Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra GTC' (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/341556-masina-mea-opel-astra-gtc.html)

BBK. 20-10-12 17:06

Masina mea: Opel Astra GTC'

10 Attachment(s)
Salut tuturor, este vorba de un Opel Astra GTC Sport 1.6 16v 105cp an 2006 este o masina cu un istoric mai "complicat" pe care il puteti citi aici.
Masina are pachetul de dotari Sport:
-Jante din aliaj model Dynamic
-Buton Sport(nu aduce niciun plus de putere doar raspunsul la acceleratie mai rapid si cursa volanului mai scurta(sincer mie m-i se pare ca ii schimba si sunetul motorului, asta e o parere proprie :D ) )
-Scaune Sport
-Geamuri cu o tenta fumurie pe spate
-Suspensie rigida, foarte rigida pentru Romania
-Pilot automat
etc...
Modificarile aduse masinii sunt urmatoarele:
-Toba finala schimbata cu un ROAR By Don Silencioso pentru un sunet mai frumos
-Grila fata schimbata cu una fara sigla Opel neagra
-Gemuri spate+luneta fumurii 70%
-Antena schimbata cu una mult mai mica si metalica
-Filtru de aer Sport
-Becuri faza scurta+pozitii Philips Blue Vision
-Numere le inmatriculare prinse direct cu nituri in bara
La partea audio a masinii avem un Subwoofer Magnat Transforce Reference de 400w RMS si un amplificator Concord CA 75.2 de 150w RMS (da, stiu este mica sper sa o schimb in viirotrul apropiat + un Condensator Auto) legate printr-un Adaptor la Playerul original al masinii.
Astea sunt modificarile aduse in mare ale masinii, in rest masina arata decent functioneaza perfect nu sunt probleme la motor sau altele care ar impiedica functionarea lui doar o simpla eroare de la ESP in rest totul este OK.
Acum o luna de zile am avut un mic incident sa spunem cand un "sofer" mi-a gaurit bara cu inelul de remorcare stant la o coada de masini...bara are o gaura cam de 3-4cm in partea stanga langa numarul de inmatriculare, dar nu este o problema grava se va face pe asigurare.
Cam atat, va las pe voi sa va dati cu parerea si astept si sfaturi din partea voastra pentru ca sunt nou in domeniul numit "Tuning" si chiar in trafic :) observati "mamaliga" :)) , va multumesc!

Attachment 2587064Attachment 2587065Attachment 2587066
Attachment 2587067Attachment 2587068Attachment 2587072
Attachment 2587069Attachment 2587070Attachment 2587071
Attachment 2587090

SirGaby 20-10-12 23:56

Re: Masina mea: Opel Astra GTC'

frumos bei Gabi masinutza s-o porti sanatos si sa nu te iei dupa ZGA :)) hai salut

BBK. 21-10-12 00:04

Salut si mersi frumos, nu ma voi lua dupa el, e tuning original ala :))

bujuKYL 21-10-12 06:10

Frumoasa, frumoasa:D multi km fara incidente8)

BBK. 21-10-12 09:47

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5216872)
Frumoasa, frumoasa:D multi km fara incidente8)

Multumesc frumos, ti-am citit Threaderul mai de mult, faina masina :)
Bafta!

bujuKYL 21-10-12 10:13

Quote:

Originally Posted by BBK. (Post 5216971)
Multumesc frumos, ti-am citit Threaderul mai de mult, faina masina :)
Bafta!

merci merci e in constructi:lol:...vad ca ai reparat-o destul de frumos...ceva planuri mai ai cu ea?:D

BBK. 21-10-12 10:36

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5216997)
merci merci e in constructi:lol:...vad ca ai reparat-o destul de frumos...ceva planuri mai ai cu ea?:D

Iti dai seama ca sunt, dar nu dispun de partea materiala necesara..sunt si la liceu si e mai greu odata ce nu ai un venit al tau, dar sper sa pot face cate putin la ea pana in primavara.

-lupe+xenon
-pleoape in culoarea masinii
-stopuri fumurii
-prelungire bara fata,
si lista poate continua :) dar..cum am spus momentan nu se poate.

chyryCRY 24-10-12 09:02

https://www.youtube.com/watch?v=6w4va...ure=plpp_video

Un mic imbold :) grozava masina !

BBK. 24-10-12 12:29

Superb prinde bine albu pe GTC, prelungirea de la bara fata vreau sa o iau si eu si sa o prind bine in bara si sa o acopar acea distanta dintre prelungire si bara sa nu se mai vada cu fibra de sticla si sa acopar capacele de la spalatorul de faruri la fel :) si m-ar bate gandu sa scot si inscriptiile de pe bandoul de pe portbagaj.. :)
Multumesc chyryCRY!

bDzz 24-10-12 17:13

raritati H`urile pe aici :lol: frumoasa masina ai grija de ea si cati mai multi km si bani pt ideile tale:D

BBK. 24-10-12 17:24

Quote:

Originally Posted by bDzz (Post 5221093)
raritati H`urile pe aici :lol: frumoasa masina ai grija de ea si cati mai multi km si bani pt ideile tale:D

Multumesc frumos, sper si eu :))

ionutblv 24-10-12 18:17

Eu as da jos toba aia si as pune ceva subtil :-P

chyryCRY 24-10-12 20:07

Quote:

Originally Posted by ionutblv (Post 5221162)

Sunt de acord cu tine :)

Pastreazo cat mai curata (parerea mea) fara nfs'uri suspensie jante ceva special interior carouri etc :D idei presupun ca ai si tu o multime! bani sa Hhhiieeeeee

BBK. 25-10-12 11:05

Quote:

Originally Posted by ionutblv (Post 5221162)

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 5221307)
Sunt de acord cu tine :)

Pastreazo cat mai curata (parerea mea) fara nfs'uri suspensie jante ceva special interior carouri etc :D idei presupun ca ai si tu o multime! bani sa Hhhiieeeeee

Cand a fost montata toba, asta in Spania am avut multe batai de cap si eu as fii vrut sa o bag mai in interior sa iasa doar foarte putin de sub bara acuma e cam mult..dar in primavara voi umbla la ea si o sa mai tai din teava sa o pot baga mai in interior, de dat jos nu o voi da dar sa arate estetic, voi incerca :)
Nu vreau sa o fac stil "NFS" doar cateva lucruri care ii accentueaza linia ei de designe la exterior si niste xenoane,folie stopuri,prelungire bara si un set de ploape atat, iar la interior vreau sa pun si pe consola folie stil carbon, alb cum am si pe cele lalte componente din bord.

westsideracer 27-10-12 17:31

Frumoasa masina ai luat si la un pret foarte bun,in comparatie cu ce gasesti pe piata. grila pe fata mi se pare mie ca vine cam ciudat toata asa neagra,dar e o parere proprie:D
o suspensie sport ar veni bine si parca alt tip de jante...cele de opc sunt frumoase sau cum e echipata varianta 2.0 turbo de la bertone( opel astra g).

BBK. 28-10-12 09:07

2 Attachment(s)
Ti se pare ca vine mica grila pentru ca nu mai are sigla aia de la Opel si e o distanta mai mare putin de capota, de aia :P hmm..si eu as vrea niste jante dar.."no tengo dinero" sa vedem pe viitor deocamdata sa fac ce mi-am propus pentru anul acesta :D, maine urmeaza niste stopuri mai inchise 8)

EDIT: Stie cineva unde pot gasii colant ca acesta?? Carbon alb?!
Attachment 2595166

Pentru a completa si centrala de la bord.
Attachment 2595178 CLICK TO ZOOM!

TR 69 CRS 28-10-12 09:45

Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos!

BBK. 28-10-12 09:51

Quote:

Originally Posted by TR 69 CRS (Post 5225254)
Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos!

Multumesc frumos! :)

chyryCRY 28-10-12 10:41

Targ vitan bucuresti. (ptr colant)

Parerea mea . dai jos tot colantul :) ... doar o opinie :D

bDzz 28-10-12 10:57

nu cred ca e colant, am vazut la fel pe un opel din fabrica.

BBK. 28-10-12 11:11

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 5225337)
Targ vitan bucuresti. (ptr colant)

Parerea mea . dai jos tot colantul :) ... doar o opinie :D

I-mi place, nu-l dau jos :D Multumesc pentru indrumare, voi cauta si acolo cand voi avea drum prin zona aia.
Quote:

Originally Posted by bDzz (Post 5225352)
nu cred ca e colant, am vazut la fel pe un opel din fabrica.

Pai si centrala de ce nu are ?! :| astia fac treaba pe jumatate :))

VLAD-sport 28-10-12 13:44

Trimurile sunt vopsite din fabrica asa,nu este colantat.Am cautat si eu colant acelasi model pentru consola centrala dar nu am gasit.Iti trebuie sa fie cu patratele gri si transparente ca sa se potriveasca exact.Poti sa le mai faci cu hidrotransfer un model asemanator cu cel de pe trimuri.

BBK. 28-10-12 14:23

3 Attachment(s)
Mda..si problema asta rezolvata :)) m-am calmat, Multumesc pentru lamurire Vlad.

In dupa-amiaza asta am sters banda neagra de la numere :) eu zic ca a iesit bine.

Attachment 2595613

Attachment 2595614

Attachment 2595615

westsideracer 28-10-12 19:00

Si eu zic :p
am vrut sa iti spun si eu sa o cureti,dar am uitat:) arata mai curat asa.

