![]() |
U L Y De Vanzare!!!!!! - sau DACIA cu tuning de 8000 E!!!
6 Attachment(s)
Nu Ma Lasa Inima Dar Trebuie Sa O Vand
Bani Am Bagat In Masina 8000 Euro!!! Are Multe Modificari, Evcuare Dubla Inox Geamuri Electrice Neoane Interioare Exterioare Statie Soboower 6 Boxe Amortizoare Gaz Monroe La Motor Inka Nu Am Reusit Sa I Fac Nimik. Pret 5000 Euro!!!! Cine E Intersat Give Me A Call 0722177575 0765363331 |
Re: U L Y De Vanzare!!!!!!
treaba buna cu aia 8000 de euro bagati in ea . frumos tuning .bafta la vanzare
|
mare ti-e gradina ta Doamne !!!
|
esti nebun
|
motor stock...hmmm...mult fara suparare
|
cum mult domne ? baiatu pierde 3000 de euro si tie ti se pare mult? offf ce oameni
|
fara nici o suparare
in ce ai bagat 8000 de euro ? |
in benzina...in ce crezi ca a bagat ?
|
5000 de euro? 1000 ai dat pe eleronu Vitan racing.. prob 2 mii daca ai lua pe ea ar fi bine
|
Quote:
Daca vrei un motor destept sa-l trantesti pe dacia asta cauta-ma cu vreo 500E si se rezolva. |
in loc sa va bucurati ... ca aveti de ce sa zambiti .. ca sa nu zic jap-jos-scaun .. ---->>> podea ... de ras.. :/
:D si pan` la urma prost e ala care da , nu ala care cere, din punctul meu de vedere e super tare anuntul , cu toate ca nu cred c-o s-o ia nimeni ... :D si daca o s-o ia, as vrea sa-l vad la fatza pe cel care da 5000 pe " U L Y " :D |
Ba baiatule am impresia ca tu nu prea eshti sanatos cu 8 mii de E aberezi prea mult....exagerat.
|
doamneeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
ma e adevarat ca se vede k a bagat omu' 8mii in ea...eleronul-400mii lei...capete de tobe-1mil...jante-8mil ...hai k nu mai e mult pana la 265 de mil....:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
Quote:
INTREBA SI CATE ORE EU MUNCIT BAIETII!!! |
Quote:
DACA O IA SAU NU O IA CINEVA ASTA ESTE..... NOI SA FIM SANATOSI!! TIN SA MENTIONEZ CA DOAR PE MASINA AM DAT 3200 EURO |
Quote:
SI SCANAM FACUTRA SI ITI DEMONSTRAM ORICUM AM ACTE PE ALTE DOTARI!! |
Quote:
|
Quote:
|
si ce an este masina? oricum bani aruncati degeaba pt evacuare ,dc nu incerci sa o lasi mai jos?
|
Quote:
ORICUM NU IMI PARE RAU CA AM FOST CA DACIA MEA PE UNDE NU CRED CA AU FOST ALTE MASINI SI PE CATE TROTUARURI AM MERS EU CA SA NU MAI STAU LA SEMFOR....EHE EHE NU MAI BAG BANI IN EA CA MI AM LUAT ALTA MASINA!DACA NU DADEAU LEGEA CU PUNCTE NU IMI LUAM ALTA MASINA DAR AM DITAMAI TEANCUL DE AMENZI!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sunt curios ce masina ti-ai luat?? |
Quote:
nici chiar asa .... dar ar fi o chestie!!!!! |
Quote:
laguna2 |
Quote:
Daca tu ceri 5000 pe Dacie inseamna ca Laguna(daca ai vinde-0) sub 15.000 nu o lasi..... Acuma lasand gluma la o parte eu zic sa-ti revii ca nu o sa iei 5000 pe masina aia nici peste 100 de ani .........daca chiar vrei s-o vinzi mai coboara si tu pretul cu vreo 40% si atunci s-ar putea sa ai vre-un client. |
Quote:
asa o fi ca tn nu zic nu pana acum nimeni nu crede ca o sa iau 5000 dar nu vad de ce sa nu cer...... nu e vb neaparat de bani e vorba de cat am muncit eu la masina asta....vai de p... mea...eu si 2 prieteni am pus totul pe masina asta,mai putin evacuarea! cat zici tu ar insemna sa o dau in 3000! vad cat imi da cineva maxim pe ea si daca nu imi convine ori o dau pe bucati daca nu o tin in fata blocului si cand voi iesi cu ea la o plimbare iti garantez ca multi vor intoarce capul!!!! o seara plakuta |
Quote:
|
Quote:
sa dea D-zeu! ciao |
Quote:
2 - cred ca banuiesti ce zice lumea cand se uita la masina ta ! dar de curiozitate te intreb ce crezi tu ca zice !? |
Fara suparare ... eu zic sa te trezesti ... 5000 euro e un Clio din 2001 !!!
|
am vrut sa-i cumpar masina la om da' imi lipseau 2 euro si n-a vrut s-o dea :( :( :(
|
Quote:
|
fara suparare
cu 5k euro imi iau un 318 sau chiar 320 pisica |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Frate la inceput ai fost distractiv dar ai trecut cu viteza luminii in penibil dupa care ai ramas o perioada in "Never Land"..... Eu nu stiu ce sa mai cred,ori esti dus de tot ori nu ai ce face si ne iei la mishto. In mintea ta tu chiar crezi ca masina ta reprezinta altceva in afara de o Dacia cu jante in 4 prezoane si cu 2 tobe??? |
super tare topic, banuiesc ca e la misto nu? :lol: felicitari :P
|
cred ca din pacate nu .omul kiar isi vinde masina.
PS: Soboower se scrie SUBWOOFER. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning