![]() |
E36 - Visul devenit realitate E36 CABRIO :X
5 Attachment(s)
Salutare tuturor!
Cum e si in titlu mi-am inteplinit visul de a a vea E36 cabrio....am decis sa il cumpar acum pentru ca preturile sunt mult mai mici fata de perioada calda,multi au spus ca sunt nebun ca i-mi iau cabrio acum "iarna"....(nai ce sa le ceri ) este un E36 cu motor de 1.8,la exterior vopseaua este impecabila fiind revopsita in primavara la cuptor,motorul merge foarte bine,marea problema este la interior pentru ca fostul proprietar nu a avut absolut de nici un fel grija de interior....este foarte murdar si rupt.Cum am ajuns cu ea acasa am bagat-o in garaj si a inceput curatarea in detaliu a interiorului.Planuri de vitor:Exterior-jante,bara M fata spate,faruri cu angel,stopuri M si cam atat,Interior-curatare totala,clima digitala,obc 18 butoane,retapitare anumite zone ale scaunelor si dupa vopsit integral in culoarea lui originala,monatrea "muzicii",Motor-un tampoane,ulei,filtre,bujii,fise si izolatia capotei si cam atat incet incet pana la vara sper sa le fac pe toate. |
Re: Visul devenit realitate E36 CABRIO :X
frumoasa , daca te tii de ea scoti ceva frumos pana la anul ce vine caldura !
|
Quote:
|
numai sa ai grija cu ea sa nu ai parte de incidenta iarna asta !
|
Quote:
|
esti aranjat atunci ! baga bani in ea si cand da 'canicula' sa ai cu ce :)
|
Fromoasa masina, sunt sigur ca va iesi ceva frumos!:D
|
foarte frumoasa masinuta!s-o stapanesti sanatos!
si eu imi doresc ff mult un e36 cabrio,dar mai dureaza pana imi indeplinesc dorinta. baga mare la ea ca merita! |
6 Attachment(s)
Multumesc!!!:) sigur pana la canicula va fi gata:D
In sfarsit am terminato de curatat la interior(NU AM VAZUT NICI ODATA O MASINA ASA MURDARA)...dupa 2 zile de munca,azi ma duc sa dau avansul pentru 2 scaune din piele noi aduse din germania,sper sa fie ceea ce zice vanzatorul... |
Foarte frumoasa! Sa o stapanesti sanatos!
|
Ce marca sunt difuzoarele? Ma gandesc ca vrei sa le pui in spate, de ce nu ai optat pentru componente daca tot ai optiunea cu 2 difuzoare? Sper sa gasesc si eu la dezmembrari fete ca ale tale :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
kit infinity am si eu pe fata, le-am pus fara statie pe cd oem si se aud f bine, clar si egal cu cele din spate.
|
Quote:
|
Am cautat toata saptamana am sunat la toate dezmemrarile de E36 nu au scaune la culoarea asta va rog ajutatima si pe mine sa gasesc 2 scaune.
|
Cred ca ies mult mai bine refacute cele originale , pe la dez tot scaune uzate gasesti ... Acum depinde si ce noroc ai :D
|
Quote:
|
Cu o bidinea ;) presupun ca in tot bucurestiul ala exista o firma de tapiteaza scaune :)
|
da este....cel mai ieftin cu piele arertificiala 400 de euro si cu piele naturala 800-1000-1200 de euro....nu merita atatia bani..
|
da imbraca si masina de banii astia :-@ ???
|
|
cred k da:))) nu situ am de o saptamana jumate tot caut solutii am dat telefoane peste telefoane....toti au scaune negre de piele la dezmembrari...pana la urma cred ca iau scaune si bancheta neagre si fetele de usi le caut si lor partrea aceea cu pielea care la mine e alba caut cu una neagra....mam saturat sa ma urc in ea si sa vad interiorul asta infect...
|
Quote:
|
cu bancheta si fete de usi de pot ajuta eu .. aveam si scaunele dar le-am lasat la curier ca nu imi convine sa le scot .. le-am trimis la cineva si nu le-a mai ridicat ...da-mi pm daca esti interesat
|
Cred ca e pe culoarea ta
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...3807.html#poze |
frumoasa masina. ai grija de ea.
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Azi am spalat motorul,si am pus jantele de iarna:D celelalte ies la vanzare daca le vrea cineva astept PM....
|
superbaaa!:D de cateva zile tot ma uit si eu dupa una,dar nimic convingator.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Una bucata scaun este aprope gata,pana duminica cred ca va fi gata tot interiorul....nu pre am timp,si fac si eu cate putin in fiecare zi.
|
7 Attachment(s)
Intre timp am mai facut rost si de niste jante TSW HOCKENHEIM pe 17' trebuiesc vopsite si inca nu stiu ce culoare sa aleg dintre:auriu,argintiu si gri inchis metalizat astept parerile si sfaturile voastre.
|
gri inchis metalizat;)
|
Cum zice provenzano
|
gri in chis sau deschis.fara auriu.si asa ca s-a umplut tara de jante aurii.:shock:
pt aspect mai OEM vopsestele gri deschis.pt un aspect mai "race" fa-le gri inchis!;) |
Quote:
|
cred k le voi face gri inchis pana la urma....cu etrierii rosii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |
- Copyright 2026 4Tuning