SirGaby 28-10-12 19:05

la mine suporturile de la numarul de pe spate e deja alb...pe cand pe fatza este negru...dar imi place tot alb dar n-am gasit suport mic alb :D

westsideracer 28-10-12 19:07

Quote:

Originally Posted by SirGaby (Post 5225886)
la mine suporturile de la numarul de pe spate e deja alb...pe cand pe fatza este negru...dar imi place tot alb dar n-am gasit suport mic alb :D

El nu mai are deloc suport pt placutele de inmatriculare.a curatat cadranul negru de pe placute si le'a prins in nituri.la fel de bine pot fi prinse si cu banda dublu adeziva,suruburi,cuie...:)))

bujuKYL 28-10-12 22:00

cu ce ai curatat? arata bine! mi-a zis cineva cu diluant dar cred ca a fost cea mai nasoala idee si am facut-o de oaie!

BBK. 28-10-12 23:06

Cu diluant sunt curatate, se curata cam greu ca trebuie sa ai grija sa nu atingi si ce e in interiorul numarului :)) am atins umpic K-ul dar merge :D ia putin diluant o bucata dintr-un tricou si freaca bine dar sa rotesti carpa ca se innegreste rau si rpd, si pe urma le garai dar daca ai rabdare vor iesii bine :D

West sincer..nu prea am incredere in banda dubla adeziva..posibil sa ai probleme la spalatorie daca iti baga jetul puternic in spatele numarului, sau te trezesti ca ti-a sarit o parte de nr din banda...ce-le mai sfinte m-i se par niturile :).

Sir, bate-le nituri 8) si freaca banda neagra :D
Multumesc!

bujuKYL 29-10-12 06:39

nu-ti pune banda la numar! eu l-am pierdut si noroc ca mi-a tot facut semn si calxoane cel din spatele meu altfel il pierdeam fara sa stiu! cine isi pune are masina de garaj circula cu ea doar duminica! cine zice ca are si nu a avut probleme cu ea niciodata nu-l cred:rolleyes2...prinde in nituri cea mai sigura treaba!

marius3030 30-10-12 00:02

depinde si ce banza s-a folosit,dar cu toate astea si eu era s pierd un numar acum cv timp,numai ca se dezlipise doar jumate si atarna asa.

bujuKYL 30-10-12 03:56

nituri cea mai buna solutie!:D

westsideracer 30-10-12 09:50

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5227732)
nituri cea mai buna solutie!:D

nituri sau suruburi prinse in literele de pe placute si vopsite negru:p

BBK. 30-10-12 13:07

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5227932)
nituri sau suruburi prinse in literele de pe placute si vopsite negru:p

Vopsesti niturile de din'nainte cu spray alb si le prinzi intre litere/numere sunt mai sfinte de cat banda dubla adeziva!

BBK. 23-11-12 13:47

4 Attachment(s)
"BBK-ul" a primit un cadou cu ocazia Black Friday, 4 jante de tabla, albe pe 15" pentru iarna :) urmeaza 4 cauciucuri. Va plac?

Attachment 2619620

Attachment 2619621

Attachment 2619622

Attachment 2619623

westsideracer 23-11-12 19:15

Da,sunt frumoase:p sunt curios cum vor da ele asa albe pe masina...ce cauciucuri vrei?

BBK. 23-11-12 20:34

Am gasit aici in GR la mana a 2-a unele 195/65 R15 Micheline dar nu ma intereseaza chiar asa de mult firma, sa trec cu ele prin iarna atata tot! Multumesc!

westsideracer 23-11-12 21:00

Quote:

Originally Posted by BBK. (Post 5259881)
Am gasit aici in GR la mana a 2-a unele 195/65 R15 Micheline dar nu ma intereseaza chiar asa de mult firma, sa trec cu ele prin iarna atata tot! Multumesc!

Pai da,dimensiunile vroiam sa le aflu si eu,nu firma;)

bujuKYL 24-11-12 07:27

buna treaba:D tu le-ai personalizat? sau asa le-ai achizitionat?

BBK. 24-11-12 11:05

Jantele au fost cumparate din Spania si inainte sa mi le trimita au fost vopsite de un var si au venit gata facute:).
Multumesc de apreciere!

BBK. 24-11-12 16:39

5 Attachment(s)
Masina a primit astazi si cauciucuri+monat+o spalare bine meritata, acuma este pregatita de iarna :D sa vina zapadaaa!
Attachment 2620557

Attachment 2620558

Attachment 2620559

Attachment 2620560

Attachment 2620561

! Scuzati claritatea pozelor !

All times are GMT +2. The time now is 12:13.

- Copyright 2026 4Tuning