![]() |
bh wlu
imi prezint si eu masina...inca nu e pusa la punct asa cum ar trebui,insa incet incet sper sa o aranjez..
|
Re: bh wlu
7 Attachment(s)
Quote:
|
mai de lucru la caroserie, cu ''devil eyes''-urile alea mergi pe drumurile publice? (ma refer rosu in pozitiile din fata)
|
1 Attachment(s)
Quote:
vad ps...arata bine masina imi place iluminarea din interior :-) |
Quote:
|
legat de angel eyesuri sunt legate separat pe un buton,le aprind doar cand vreau.
sper ca pe sapt viitoare sa pot termina barile. ce anume mai am de lucru la caroserie? |
Quote:
|
am balamalele,am bolturile astept doar sa'si faca timp meseriasu sa mi le poata fixa.
astept o parerea de a voastra in legatura cu fetele de usi,as dori sa pun alt material in locul celui vechi,insa nu stiu pe ce culoare sa merg,tot interiorul este pe crem,doarece l'am schimbat cu unul de solenza.. |
Nu arata rau deloc ,imi place prelungirea de GTI si farurile ,spor la treaba o sa urmaresc evolutia masini,bafta .
|
faina spor la lucru sper ca antalnim duminica :)
|
Quote:
o locatie ceva? |
Quote:
dar daca esti prin oras ne putem intalni la un pahar de vorba,mai adun cativa prieteni. |
Fiule lasa tuningu..dute la somn
:D |
exact tu mai lipseai de aici:P
|
frumoasa masina, imi palce :d
|
faina masina, fetele de usi ai putea sa le faci negru plasticul iar zona panzata sa o acoperi cu vinilin sau piele crem
|
2 Attachment(s)
scuzati claritatea
|
Lupeles cumva de ford puma :D ?
|
lupele le'am scos din faruri de logan,si montate in faruri de supernova.
|
3 Attachment(s)
am ramas cu sticlele de la farurile de logan,daca e cineva interesat de ele,
|
Quote:
|
momentan nimic,astept sa pot face comanda la fibra de sticla sa ma pot apuca de bari.si sper ca pe saptamana viit sa o pot antifona.toate cele bune
|
Salut ady,daca faci barile incearca sa incorporezi si buza in bara sa acoperi luftul cu fibra si sa prinzi si grila tot pe bara sa vina dintr-o bucata ca la logan.Ar mai fi o idee sa faci sub faruri cum avea KRS-ul daca il sti daca nu cauta pe google sa ii vezi botul,iar pe spate mai cauta o bara de supernova si o poti prelungi pe asta care o aia sa o faci gen cum o am eu.Legat de fetele de usi mai bine te chinui putin si le montezi pe cele de solenza arata mult mai bine decat cele de SN chiar daca faci cu fibra.Succesuri ;) ne auzim cu fibra ca nu am ajuns azi pe acolo ;)
|
salut,chiar m'am gandit sa prind buza,dar ma tenteaza sa o las mai jos si sa nu fie probleme dupa aia,din cate am auzit cica nu ar merge fetele de usi de la solenza,ca loveste in bord,dar am un prieten care dezmembreaza si o sa cer de la el sa fac o proba,
in legatura cu fibra cand ai tu timp,bafta |
4 Attachment(s)
ce am reusit sa fac wekendul asta
|
Quote:
|
saptamana asta trebuie sa'mi ajunga fibra,multumita colegului "BlueAngel"si dupa acea o sa ma apuc de ele.
|
Arata bine nova,spor in continuare,topic de urmarit.
|
ms ms..vad ca esti din oradea,poate punem intr'o zi de o intalnire,sa ne mai impartasim ideile,
bafta |
4 Attachment(s)
2 poze cu masina cum arata la inceput.....si 2 cum arata in ziua de azi.
|
e alta masina acuma,arata ft bine mai ales farurile alea.Vezi bine cu ele.. ca cica la lupe iti cam trebe sticla clara. Mai stiu pe cineva cu un nova din oradea poate si tu stii masina
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...va/page-6.html |
sper sa vina si sticlele clare cat de curand,
da,il cunosc pe cristi demult, |
Quote:
|
Esti binevenit,ar fi chiar bine sa putem face cate o intalnire din asta si prin Oradea....
dar sa nu fim offtopic ca aici e vb de masina lui detaliile astea le putem discuta la sectiunea Oradea/Diverse Discutii. |
7 Attachment(s)
in sfarsit am reusit sa montez barile in spate si strut'baru.
|
Quote:
asa ca inca mai caut fibra sa pot incepe si eu lucrarea la bari. |
1 Attachment(s)
Cn o fi in fata mea.. cu nr asta.. care a oprit sus pe deal langa arteziene?
|
:))cand a fost asta?si mai exact pe unde anume?
nu ai putut si tu sa claxonezi sau ceva?sa intri in mine?:)) |
Sa iti spun cand a fost exact.. nu stiu... saptaman trecuta intr`o zi .. seara .. ai urcat pe dealu asta de langa olosig unde s`a facut parculetu asta nou cum o iei spre muzeu,si ai parcat acolo sus.Degeaba te claxonam ca ziceai c bai are si asta c vrea ? :))... io am stat la spatele tau la semafor,Hai ca arata bine :D
|
stiu,mergeam dupa gajika la lucru...ms,da abia astept sa fac barile alea odata ca ma dispera..
sper sa ne intalnim intr'o zi.. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning