-meu.html)

Andu.JHN 29-10-12 18:49

E36 - `le meu !!!

9 Attachment(s)
Dupa o lunga perioada..mai exact cam 1an jumate de cand am masina ,m`am gandit s`o prezint si eu pe forum....

Este nascuta in 11.12.1996,de culoare Montreal blue metalic,sedan si cu un motor de 2.3i Automat....
Adusa in Romania in ianuarie 2011...si inmatriculata in Mai 2011...evident...Bulgaria...in posesia mea a intrat in iulie 2011...oferind o alta pisica coupe....

Ca dotari de fabrica a avut...
-interior reccaro incalzit
-asc
-2x airbaguri
-obc 18 butoane
-dublu climatronic digital
-car kitt
-oglinda interioara cu senzor antiorbire
-pachet lumini
-pachetul de nefumatori
-stropitori.butuce.oglinzi incalzite
-2x geamuri electrice
-cotiera piele

De cand este l`a mine ....am mai schimbat eu cate ceva pe la ea cea mai mare bataie de cap mi`au dato jantele(o sa vedetzi si de ce in poze)

o sa incerc sa mi amintesc in ordine ce iam cumparat.....

difuzor bara spate ///M
praguri ///M
bara fatza de ///M
eleron ZeeMax
bandourile de ///M(ink nu toate :D si nemontate ink)
macarale geamuri electrice spate
consola de 4 geamuri electrice
butonul de PDC
ledul de la alarma(cautat 2 luni) cel in plastic rosu pt ca ea avea ledul pus intr`un plastic din consola....
presurile originale pe fatza
suspensia pe spate Raceland reglabila
suspensia pe fatza fixa -60(taiata 1 spira)Hartge
stopuri ///M

++multe altele care or sa se vada prin poze....:D (k nu mi mai aduc aminte)

zicand ca totusi nu este bine si mai trebuie ceva....i`am facut sticlele la faza lunga galbene...proietoarele galbele...semnalele galbele...si urmeaza si luksurile care momentan sunt rosii...
...iam mai vopsit bara fatza,pleoapele eleronul si spatele de sub stopuri culoarea masinii....spatele l`am vopsit pt ca am luat`o atinsa in spate pe langa multe alte indoituri...

-la capitolul muzica i`am pus (de curand) casetofon sony Xpload cu usb
boxele fatza sunt originale...pe spate sunt 2 boxe ovale(imi scapa numele) un subwoofer (carcasa-tub magnat si diff BM) si o statzie Magnat de vroe 200w(mai mult e de boxe :D )

trebuie sa povestesc si de jante ...:)) ...am inceput cu jante de tabla cand am luat masina...apoi am luat un set de jante M3 DS2 7.5 cu 8.5 j 17"....apoi am luat un set de jante de M3 e46 pe 18"...dupa care am zis sa le mai schimb o data de data asta am luat Borbet BS 16" 9j toate 4....astea le am acuma pe masina dar......am si jante de X5 19" 9.5j fatza cu 10j spate...dar cum este iarna acuma mergem cu jante de tabla...

pentru iarna am suspensia stock...iam luat un set de jante de tabla..4 gume noi noutze pe 15" si un set de capace oridinale bmw..toata afacerea a costat 10 mil (in mare) dar iarna`i iarna..

am scris destul cred pt inceput...o sa las si pozele sa mai vb....

incerc sa le pun in ordine...cel putzin primele poze sunt de cand am luat eu masina...apoi dumnezeu cu mila :D:D:D

ENJOY..!!!

Andu.JHN 29-10-12 19:08

Re: E36`le meu !!!

20 Attachment(s)
apoi au urmat modificarile :)) pozele sunt amestecate nu in ordinea in care au fost puse pe masina pt ca am prea multe poze si nu mai stiu cum si unde sunt puse..:))

3m 29-10-12 19:17

alea de la arcurile spate sunt reglaje ceva sau 'flansele' alea pe care vin puse ?

Andu.JHN 29-10-12 19:18

8 Attachment(s)
si au mai urmat...

Andu.JHN 29-10-12 19:43

17 Attachment(s)
sunt reglajele la arcurile pe spate...urmeaza in poze (ca sa intelegi..)

si asha arata masina acuma....

Ms-02-TPI 29-10-12 19:44

Si eu am aceeasi finala.... Sunt curios cum iti suna ?!!
Frumoasa masina ! spor la treaba in continuare

3m 29-10-12 19:49

nu vinzi reglajele alea ?

Sparkle_81 29-10-12 19:51

Nice !

Andu.JHN 29-10-12 21:02

12 Attachment(s)
-finala se aude ca cea stock ca putere de zgomot...dar mai gros...dar nu se aude in masina de loc.....

-reglajele nu le vand ...si nu merg pe arcuri stock...

............

marius3030 30-10-12 04:57

arata ff bn masina.felicitari!

Andu.JHN 30-10-12 16:29

multumesc...acuma k a venit frigul ...mai strangem piese pt ea... :D:D:D

Andu.JHN 02-11-12 19:09

3 Attachment(s)
................cred ca am sa le schimb cu unele pe 17" :?::idea::?:

Devu 02-11-12 22:40

Nu ma asteptam ca o "pisica pe bulgaria" sa ajunga asa...felicitari, arata foarte bine ;).

marius3030 03-11-12 06:25

conteaza unde e inmatriculata?poate si ricko o pune la anul pe Congo,dar masina tot aia ramane!;):)

Andu.JHN 03-11-12 09:20

...cel putzin pentru mine nu conteaza pe ce este inmatriculata si sa inmatriculezi la noi un 2.5 + taxele aberante de la noi nu este rentabil.....

ma bucur ca va place...
aaa si app aseara au "imprumutat" baitzii o oglinda de la mine....nu de alta dar s`au gandit ca 2 sunt prea multe.....:D ... romania ce sa faci....

Devu 03-11-12 09:30

Quote:

Originally Posted by Andu.JHN (Post 5233081)
...cel putzin pentru mine nu conteaza pe ce este inmatriculata si sa inmatriculezi la noi un 2.5 + taxele aberante de la noi nu este rentabil.....

ma bucur ca va place...
aaa si app aseara au "imprumutat" baitzii o oglinda de la mine....nu de alta dar s`au gandit ca 2 sunt prea multe.....:D ... romania ce sa faci....

Tipic...

P.S: Nu conteaza unde este inmatriculata. Am spus asta pentru ca majoritatea masinilor pe BG sunt cazaturi.

Sparkle_81 03-11-12 15:38

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Andu.JHN (Post 5233081)
...
aaa si app aseara au "imprumutat" baitzii o oglinda de la mine....nu de alta dar s`au gandit ca 2 sunt prea multe.....

Poti incerca strategia din poza atasata; poate , poate . :-P:-P

Andu.JHN 05-11-12 17:42

:D ha ha ha...e super tare dar nu stiu de ce am eu impresia ca dak am sa pun asta in geam o sa mi`o fure si pe cealalta spargandu`se de ras.....:D:D:D

app pt cei din bucuresti ..prin ROA am ramas fara oglinda ...adik pt cei ce frecventeaza zona avetzi grija cu patzitzi k mine :))

a si ca sa fie tot in ton cu topicul....
sa mai spun ca vara asta s`au schimbat pe parte de mecanica urmatoarele....

bielete bara stabilizatoare, bucsi bara stabilizatoare,bucsi bascula,flanse amortizor,garnitura baie ulei,garnitura mare de la capacul de tacheti,cele 2 garnituri a cate 3 inele din jurul bujiilor,ulei , filtru ulei, filtru aer,filtru polen,bujii,antigel,freon,amortizoare spate,bucsi brate spate....

avem si o poza cu muntele de piese dar n`o mai gasesc cred ca a fost prin vechiul telefon..:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

cristy_4speed 05-11-12 21:32

Quote:

Originally Posted by Andu.JHN (Post 5236002)
:D ha ha ha...e super tare dar nu stiu de ce am eu impresia ca dak am sa pun asta in geam o sa mi`o fure si pe cealalta spargandu`se de ras.....:D:D:D

app pt cei din bucuresti ..prin ROA am ramas fara oglinda ...adik pt cei ce frecventeaza zona avetzi grija cu patzitzi k mine :))

a si ca sa fie tot in ton cu topicul....
sa mai spun ca vara asta s`au schimbat pe parte de mecanica urmatoarele....

bielete bara stabilizatoare, bucsi bara stabilizatoare,bucsi bascula,flanse amortizor,garnitura baie ulei,garnitura mare de la capacul de tacheti,cele 2 garnituri a cate 3 inele din jurul bujiilor,ulei , filtru ulei, filtru aer,filtru polen,bujii,antigel,freon,amortizoare spate,bucsi brate spate....

avem si o poza cu muntele de piese dar n`o mai gasesc cred ca a fost prin vechiul telefon..:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

salut nu esti singurul....crede-ma .....mie mi-au furat proiectoarele ce e drept nu la roua....cat despre roua......am un vecin caruia de la roua i-au furat pragurile de M si la cateva zile bara fata de m i-a luato din fata blocului,.....deci......poti fii fericit ca ai scapat doar cu o, oglinda....si app ptr colegu tare rau de tot anuntul ala !!!!!! mai sunt si oameni credinciosi !!!!!:P
p.s foarte frumoasa masina !
o seara buna

Andu.JHN 05-11-12 21:51

as putea spune si eu k ma bucur ca am scapat doar cu o oglinda lipsa.....dar tzara asta e jalnica.....

conty one 05-11-12 22:21

Ai mare grija cu banditii astia :) de te-au furat ca arata prea bine masinuta..bafta

Andu.JHN 08-11-12 18:22

10 Attachment(s)
multumesc.....

iam mai luat cate ceva la masinutza...

-senzori parcare
-schimbator mahon(pe care m`am decis sa nul pun,nu se asorteaza cu interiorul)
-4 gume pe 19" pt jantele de X5 255/40...totusi am impresia ca nu se vor intinde pe jante...(primul cauciuc este pe 17" de iarna -bonus)

Sparkle_81 08-11-12 18:58

Quote:

Originally Posted by Andu.JHN (Post 5240053)
-senzori parcare
-schimbator mahon(pe care m`am decis sa nul pun,nu se asorteaza cu interiorul)

Buna treaba cu senzorii !
Sunt de aceiasi parere in legatura cu schimbatorul !

Andu.JHN 08-11-12 20:58

da pare din alt film...o sal tzin pe masina cat o sal tzin pe al meu la imbrakt...

Andu.JHN 10-11-12 18:36

14 Attachment(s)
astazi am mai mesterit cate ceva pe la masina....
am montat senzorii de parcare...
am rezolvat si problema car kit`ului care nu incarca(poveste lunga)
am schimat becurile de pozitie....
si ledul butonului de PDC (dar am uitat sa luminez si scrisul cu PDC):D:D:D tipic romanesc :D:D:D

Andu.JHN 12-11-12 19:36

2 Attachment(s)
astazi am reusit sa fac rost si de restul de bandouri de ///M care imi lipseau..:twisted:

sambata am ce monta :D:D:D

marius3030 13-11-12 16:13

:shock: din ce in ce mai frumoasa si mai "dotata".
nuca aia cu mahon e ff ok numai ca ar trebui s colantezi acel mahon intr-o culoare potrivita si ai rezolvat problema.;)

Andu.JHN 13-11-12 19:06

iarna este sezonul de strans piese....:D
cat despre nuk este de X5 si nu are blokzul pe centru si se misk stanga dreapta....nu este o varianta decat pt scurt timp cat o rezolv cu imbraktul....

Andu.JHN 28-11-12 20:43

4 Attachment(s)
dupa o mik pauza ..am mai facut cate ceva pe la masina...
am montat bandourile de ///M(evident cu mult silicon de parbriz ca doar e Romania)

app dak are cineva dintre cei care citesc pe aici o emblema de bandou cu ///M sa ma anuntze si pe mine ca una nu o am...multumesc

si am mai montat lukas`uri de e46(evident cu mici modifikri k nu intrau) initzial albe pe care le`am facut tot galbene sa mearga cu restul.... :D

sharkylete 28-11-12 21:28

Salut,oglinda retrovizoare trebuie intoarsa. :oops:
Esti multumit de automata?

Numai bine.

axel91 29-11-12 08:24

salut , frumoasa masina , felicitari, si cat mai multi km fara probleme;)

Andu.JHN 29-11-12 16:34

multumesc.....

de automata sunt multumit e mult mai relaxant de condus in special la drumuri lungi dar si in orash este ok...defectul ei este consumul...:D

cat despre oglinda retrovizoare ...nu am inteles...:D

Guwy 29-11-12 16:40

Quote:

Originally Posted by Andu.JHN (Post 5267094)
multumesc.....

de automata sunt multumit e mult mai relaxant de condus in special la drumuri lungi dar si in orash este ok...defectul ei este consumul...:D

cat despre oglinda retrovizoare ...nu am inteles...:D

Este pusa invers .

axel91 29-11-12 16:48

da asa pare , este pusa cu susul in jos ;)

Andu.JHN 29-11-12 16:51

pot sa ma scot si eu si sa spun ca "asha vad eu in ea" ????:D:D:D
o sa ma uit si la alte masini sa vad dak asha e...k eu habar nu am :oops:

sharkylete 29-11-12 21:41

Quote:

Originally Posted by Andu.JHN (Post 5267121)
pot sa ma scot si eu si sa spun ca "asha vad eu in ea" ????:D:D:D
o sa ma uit si la alte masini sa vad dak asha e...k eu habar nu am :oops:

Pai uite-te la luneta... E mai rapid :) e treaba de 2 min , o dai jos, scoti mufa(in cazul in care oglinda merge sau nu,teoretic mufa este) o rotesti,bagi mufa si o pui la loc :) mai repede faci asa...

Numai bine.

P.S.: Nu merge aia cu vazutu' :)) e cam greu sa vezi mai bine cum este pusa acum :D

Andu.JHN 12-12-12 17:55

3 Attachment(s)
De sezon....:D

Andu.JHN 13-12-12 19:23

2 Attachment(s)
goodies pack ..... :twisted:

Guwy 13-12-12 19:56

Quote:

Originally Posted by Andu.JHN (Post 5284249)
goodies pack ..... :twisted:

Tiganie ..............

sharkylete 13-12-12 20:23

:)))))) acum nu ma mira faptu' ca oglinda aia nu te.a deranjat deloc! :)))))

All times are GMT +2. The time now is 22:34.

- Copyright 2026 4Tuning