Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   B A G A B O A N T A (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34057-a.html)

kegpr 21-02-07 13:19

Opel Vectra B2 facelift

8 Attachment(s)
Cam tarziu postez ( si aici ) , dar avand in vedere ca vreau sa investesc acum si intr-un tuning moderat, este cazul nu ? :)

Vectra B2 facelift, an fabricatie dec 99 ( in Germania ) , inscrisa la noi in martie 2000. Motor X25 XE, 2498 cmc V6. Cuplu 230 Nm , 125 kw. Full. De ce "bagaboanta" veti intreba ? :) - pai pt ca ii place sa se dea la pasaturi tedei ... pe peste tot , nebuna.

Ce am de gand sa fac la ea :

- grila fata
- bara fata
- bara spate
- evacuare finala
- consola centrala ( e plastic imitatie lemn - horror if u ask me ) - unora le place
- folie
- angel eyes
- eleron discret
- alte jante pe 16"

Acum are 105.000 km, cu carte la DiBas. A fost a unei doamne avocat pana a luat-o un baiat din Constanta ( in martie anul trecut ) . Eu o am din iulie. Cu partea tehnica nu va plictisesc, v-as spune doar ca in Bucuresti consuma ~ 13 % , iar afara 8 % .

GTA 21-02-07 20:47

Re: B A G A B O A N T A

Daca scopul tau in viata cu masina asta e sa bati TDI-uri.......NO COMENT!!!

Aaronnel^ 21-02-07 20:50

Marpha "bagaboanta" asta a ta ... s-o stapanesti sanatos si spor la tuning

kegpr 21-02-07 20:57

@ GTA - scopurile mele in viata ( relative la masini ) ar fi : sa castig o competitie automobilistica si sa parcurg Nordschleife intr-un M3 CSL :) . Macar o parte am realizat ...

@Aaronel - thx ! In primavara ma apuc de ea, desi bugetul nu e mare din pacate.

Porecla i-am ales-o ... cand am adus-o din constanta .. si pe A1 m-am luat cu un tanar domnisor cu un 2.0 TDI nou nout ( el m-a flashuit ) ... si caruia i-am dat peste nas pe la 200-210 . Si n-a fost singurul, nu inteleg de ce pasaturile au asa o atractie pt ea :rolleyes2

criss_cars 23-02-07 18:18

2 Attachment(s)
Pt vectra ca a ta gasesti un kit tuning super la pitstoptuning dupa instalare seamana cu un evo e chiar super si costa: Bara fata: 419 EURO, Bara spate: 409 EURO, Set praguri: 249 EURO, Eleron: 279 EURO.
Ce zici?

Aaronnel^ 23-02-07 18:48

Kitul e de la Carzone.
Bara fata se aseamana cu cea de pe loganul GGD-ului. Da bine kitu

criss_cars 23-02-07 19:42

Si mie mi-a placut mult tocmai daia am pus pozele. Nu e nici prea strident da nici neobservat nu o sa treci. Bafta as vrea sa imi trim si mie niste poze cand o sa o termini sa vd cum a iesit cu kitu asta sau cu oricare k masina are potential. Eu vreau sa imi iau o Calibra

kegpr 08-03-07 13:06

E prea flashy pt mine asa ceva. Caut un kit Irmscher ( cel ce se punea pe versiunele sport de berlina / caravan ) . Din pacate nu se mai comercializeaza si deja ce vad pe site la Imrscher iar nu imi place cum arata.
Deocmadata cred ca primele kestii vor fi : jante Oz tot pe 16" , ca nu renunt la confort, si evacuare finala inlocuita . Tot cu una cu 2 tips-uri.
Ah si inca ceva : consola imitatie lemn din plastic ma scoate din minti, o colez in carbon profesional. Sper sa iasa cum imi doresc, am niste baieti de incredere si am ales deja autocolantul.

BT 81 SIM 24-03-07 22:51

nice.. sa o stapanesti sanatos ;)

liwiu_evo 31-03-07 22:57

k lumea vectra, sau bagaboanta cum ii zici u.:) sper sa reusasti in tot ce tiai propus pt ca imi place cum gandesti:tuning curat, fara prea multe lucruri care, practic, nu te ajuta la nimik. spor la trb:):):)

kegpr 01-04-07 11:08

Deocamdata am dat jantele Opel si am niste Dezent F High Gloss , tot pe 16" . Nu pot sa renunt de tot la comfort, fir-ar sa fie de Bucuresti :( . Curand o sa-i pun si finala Bosal.

PH-04-WPD 08-04-07 16:17

ce motor ai pe ea? e benzina cu 16v?

D_M_X 08-04-07 19:16

16 v au alea cu 4 cilindrii..
PRB este ca in cazul de fata este un v6 de 2.5

kegpr 09-04-07 18:32

1 Attachment(s)
2498 cmc , 6 cilindri in V, 24 v :oops:

kegpr 09-04-07 19:29

3 Attachment(s)
Am ceruit-o by myself. Mi-a luat cam 2 ore bune de frecus, dar a iesit ceva , ceva :oops: ..

TSC-Us 16-04-07 00:54

am si yo vectra b de 16v...

am mers cu una ca a ta cu 240(si se mai ducea dar,nu mai era tarla...)...imi place la nebunie cum trage...
un cip daca-i mai pui nu iti mai trebuie nimic pt motor pt ca este m mult decat de ajuns pt tine(bine,nu pt curse...).iar cipul nu o sa faca ca masina sa haleasca mai multa benzina, numai cand o turezi mult.

Kitul de la Carzone e f bine!

kegpr 16-04-07 09:22

Ce culoare avea cea cu care ai mers tu ? Neagra cumva ? Eu din Constanta am luat-o ...

TSC-Us 19-04-07 00:37

da neagra,dar era din bz...oricum rupe...un chip si e o masina excelenta ...nu pt curse...desii ai dovedii f f f multe masini!

daca stii masina lu way-ul(b-34-way)o vectra visinie 2.0 150 cp...pfuuu ce facea cu masina aia...a facut multe masini de 200 cp...rupea...

eu o sa plec in voiaj si cand ma intorc din croaziera o sa-mi i-au o vectra b 2.6 170 cp!e ferbletea mea...nu stiu dar...asta e...o prefer cel mai mult intre bmw seria 3,audi a4,passat,megane,laguna,mercedes C-class...masinile din clasa ei...o ador...imi place la nebunie!

eu am o vectra b 1.6 ~108cp...

bafta la tunarit!

kegpr 19-04-07 09:22

X 25 XE se remapeaza la 194 cai si 250 Nm ... inca nu sunt insa sigur daca este sau nu cazul ... cel putin cu suspensiile actuale power delivery-ul e chiar multumitor. Ca si consumul, de altfel .

kegpr 24-04-07 09:54

2 Attachment(s)
Aseara m-am dat un pic cu un 320 CI alb, pe chei. Asta ca sa nu ma mai acuze lumea ca visul meu in viata e feme ... nu, sa "fac" pasaturi tedei :). A stat in spatele meu cam la 2-3 lungimi de masina si cam atat :P. Tot 170 cai dar tractiune spate si mai era cu cineva in masina. Deci aveam si aceeasi greutate ( eu 1430 - el 1320 + pers suplim ) . Nice.

Consola, si multe alte chestii , dar din pacate .... NU AM TIMP :( . Intai o sa ma ocup de partea tehnica, am deja piesele :

6 bujii NGK BKR 6 EK
amortizoare SACHS ( toate 4 )
flanse amortizoare
4 bucsi oscilantele pt spate ( buba lor )
bieletele antiruliu de pe fata
bielete directie cu capete de bara
set covorase din material textil
ulei ARAL 5w40
filtru ulei
filtru benzina MAN
filtru polen cu carbon activ MAN
grila fata cromata
vopsire bara fata
discuri frana fata - set
placute de frana fata / spate
evacuare finala BOSAL cu 2 tips-uri .

Deci nimic spectaculos din pct de vedere vizual. O sa ii pun folie pe laterale si luneta, deja e o nevoie imperioasa, nu un moft. In functie de cati bani raman, as vrea sa-i schimb bara fata cu una sport edition. In rest, cred ca are oricum o silueta foarte frumoasa. Poate voi gasi diverse repere Irmscher pentru ea, insa asta in timp.

DrDMX 19-05-07 11:24

-fi dragut si spune-mi cum se cheama jantele ,si de unde le-ai luat !! eventual un site .RO (dau foarte bine)

kegpr 19-05-07 22:38

Dezent F High Gloss 7J x 16 - de la depozitul de anvelope ( punct ro :) ).

love4cars 13-06-07 21:58

Foarte misto masina! Ce motor are, 1.6le ala in 8 supape?8)
@TSC-U ce inseamna flash tuning suptil?

GTA 22-06-07 01:09

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 888071)

te gandest daca ai cipui-o putin...?un flash tuning, suptil...?ai ajunge la 230 cp fara sa te chinuii f mult.cu 800 euro, max!

Nici in cele mai erotice ganduri nu se va intampla ce spui tu aici......

kegpr 22-06-07 13:49

Asa este :) . Prin remapare se ajunge la 194 cai, mai departe deja implica alte modificari. Si din cate am vazut pe vvoc.com ... in afara de evacuare sport si filtre, greu mai faci cate ceva, e foarte inghesuit motorul. Make no mistake, si asa stoc face de ras masini cu pretentii mai mari ;)

X-Ray-Eyes 23-06-07 02:37

Quote:

Originally Posted by kegpr (Post 961328)
... in afara de evacuare sport si filtre, greu mai faci cate ceva, e foarte inghesuit motorul.

Se pot face mai multe ... dar costurile sunt destul de mari ...
O alezare , marire compresie , reg presiune benzina , pompa debit , injectoare , bla bla ... Asta daca nu vrei sa implici monarea unei turbine ... sau poate 2 ...

kegpr 23-06-07 20:43

1 Attachment(s)
Unde, Doamne, unde ?! :) Iaca si o poza cu motorul ...

X-Ray-Eyes 24-06-07 14:26

Quote:

Originally Posted by kegpr (Post 963502)
Unde, Doamne, unde ?! :) Iaca si o poza cu motorul ...

Atunci ramai doar la alezare ptr marire compresie, reg presiune benzina , pompa benzina cu debit marit ( presupun ca nu ai pompa in rezervor ) , injectoare ...

Cam tot ceea ce ai putea face la un aspirat ...
Daca umbli si in cutie e si mai bine ...

miaconRSH 01-12-09 16:44

Tizule, nu ai spus ce i-ai mai facut pana acum... Stati linistiti, e de bine si foarte fin 8)

kegpr 01-12-09 17:26

5 Attachment(s)
Eh, preiei legatura domnule :D

Ultimele poze pe care le urc eu cu masina asta - pentru ca s-a vandut. Am reusit sa-mi fac damblalele si sa-i schimb farurile, bara fata , sa vopsesc argintiu consola, sa imi pun scaune sport ( ambele cu reglaje lombare si pe inaltime ) , jante pe 17" Irmscher 5 Spoke, anvelope noi 225/45 ZR17 etc etc . E prea mult de povestit , sa lasam ceva poze sa vorbeasca ...

All times are GMT +2. The time now is 19:36.

- Copyright 2026 4Tuning