![]() |
Stopuri ?!?! ?
2 Attachment(s)
Varianta 1 sau varianta 2 ??!?!
|
Re: Stopuri ?!?! ?
Varianta 3 - lasa-le asa si cauta oem m3 .
|
Hehe ... da e cea mai buna varianta dar momentan sunt alte chestii in plan .... plus ca la motzu de exemplu arata chiar foarte bine si mai sunt altii la care arata ok asa cu stopurile rosii.
Merci oricum de sugestie stiam ca e varianta 100% corecta :D |
Quote:
|
Stiu ca i-am vazut masina live de mai multe ori chiar.... in fine o sa vad ce si cum.
|
varianta 2... asa am avut si eu si aratau bine, si nici nu incomodeaza la marsalier noaptea ;)
|
ai vopsit stopurile? uite, asa aratau ale mele :) https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1303924098
|
cu ce le-ai facut?folie sau spray?
|
arata ok .... eu cu folie o sa le fac... defapt motzu mi le face :D da numa saptamana viitoare :)
|
ale mele erau date cu sprey de 2 ori
|
Sau ai putea alege stopurile astea.,dupa parerea mea aceste cum sunt in poza de mai jos sau cele oem pt sedan.numai bine.
https://i99.photobucket.com/albums/l2...Car/stance.jpg |
Chestia e ca pana in primavara n-o sa fac nici o investitie foarte mare in masina....mai am de facut schimb de ulei, filtru de benzina.... stopurile o sa primeasca folie rosie, o sa pun alta nuca la schimbator ... Sunt prins in alte cheltuieli acum si orice daca ar fi mai bine investesc in partea mecanica prima data si dupa esteticul.
Imi plac si mie stopurile de pe vox foarte tare... dar poate pe viitor Merci de parareri si sfaturi :D O zi buna ! |
5 Attachment(s)
asa aratau la mine cu spray de la Duplicolor
|
valy,da cum de ti-au iesi asa lucioase cu spray dela?ai dat si cu lac apoi?
|
Frumos arata dar nu vreau negre :)
Am vazut vopsite si pe interior si dat un strat de lac la exterior :) Sunt 1000 de variante in afara de stopuri M ... |
Quote:
|
am mai dat s eu p la masinile mele cu spray desta,dar iesea mai mat.ai dat doar 1 mana?
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Stopurile rosiii !!
|
arata foarte bine! bafta!
|
Merci :D
|
Unde şi la cine le-ai făcut?
Sau acasă cu un tub de spray pentru stopuri + lăcuite? Văd că suntem din acelaşi oraş,de aceea te întreb poate poate ai putea să mă ajuţi cumva şi pe mine! Dă-mi un pm te rog,mersi! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:25. |
- Copyright 2026 4Tuning