![]() |
1 Aprilie..........4 tuning day
Deja s-a stabilit...4 tuning day...1 aprilie e ziua tuningului romanesc...cine vine?...cine se inscrie?...cine cu cine merge?....cine vrea?...aici ne intelegem...
|
Re: 1 Aprilie..........4 tuning day
eu ma duc.am 2 locuri libere,va ofer confort si lux :)
|
si eu sunt prezent.
|
avand in vedere ca eu nu fac parde tin clubul vostru... si au sunt prezent.. si asi vrea sa merg la 4tuning day...
|
klar si eu ma bag
sper ca si cu masina |
Quote:
Dar sa fie buna ca anul viitor si eu voi fi vrezent...sper cu o surpriza cat se poate mare :P Spor la treaba |
sper ca o sa fie gata dar problema e ca eu tre sa duc o masina care e responsabilitatea mea.poate reusesc cumva sa o duc.ramane d evazut.prima data sa fie gata .
|
mai aveti un loc.. in plus ?
|
si ne-am intors de la bucuresti .timp frumos,distractie la maxim etc mai multe detalii maine si ...poze filme etc etc
|
Salutare,pai intru si nu vad o poza?inca sunteti obositi? trezirea
Bafta |
le procesam acum..le punem in ordine si apoi le uploadam pe forum
|
Quote:
Spor la treaba, astebt pozele!!! |
Deci... da! S-a terminat smecheria cu Matizu' ! Masina arata si suna demential !
Felicitari tuturor celor care s-au implicat in proiect ! |
deci cum s-a terminat man??? work in progress... trust me... inca cica nu se termina lantu de modificari.... ask gef :))
|
mai sunt cateva lucruri de facut pana masina se retrage de pe scena ..aia e clar
|
In cazu' asta... smecheria continua ! :D Abia astept sa vad continuarea, desi... in stadiul in care e masina acum, eu m-am indragostit (sincer :lol:) !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning