![]() |
Cunoasteti oltcit-ul asta ??
1 Attachment(s)
:?: salutare in primul rand..sunt nou pe forum si acu cateva zile cautam pe net niste poze cu oltcit si din gresala am dat peste poza asta..stitzi ceva d el???
|
Re: atzi vazut oltcit-ul asta pe undeva??
bleach...câh...:lol: :lol:
|
Hidos Urat.... Kitch
|
Quote:
|
am vazut unu asemanator la vopsea era identica cu asta dar nu avea bara fatza. avea numere de satu mare
|
Quote:
|
doamne ce uratenie.... bleahhhhh
|
urat.... pacat de bani investiti .. ca daca erau investiti cu cap .. nu o dadea in kitch ..garantat..
|
are numarul in geam ;)
|
da..are nr in geam e d gl .adevarul e ca e kitch dar e OLTCIT ;)
|
mda nu am vazut nr in geam...
|
oribil...numai zic de priza de pe capota :lol:
|
pune spoiler si capota de oltcit si da capacele jos si iese ***** de masina! :)
|
cred ca daca punea bara invers dadea mai bine =)))
|
E urat rau!!!
|
cred ca spoilerul fatza era de o alta masina a taiat chiar partea de bara din ea si l-a adaugat invers la cel de oltcit original sau ceva asemanator. deci cum TuningBoy arata mai bine invers :P. masina e destul de nashpa daca stai sa te gandesti ca si in acesta s-a bagat destui bani... vopsea si altele... daca tot a dat un ban putea sa il faca k-lumea. pacat
|
patetic! bine macar ca nu-tzi place tzie, ci tatalui tau! ;)
|
asta e buna iarna sa dea zapada...buldozer frate!!!!!!!!
|
imi place la masina asta un singur lucru...vopseaua...mi se pare cat de cat acceptabila
|
haide-ti mah,e tot masina si ea,nu?stai sa o vedeti pe a mea,daca reusesc sa o pun.am pus cateva poze cu a mea,dar e lovita,tre sa mai pun dar acuma nu mai am
|
zici ca e ALIEN ! ! ! ! muhahahahha
|
nu pe bune, e urata!!!!!
|
toti comentati aiurea despre masina omului.mie imi place vopseaua si bara si cred ca daca avea cauciucuri mai mari puse pe niste borbeturi ca ale lui bodyspeed, masina arata bestial.cat despre priza de pe capota......fiecare cu gustu lui
|
Am inteles ca e de vanzare, nu stiu cine ar cumpara asa ceva.
|
cu toate ca nu`mi place masina asta, trebuie apreciat faptu ca omu` a investit ceva in ea ... lipsa de imaginatie isi spune cuvantu` ... e un kitch ... pana la urma si masina asta e tot la Craiova facuta ....
|
A fost de vanzare pe net ... e din Galati masina . Totul e facut fara sa copieze ceva . Prin iarna s-a vandut . Mai apare pe la mine in cartier dar nu mai arata asa ca in poza ... deja are buseli la activ . Poate ma nimeresc fara masina si am sa-i fac poze . tipii ce stau prin jurul lui cand apare se cam feresc cand depasesc la ei lol . raman sa se uite lung chiar de Oltaica mea nu are tuning si vad numar de BR la ea ...
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
nu e absolut nimik de apreciat la batjocura aia de mashina..shi,da! comentam, ca de aia a fost pusa poza! p.s. bogdan..ce sa mai zic..cre`ca's ale mai reushite jante care au fost puse pe oltcit pana acu! sa le stapaneshti sanatos!
|
oltcit+ul e maro,adica e de kko.....
drept sa spun poti sa te ..... in gustul omului? |
Quote:
|
Super marfa jantele.....body ce sa zic m-ai lasat masca...
|
jante nu gluma....are gusturi bune body. cauciucurile de unde le-ai luat? vreau si eu 4 dar nu gasesc.
|
fara iele ar arata mult mai bine e nasol!!!:idea: :idea:
|
Ce janghina de masina, e mai kitch decat aia cu bot de logan..
|
damn,unii au bani si nu au ce face cu ei.da-mi mie neica sa-mi dreg eu furia k si asha fac de azi pe maine kte ceva la ea.in functie de buget.damn doar sunt roman:(--masina e simpatik la culoare sa zicem da bara cred k e bucuria oricarui kinder maniac de NFS si priza de pe capota seamana cu o olana de pe casa:)).sucks
|
Re: Cunoasteti oltcit-ul asta ??
Priza de pe capota arata ca naiba, spoilerul ca facut din bucati dar totusi este o masina facuta la Craiova .
Asa ca ar merita apreciat ca a investit bani si timp chiar daca fata a iesit kitch. |
uite eu unul cred ca nu trebuie apreciata munca,daca a fost fara cap
asta e,a muncit pe banii lui dar rezultatul lasa de dorit,pacat oricum topicul e vechi tare si acum cei care modifica cate un oltcit au prins ceva gust :) |
K I T C H
|
capota si bara din fata arata groaznic....daca iti punea unele stock de trs era mult mai bine!oricum in rest se vede ca a muncit omul la culoare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning