![]() |
Locus Phletore
7 Attachment(s)
Locus Phletore Locus Phletore este un concept creat de Luc Chartrand. Acesta are o experienta de peste 22 de ani in prelurcarea materialelor compozite si in constructia, reparatul si modifcatul Lamborghiniurilor. |
Re: Locus Phletore
Hmm....da...frumos..foarte frumos..pe negru imi place 8) sunt curios ce performantze are motorul de 1000 de hp..:twisted:
|
aolooo sa ma bata mama piesaaa
|
drga mos craciu am fost un baiat forte cuminte pana acuma shi de acum ianinte o sa fiu shi mai si. Te rog de craciun sau daca se poate maine sa imi aduci si mie o jucarie dinasta!!!!!!! mama ce ...... cum arata ....cum tre sa mearga..... pfuia de capu meu!!!!!
|
cam ciudat ca forma...spatele in special..si un pic lateralul.. fatza e calumea...seamana cu ascari. dar ca performante cred ca e foarte tare.. desi nu prea stiu ce s cred depsre constructorii astia mici. sa zicem ca asta o avea ceva exp daca modifica si repara lambouri :D ;)
|
Parca are cateva lucruri imprumutate de pe la alte masini dar arata grozav
|
e fenomenala....super tare locul soferului pozitzionat central...arata f bine cat de despre performantze cred k va fi o bruta....aduce putzin cu ascari kz1...iar dak ar fi diponibila shi o varianta ma sport mai usoara ptr k la greutate e loc de mai bine...dka sar renuntza la aer onditzionat muzik shi retu de inutilitatzi electrice la o astfel de racheta...ar ieshi o advarata racheta sol sol...dar probail k dak nu vrei nu o sa tziel bage pe mashnina....ashteptam shi nishte cifre cu performantzele mashnii....godspeed
|
O adevarata bestie (cel putin in varianta de motorizare de 1000hp).
|
mama ce jante are aia neagra :o prea talent
|
tare masina... n`ai ce zice... dar la mototr de 8.2 macar un 650 cai ...
|
super tare , is curios ce performante are cu 1000 bhp , poate e mai tare ca veyron
|
masina e super marfa...dar ce e cu volanul ala pe mijloc???
|
oare cat costa taxa de prima inmatriculare ? :))
|
Cu siguranta anul 2007 va fi anul supercarurilor mai ales al celor care au viteza maxima de peste 400 km/h
|
se vede k a lucrat la lamborghini omu!e marfa masina!
|
Quote:
Masina ii superba, si daca o scos 1000 hp tot din 8,2 l ii ceva !! :D :p |
Merita toate laudele modificatorul si cu siguranta de -as avea bani mi-as lua una
|
deci ce bomba a putut concepe tipu....uaaaiii....experientza isi spune cuvantu. singuru lucru care nu-mi place e pozitzia scaunelor...k la mclaren F1....prefer in pe o parte volanu :D
|
Quote:
|
Quote:
|
arata bine imi place!;)
|
o adevarata bestie pe rotzi.imi place nu am ce zice
|
interesanta creatie....e un F430 mai rotund...nice ;)
|
E mai frumoasa k un lambo, ce mai e bestiala.
|
e super tare masina!!! dar o sg nelamurire!!!! ce draq cauta volanul pe mijloc??? oricum e superba masina !!!!
|
arata ft bine ..performantele promit mult.. numai sa se si tina de cuvant.. e greu de crezut k au indesat un v8 de 8 litri o gramada de gizmo-uri suspensie sofisticata ..shi totushi mashina are doar 1250 kg... Vom vedea dk va intra in fabricatie..
|
e jmechera rau... n-ai ce zice :)
oare cat de repede ajunge la 100 km/h sau mai bine zis la 200 km/h :) Poti oare sa te rastorni cu ea la ce cauciucuri are? Front: 255/40 zr/18 Rear: 415/30 zr/18 |
arata ffff bine masina...mai ales din fata:O
|
Tare, tare masina...ce sa mai zici....
1000hp.....suna f bine, dar .....:oops: |
arata super...dar mie imi pare ca seamana cu ferrari 360 spider,asa...
volanul pe mijloc id da un aer mai exotic...ii vine mai bine! 1000 cp...veyron...nu stiu daca va avea fiabilitatea bugatiului! |
Cu volanul pe mijloc arata ca McLaren F1
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning