![]() |
Vand BBs Mahle R15
Vand 4 jante Bbs Mahle R15 4x100 Et 13 7J fara gume,le dau cu prezoane lungi si capacele cromate. Pret 100E ,poze o sa pun cand ajung acasa. Jantele sunt vopsite roz. :lol: Nu stiu daca bat sau nu.
Detalii pe pm sau la 0752316131. |
Re: Vand BBs Mahle R15
Asteptam poze
|
Pune pozele.
|
2 Attachment(s)
Poze :-P
|
Schimbi cu Azev A 16" 4x100 7.5J toate 4 et35 ? cu gume continental premium contact 185.50.16 ?
|
Cat mai lasi la ele , tinand cont ca o sa trebuiasca sablate jantele si costa ceva si transportu ???
|
Quote:
frumoase jantele, + prezoane, la banii astia e chilipir ! bafta la vanzare ! |
Quote:
|
Multumesc tuturor de mesaje,momentan sunt rezervate,urmeaza sa le duc la vulcanizare sa vad ce si cum.
Nu am vopsit eu jantele,asa le-am luat,sunt luate dintr-o mica combinatie,eu zic ca 100 de E e un pret corect,si chiar daca am vreo 10 persoane care m-au contactat,as fii tigan sa cer mai mult doar pentru ca au succes. :) O sa le dau,la primul care vine cu banii,evident. Dar inainte le duc la vulcanizare,sa nu existe discutii. Eu le dau la pretul la care le-am luat ;). Le dau pentru ca nu mai am de gand sa investesc in masina pentru ca am alte prioritati acum. |
1 Attachment(s)
Revin la vanzare..up....100E.Mai jos de atat nu ne las,daca vreti sa negociem,va zic din start ca nu.
Au fost duse si la vulcanizare,tipul de acolo,mi le-a testat pe toate,doua sunt ok de fata,doua sunt ok de spate,mi-a scris pe jante cu markerul care sunt bune pentru fata. |
Quote:
|
Up...
|
Up :)
|
1 Attachment(s)
schimbi cu un set de oz-uri?pe 15 7j