![]() |
Masina mea: Corsa mea B Art Line
2 Attachment(s)
Da...
Corsa mea B 1.2 8v ,11.95' Am cumparat o cu tobele noi schimbate,amortizoarele deasemenea,antifonata cu simtul raspunderii.O masina foarte ingrijita de fostul proprietar(Varsta si pensia spuneau tot) Are 160 000 km reali,motorul mege ceas! Dotari:)): -faruri reglabile -2x airbag -plina de viata -culoare frumoasa -stickere OEM Ce i am schimbat: filtre,ulei,placute,cablu frana de mana,garnitura capac tacheti,capace cu emblema. Imi place ca masina ft mult asa cum arata,o pastrez si poate vor urma cv modificari. Momentan caut Lip bara fata(ca lipseste) si 2 cleme parasolare (ca sunt rupte) Urmeaza RAR ul pe 25. Cateva poze cu starea ei actuala. Sugestii,pareri,idei sunt binevenite! |
Re: Corsa mea B Art Line
arata bine! sa ai parte de ea :) in primul rand as cumpara o suspensie sport sa o mai lase si niste jante, apoi restul, acum depinde ce vrei tu sa faci cu ea :) succes la modificari
|
Foarte frumoasa si ingrijita masina.Sa o stapanesti sanatos si cu placere!
incearca pe la dezmembrari pt piesele care iti lipsesc,sau chiar noi...nu cred ca sunt chiar scumpe,ce iti trebuie tie.Bafta la RAR si sa nu intampini niciun fel de problema! |
1 Attachment(s)
Plictisindu ma pe vremea asta ploioasa am realizat un "FreeHand Tuning" ca idee.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Re: Masina mea: Corsa mea B Art Line
foarte frumoasa! in curand voi achizitiona si eu una8) cum se comporta? cat dea dus pretul ei?8)
|
Quote:
Nu sunt genul sa mi laud masina dar iti pot spune ca mi a consumat 10L in 225 km si 40L in 1180 km. Intretinere foarte ieftina,si 1.2 8v este un motor ideal pt caroseria ei. |
Quote:
|
arata foarte bn si ingrijita masina!s-o stapanesti sanatos!
ps:imi place si desenul cu ea! |
nice man
your a very good artist |
cand nu mai ai ce face deseneaza-mi si mie tigra :P mersi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Doresc sa i schimb difuzoarele fata-spate. Cn a mai efectuat operatiunea imi poate spune ce difuzoare se potrivesc fara modificari/adaptari? |
da cu bertonele si sunt in jur de 900-1000km, sa ca la mers normal se poate face un consum colosal de mic, eu unul te cred!:D
|
daca e ca la tigra de 16,5 merg fara modoficari... stiu ca in mare parte sunt la fel (corsa b cu tigra a) de asta zic... salut.... ti-am dat add pe mess :P
|
Gata si cu RAR-ul
Totul este ok :D Ramane restu pe curand! |
Masinuta este inmatriculata,merge bine,ma supara cate cv la ea dar le rezolv
De cat sunt difuzoarele pe spate? |
LA MULTI ANI dragi colegi!
Pe anul asta sa ne auzim cu bine si va doresc implinirea viselor si a tuturor proiectelor dorite! Luni gargarita intra in service sa i schimb filtru benzina,capete bara,carbuni electromotor. Nu m ati lamurit cu boxele alea de pe spate daca sunt tot de 16.5 sau diferite.... |
S a vandut.
Topicul se poate inchide. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning