![]() |
Re: Tuning DAYS - 29 Martie-1 Aprilie 2007
Abea astept sa vad masinile...si fetele :lol:
Daca e nevoie de ajutor...cu pliante ceva...va ajut cu placere Bafta ;) |
in cazul in care aveti nevoie de oameni sa imparta fluturasi prin oras, ma gasiti la ym: [email protected] sau la 0740.182.540 Bafta cu organizarea. o sa fie sarbatoare!!! :)
|
Chiar.. daca aveti nevoie de reclama in Constanta va ajut cu mare placere id: [email protected]
|
Quote:
abia ast sa treaca luna martie:P si abia ast sa ajung acolo. app daca aveti nevoie de reclama in tg-jiu va ajut cu mare placer.fluturasi ceva? se rezolva |
Re: Echipa de sprijin
Multumim tututuror celor care s-au oferit sa ajute, atat aici, cat si pe pm, tel sau personal.
Avem mare nevoie de sprijin si ajutor, minim 20 persoane si vom fi recunoscatori. |
ma bag si eu la categoria aceasta
|
ajut si eu! ;)
|
nishte pliante mai mari asa sunt ? sa le putem lipi pe masini...
|
count on me too ! ... orice !
|
daca e nevoie va ajut si eu de la ploiesti ;)
|
va ajut si eu cu mare placere....mai ales la Concursul de VIRTUAL TUNING, la lipit lucrarile, la ce o fi nevoie ;)
|
bucurestiul va ajuta si el dak este nevoie eu ma bag cu placere
|
la fel si brasov`ul :P
|
eu am dat un pm...dar nu am specificat ca mai pot veni cu inca 2 persoane... deci suntem 3... astept pm... :) ( cand o sa fie cazul ;) )
|
Ajut si eu,cred k l-am zapacit pe Gabi:D ......astept um pm ku informatii...chiar vreau sa va ajut
|
Gratian cred ca ar fi bine sa incepeti sa spuneti la ce aveti nevoie de ajutor indata ce va trece prin cap ceva. De exemplu, poate si eu ma ofer sa ajut si cand ajungem acolo sa nu pot face nimic din oarecare motiv, lucru care se aplica pt multi din afara bucurestiului, chiar daca planuiesc sa vin in fiecare zi la show.
P.S: daca se poate, cu cea mai mare placere ma implic si eu. |
Daca aveti nevoie de ajutor pentru reclama, sau mai stiu eu ce, va ajut cu mare placere. Numai pentru judetul Botosani.
|
constanta la datorie...:)
|
Quote:
|
pana la urma sunt pliante ? k as vrea sa imi lipesc pe masina...
|
cred ca mai bune ar fii niste postere...cum au fost data trecuta... si eu vreau sa-mi pun pe masina :)
|
aveti si voi rabdare, curand o sa primim informatii. ;)
|
Jud Bacau dac aveti nevoie d reclama sau alcv Count on me ....oricum vb cu toti care ii cunosc pt a veni cu cva consistent :D
|
Quote:
|
si ar fi bine de stiut ce si cum ... ca nu ne trezim ca vrem dar nu putem pentru ca nu mai e timp ...
PAREREA MEA ! :/ |
Ma bag si eu la pliante si la orice mai e nevoie.Asteptam detalii...:wink:
|
sunt sigur ca atunci cand va fi nevoie vom fi contactati. important e sa iasa bine evenimentul.
|
oricum e destul de mediatizat si sunt sigur ca veti beneficia de tot ajutorul din partea comunitatii 4t...toti suntem pregatiti si la datorie :)
|
anul trecut am ajutat la panoul de virtual tuning ...as putea faceo si anul acesta cu mare placere :D
|
Gratian, poti conta pe ajutorul meu si al clubului Speed Daemons...daca ai nevoie de vre-un ajutor ai numarul meu...
|
se pare ca pliantele publicitare se lasa asteptate
|
mda . nu cred ca se va avea nevoie de nici o echipa de sprijin la cum evolueaza lucrurile .
|
ajut si eu...!!! cat se poate...putin cate putin si o sa fie mega show..:P abia astept...
|
Daca aveti nevoie de imartit pliante prin CTA deja lucrez in domeniu ;) pot sa va ajut
|
Quote:
|
Nu am zis o cu rautate . doamne fereste dar ... nu s a dat nici un semn de viatza pe aici . ce vroiai sa cred ? puii mei ... in fine .
|
0726.306.764 e nr meu
insomnia_squad e id-ul meu dak aveti nevoie de ajutor va pot ajuta cu cea mai mare placere si pe partea ploiesti kt si la metro dak e nevoie orice ora din zii si din noapte sunt disponibil |
poate ca as putea sa ajut si eu, prin liceu si prin PH cand merg la casa de vacanta, adun si eu ceva lume daca e, voi alegeti
|
Gratzian cu cea mai mare placere va ajut la ce e nevoie , adica la organizare ca totul sa iasa de 2 ori mai bine ca anul trecut
Tel 0727766084 ID sanduvic1990 |
in cazul asta sar si eu cu o mana sau cu tot corpul in sprijin, kiar daca e tarziu.. dar ma bag si eu :D
maxhouse6666 id sau 0743.731.789 O fac cu mare placere ! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning