Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   Golf 2 ajutor! (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/342451-golf-2-ajutor.html)

ale1994 26-10-12 14:29

Golf 2 ajutor!

Ma bate gandul sa imi tunez vechiul golf 2(1.4) a lui tata in loc sa imi iau alta masina dupa bac...nu sunt cunoscator in acest domeniu doar din auzite si v-as ruga sa imi ziceti o parere si preturi un total :D
As vrea sa fac urmatoarele lucruri:
-Vopsit -Jante+cauciucuri(merg si mana 2-a) -alt motor preferat calibra 2.0
-toba -2 scaune sport -volan sport -triple+ faruri -interior(reconditionat nu neaparat piele) -ceasurile -suspensie(aici nu stiu care e mai buna sport sau reglabila) -un body kit poate -sa schimb schimbator+ pedale
Cunoscatorii daca sunt dispusi sa imi zica o parere, preturi as fii foarte recunoscator iau unele ,,cerinte" de mai sus merg si la mana a 2-a nu vreau sa bag 6000E in ea ca asa iau alta masina. Multumesc mult si astept comentarii:-)

mrkane 26-10-12 14:38

Re: Golf 2 ajutor!

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ale1994 (Post 5223363)
Ma bate gandul sa imi tunez vechiul golf 2(1.4) a lui tata in loc sa imi iau alta masina dupa bac...nu sunt cunoscator in acest domeniu doar din auzite si v-as ruga sa imi ziceti o parere si preturi un total :D
-toba -2 scaune sport -volan sport -triple+ faruri -interior(reconditionat nu neaparat piele) -ceasurile -suspensie(aici nu stiu care e mai buna sport sau reglabila) -un body kit poate -sa schimb schimbator+ pedale
Cunoscatorii daca sunt dispusi sa imi zica o parere, preturi as fii foarte recunoscator iau unele ,,cerinte" de mai sus merg si la mana a 2-a nu vreau sa bag 6000E in ea ca asa iau alta masina. Multumesc mult si astept comentarii:-)

FELICITARI ca-ti place motorul de calibra !! cauta si pune un C20XE (2.0 16v)
vezi ca acel motor de 110 kw si 150 cai s-a pus si pe kadett gsi, vectra a si astra f gsi ;)

Andu_focus 26-10-12 15:07

mai bine iti iei o calibra cu SFI pe ea si sa arate cat de cat bine si nu te mai doare capu, arata si mai bine decat golf 2 si o sa mearga si mai bine ;)

mrkane 26-10-12 15:08

Quote:

Originally Posted by Andu_focus (Post 5223405)
mai bine iti iei o calibra cu SFI pe ea si sa arate cat de cat bine si nu te mai doare capu, arata si mai bine decat golf 2 si o sa mearga si mai bine ;)

lasa baiatu sa faca VW cu C20XE ca ar fi ceva tare, nu-l mai inbarliga tu !!

cangri 26-10-12 15:11

Daca esti pasionat si-ti place ce mai conteaza banul?
Normal ca se merita.

ale1994 26-10-12 15:25

Quote:

Originally Posted by cangri (Post 5223408)
Daca esti pasionat si-ti place ce mai conteaza banul?
Normal ca se merita.

OFF: conteaza si banul cand nu ai loc de munca :)) nu?
ON: totusi niste preturi sau criticati ce am scris eu in acea lista va rog:)

mrkane 26-10-12 15:28

Quote:

Originally Posted by ale1994 (Post 5223416)
OFF: conteaza si banul cand nu ai loc de munca :)) nu?
ON: totusi niste preturi sau criticati ce am scris eu in acea lista va rog:)

motorul C20XE cu tot cu cutie, anexe, planetare, instalatie electrica si calculator, daca-ti cauti bine gasesti la un 500 Euro, ai cativa baieti priceputi in Craiova, vorbeste cu Sultanu sau cu baiatu care a facut cielo cu 2 motoare si sigur gasesti ajutor la ei.

giubau_v8 26-10-12 15:40

Asta e blasfemie sa pui pe vw motor de opel cand ai atatea variante in gama de motoare vw.
Piata aftermarket e destul de diversificata la golf 2 asa ca ai de unde alege, bani sa fie, jante second hand la fel, de la 100 ,150 pana la 1000 de euro , gasesti aici pe forum, la bazar de nu o sa stii ce sa alegi.
Cu preturi te poti ajuta singur, vad ca ai 18 ani , deci se presupune ca esti in stare sa cauti pe net preturi la ce vrei tu .

mrkane 26-10-12 15:47

Quote:

Originally Posted by mrkane (Post 5223419)
motorul C20XE cu tot cu cutie, anexe, planetare, instalatie electrica si calculator, daca-ti cauti bine gasesti la un 500 Euro, ai cativa baieti priceputi in Craiova, vorbeste cu Sultanu sau cu baiatu care a facut cielo cu 2 motoare si sigur gasesti ajutor la ei.

eu propun ca toti opelistii, sa punem mana de la mana si sa-l ajutam pe pusti sa duca la capat aceasta "blasfemie" !!!
si nici vr6 nu o sa-i stea in cale si toate astea cu un consum decent...
:))

Andu_focus 26-10-12 17:09

ar fi un proiect unic in romania si SFI e un motor destul de reusit si rezistent...poti sa cauti pe internet ;)

ale1994 26-10-12 17:25

a mai aparut o intrebare... omologarii? trebuie pile presupun...

dRR-XWX 26-10-12 18:33

Salut, 0764.394.859 suna_ma si te ajut cu orice ai nevoie, mai ales pentru golf 2 cu c20xe.
Am un prieten cu golf 2 caruia i-am zis ca c20xe este ce'trebuie ... dar a vrut vr6..

mrkane 26-10-12 20:27

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 5223594)
Salut, 0764.394.859 suna_ma si te ajut cu orice ai nevoie, mai ales pentru golf 2 cu c20xe.
Am un prieten cu golf 2 caruia i-am zis ca c20xe este ce'trebuie ... dar a vrut vr6..

asa opelistii, hai sa facem "blasfemia" !!

speed line 27-10-12 01:00

Sustin acest proiect :D

cangri 27-10-12 01:36

gasesti tot ce-ti trebuie aici pe forum.
nu zice nimeni sa o faci intr-o saptamana
luna asta motorul
luna viitoare sau la vara scaunele
nu-i graba
daca esti pasionat si chiar vrei vei reusi
nu va fi usor
dar cred ca merita

asereload 27-10-12 10:37

de ce sa pui c20xe cand poti pune un ABF ?

mrkane 27-10-12 10:53

Quote:

Originally Posted by asereload (Post 5224243)
de ce sa pui c20xe cand poti pune un ABF ?

baiatu stie ce face, niciodata un ABF stock nu sta in fata unui C20XE stock!!

asereload 27-10-12 11:11

Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni ,dar parerea mea este ca isi bate joc de el punand motor de opel

mrkane 27-10-12 15:21

Quote:

Originally Posted by asereload (Post 5224283)
Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni ,dar parerea mea este ca isi bate joc de el punand motor de opel

nu face altceva decat sa dea viata masinii ;)

dRR-XWX 27-10-12 16:41

Quote:

Originally Posted by mrkane (Post 5224524)
nu face altceva decat sa dea viata masinii ;)

mai bine de atat, nu putea sa o zica nimeni :D:D:D

MadAboutGolf3 28-10-12 16:40

daca esti pregatit de modificari serioase in ce priveste prinderea motorului, amplasament si suporti atunci poti pune SFI-ul care are 6 cai in plus fata de ABF si ceva nM mai putin cuplu,
saau.. poti opta pentru un 1.8 16v de golf2 ceva carburi sau un ABF, ca sa nu mai zicem vr6 un motor greu.. anevoios care nu e bun de nimic, dupa cum ar zice unii.
avantajul la oricare din motoarele astea ar fi cel ca iti vin fix pe suporti fara modificari majore.
problema omologarii nu cred ca e necesar sa o iei in calcul.. avand motor de 1.4 si dorind o putere asa mare.. singura modalitate ar fi TESTUL DINAMIC care este aprox 1500 eur. si daca mai mergi si cu suporti taiati sudati modificati sigur il treci... NU!
spune tu un prag de investitie.. ce bani o sa ai de bagat si apoi te poate sfatui lumea ce sa faci sub capota.
chiar sunt curios unde vor duce toate discutiile astea de aici si ce se materializeaza in urma lor.
mult succes cu ce ti-ai propus sa faci!

mrkane 02-11-12 15:23

1 Attachment(s)
Quote:

vad ca mai mult ne agitam noi decat tine........

mrkane 06-11-12 07:45

1 Attachment(s)
Quote:

proprietarul ce ne mai zpune?

Teroarea 06-11-12 13:02

o aberatie de topic ,chiar credeti ca se apuca asta de modificat un batran g2 sa fim serios topic facut din lipsa de ocupatie,cum sa ceri preturi la piese,cand internetul e plin. il gasesti si pe dracu daca iti doresti sa il cauti mai bine pune mana si invata pentru bac!

GolfMk2 05-10-13 09:39

Quote:

Originally Posted by Teroarea (Post 5237028)
o aberatie de topic ,chiar credeti ca se apuca asta de modificat un batran g2 sa fim serios topic facut din lipsa de ocupatie,cum sa ceri preturi la piese,cand internetul e plin. il gasesti si pe dracu daca iti doresti sa il cauti mai bine pune mana si invata pentru bac!

Nu mai bine ii pune diesel???:)))))

All times are GMT +2. The time now is 21:19.

- Copyright 2026 4Tuning