![]() |
Street Racing Syndicate
Street Racing Syndicate un nou joc cu masini care concureaza cu Need for Speed Underground 2,pt mai multe informatii despre el intrati la
Code:
http://srs.namco.com/Code:
http://download2.flashfxp.com/zip/FlashFXP_30_Setup.exe |
super jocu...mai am putin si il termin...pe Xbox
|
Nu stiu ce inseamna la tine viteza foatre buna, pt ca mine imi ia cu 8 Kb/s.
Si crede-ma ca am banda f buna, sa iti dau un ex: de pe 4tuning iau orice cu 300-400 Kb/s!!! |
eu trag cu 50-100
|
din pacate ftp`ul nu mai este valabil sorry :(
|
ffocus cum este imparit jocul
se paote trimite prin mail ? sau cum pot sa il iau si eu de la u ? sau nu vrei sa ne dai :lol: :roll: |
Alta adresa de FTP de unde sa-l luam nu mai ai???
L-am gasit si pe DC++ dar il ia in reluare rau de tot!!! |
nu am alta adresa,daca o sa gasesc postez aici
|
Re:
Quote:
|
spidone, ai jocul ? :D
|
Bajeti nu va ambalati prea tare .... ca jocul e mai naspa decat NFSU. .. .bine-inteles dupa parerea mea ....
Senzatie de viteza ... OHA .... control masina ... nasol ... grafica .. asa s-asa .... Vrea si o groaza de resurse .... si pe deasupra ca sa-l joci tre' sa scoti CD-romul fizic din cabluri ..... Concluzie: prea multa bataie de cap ... pentru nu cine ce mare branza. Incercati GTR ... cica e cel mai tare simulator EVER .... |
Am auzit si eu ca e cotat in jurul notei 6/10. dar as vrea sa-l incerc. nu face nimeni cd-uri ?
|
xxdadixx, face silviu! ar ramane decat problema distantei! :lol:
|
si cu cd-urile e o probl .... versiunea pe care am gasit-o io ....... are doua imagini .... una de 820 MB si una de 665 MB .... merge scris doar pe DVD ...
|
Exista CD-uri de 800 de Mb, si daca ai un CD-writer mai destept poti sa impingi orice CD putin peste limita lui. Spre ex. eu am scris 715Mb pe un Cd de 700. Orice CD are o marja mica in +!!!
|
Poate reuseste cineva sa ma ajute!
Am luat jocul de pe DC++ in 2 imagini, l-am instalat, si dupa ce l-am instalat, cand am vrut sa-l rulez imi cere CD-ul. Daca are cineva o solutie sau un Crack va rog eu mult puneti-l aici!!! Mersi!!! |
Re:
Quote:
|
Am Alchool 120% si Daemon tools, am incercat imaginea in amadoua si tot nu merge!!!
Crede-ma, am nevoie de un CRACK!!! |
Voi nu intelegeti ca nu merge atata timp cat aveti unul (sau mai multe) CD-ROM-uri in calc ?
Jocu' e facut destept .... adica mai destept decat altele ... el cauta cd-ul pe primul cd-rom ..... si intotdeauna primul cd-rom este cel fizic. Deci daca vreti sa-l jucati .... scoateti cd-romul din cabluri. Pur si simplu deconectati-l. Bafta |
ntz
Quote:
|
1 Attachment(s)
in zipu` asta gasesti si starfuck
|
Poti sa incerci pe www.crackfind.com .... sa imi zici si mie daca e marfa jk ca iti dau cd-uri sa mi-l tragi si mie :))
|
Dupaia il trimiti si in provincie :D
|
No problem .,...... 8)
|
Speedy, mersi mersi mersi!!!!
Cand ne intalnim ai o bere de la mine!!!! |
Poate a patit cineva acelasi lucru!!!
Am cumparat nishte chestii pe acolo si am ramas fara bani (de fapt am ramas cu 300$), si acum nu pot sa ma mai dau cu nimeni!!!! CE FAC?????????? |
ai incercat cu masinile de pe strada ?!?!?
|
DAAAA!!! Si la alea imi zic ca am nevoie de o anumita suma sa ma dau cu ele!!!
:cry: :cry: :cry: Chestia asta mi s-a intamplat dupa ce am terminat cateva serii, si facusem mai multi bani, m-am dus la garaj si mi-am luat mai multe, dar dupa asta mai aveam vreo 3000$ si am vazut ca era masina stricata, si ma mai costat asta inca vreo 2700$. Acum mai am vreo 300$ si ma plimb degeaba pe acolo!!! :cry: :cry: :cry: |
Baga un cheat ceva! :lol:
|
Man, am o idee, nu sunt sigur ca merge, eu am probat-o pe Street Racing Redline, jocul asta nu-l am, sper sa fac si eu rost de el: vinde ceva de pe masina, geamuri, oglinzi, usi, etc, eu asa facusem cand ramasesem fara cash, bancheta din spate, scaunul dindreapta.....vezi si tu daca mere.
Puneti si voi niste screen-shots.....sa vedem si noi cum arata jocul, pls!!! Bafta! |
Code:
ftp://61.161.122.15/_vti_pvt/ / /nul.for.TLF.Upload.by.vthorse. /nul.locked.Jan.05 /ready/01.22.05.Street.Racing.Syndicate.Clone-Carbon/ |
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
P.S. Ce bune sunt cateva din gagicile alea!!! Pacat ca nu fac si ele un topless, ceva. Marpha ideea, anyway! |
1 Attachment(s)
fratilor nu reusesc de nici o forma sa intru in joc, am incercat mai intai cu STARFUCK, nu a mers, am incercat mai multe variatne, nu a mers........mi-am scos si CDroamele tot nu a mers, cel mai mult am ajuns..............uitati-va si voi la imaginea de mai jos
sunt disperat, ce drq sa fac? cum pot sa fac si eu sa joc odata jocu asta? :evil: |
spidone : un prieten de al meu ( catalin cu solenza ) , a instalat jocu' , a avut numa probleme , a trebuit sa flashuiasca bios-u :cry:
aniuei : explica cum si ce tre sa faci ( cum ai facut tuh ) , de ti-o mers |
Re: Street Racing Syndicate
e misto joku lam erminat de 2 ori da tot nfs carbon rulz
|
@ alexutzu : Ia si tu un crack NO-CD ! Jocul e bun, storyline nu prea are ... partea cu fetele e mult prea tare, grafica invechita ( dar buna pt vremea jocului ), masinile nu prea au cine stie ce tuning cum ar avea Street Legal, dar jocul e OK.
|
da e tare jocu. l-am jucat cu toate modelele de subaru (fiind un membru fidel ;))
|
Masini,jante....orice se poate modifica la el?adica a modificat pana acum cineva ceva?
|
si eu am avut jocul si nu mi-a placut ce v-o place voua la el nuj ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning