![]() |
Intalniri Speed Daemons
Vineri a fost prima intalnire Speed Daemons ! Sa ne vedem cu bine si la urmatoarele intalniri ! Bafta tuturor !:-P
|
Re: Intalniri Speed Daemons
O intalnire reusita zik eu :) La fel ca toate celelalte.
|
mie mi-a placut parcarea de la capatu autobuzului... mai intrau 5-6 masini
|
Mai intrau 5-6 peste cele parcate poate...
|
daca e frig vineri ne verdem tot acolo, eu sunt la munca
|
Se poate numi intalnirea speed daemons? :D
am stat toata seara sa gasim numele, nu de alta :))) unii din noi l-am si botezat a 2-a zi ;) buna sampania, mariuse, pacat ca eram cu masinile :P |
Sa inteleg ca Duminica dimineata de la alcool practic erai...head shoooot :P .
|
Daca nu era cu bule pt. Alezz ce sa fac ... oricum fuse buna si mai ales cu micii mari a mers ca ramasesem fara resurse de energie pentru a termina munca la noile borne de baterie si tragerea masei la caroserie si motor . TicoRS sa stii ca bancheta mea a reusit sa scuipe ambele suruburi si era sa ma trezesc cu ea peste mine la o frana mai tare ... deci trebuie sa inventam o noua metoda de prindere ferma , fara scartaituri si fara spatii pierdute . Data viitoare aduc bormasina si muuult silicon . :twisted:
P.S. Azi dimineata catre serviciu am reusit sa-l scot pe unu din masina ... credea ca i s-a stricat motorul ... era doar un test de bassssssss :twisted: . Cristi ce mai face mandra ta ? Marius_SD - MRS - frateeee , sa ne astepti cu caldura acolo , ca am degerat data trecuta si te specializezi in frape'-uri ca mie din astea imi plac ! ( duuuulci ) :drunk: |
si daca ai si niste mici... ca mustar aduc io
|
Sa inteleg ca vineri la ora 22:00 cel tarziu suntem la "Ground Zero" ???
|
hm..alezzule tata,ce intelegi prin "ground 0"?same spot sau ne mutam la marius? :))
|
Misto semnatura Alezz-ule ... dar eu in continuare sunt mai sceptic si astept filmuletul ! ;)
|
dar sa arati filmuletu cu plecat de pe loc cu tot, ca daca nu o sa credem ca ai mutat mai sus acu de la kilometraj...
|
Nope, are jante pe 12 de la mine :D
|
bine...sper ca ai filmat non-stop de cand te-ai trezit...(sper ca te-ai spalat pe maini dupa ce ai fost la wc)
|
eu unu nu o sa apar pe la intalniri .... imi cer mii de scuze... dar am ceva de rezolvat.... dupa promit ca imi fac aparitia
|
Mishule adica iti iei o pauza parlamentara ? Ma rog ... sper sa te revedem cat de curand , mai ales cu Bubu reparat !
Sincer uite acum ii dau dreptate lui Gainusha ca ar fi trebuit sa facem o pauza de o sapt , timp in care sa ne gandim la toate ... dar asa a fost sa fie si acum trebuie sa facem de toate repede sa ne reafirmam cu noul club . Eu sincer as avea multe nemultumiri si intrebari , dar cum de mult nu mai conteaza ce spun eu , am sa incerc sa nu iau nici o pauza si sa fac cum canta altii . Astept cu mare nerabdare parasolarele si aparitia noului site-forum , si am sa ma gandesc la capota cu ce o voi redecora , pana atunci fiind in stand-by ! Leutu , eu cand pot sa fac comanda de un alt colant-hood ? In cat timp se poate face si cat ma costa ( ma astept si eu la o reducere , pentru ca tot dam comanda pentru mai multe chestii la ei ... ) Un carbon-hood stiu sa faca baietii acolo ???? Ma intereseaza ca mai intai sa o fac imitatie de carbon si apoi un desen peste ... |
Marius...cand ai facut-o pe cealalta ai beneficiat de reducere, acum ce vrei reducere la reducere? Imi spui ce vrei si intreb, oricum din vara pana acum este posibil sa mai fi crescut preturile oricum...
|
Vine cineva la patinoar vineri seara? :D
|
Hai mai Cristi , eu credeam ca deja esti alergic la gheata , cazaturi si altele ... deja devii sadic !:twisted: Mai multe sanse sunt sa bem o cafea miiiiica la MRS la munca :) desi este extrem de departe de culcusul meu cald de acasa ... :cry:
|
Eu si cu tigrutza ne bagam la o patina :D
|
...la faza cu patinele sunt prezenta si eu!!!! :D doar sa nu ma mai spele nimeni cu zapada!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:P
|
Sa vii co o bluza pana la gat si nu te mai spala nimeni =))
|
Hai Mariuse, ca doar nu mi-oi rupe si io picioru :) Mai e putin si se termina iarna, sa profitam de ea. Patinoar, here we come. Este insa o problema: cine poate sa se intereseze, ca s-ar putea sa nu mai fie programul de la 22-24 (era de sarbatori)...
Later edit : sau mergem in Drumul Taberei, unde ne cheama Radio 21 :))))) ei mi se pare ca au program mai tarzior :P si e si aproape de tine, mariuse. Vreau sa te vad pe gheata :P |
Intalnirea va fi tot la locul stabilit? Sper sa ajung si eu pe la 21! Sa ma anuntati va rog daca fugiti la alta locatie.:) Poate scot si batranica la o plimbare.Ii prinde bine un fitness :D
|
e naspa in dr taberii!!!
|
Ora 20:00 stiti cu toti unde iar daca e cazul pe la 21:30 ii facem o vizita lui Marius :) .
|
daaaa... ca are cafea buna acolo!!! :>:>:>
|
daca in loc sa discutam probleme mult mai arzatoare despre club ne ducem iar la patinat si draci baltati....nu credeti ca ar fi cazu sa incepem sa facem lucrurile un pic altfel decat atunci cand eram o simpla filiala a insane racers?nu de alta,da ati vazut ca nu s-a terminat prea roz.ne vedem vineri
|
da... bine... ai dreptate wolf... dar facem asta la o cafea la marius!!!! :D ca e cald...!
|
sincer cam are dreptate wolf fara suparare dar ar trebui sa punem si noi lucrurile bine pe roate... ce ziceti?
|
Ma, sincer, avea dreptate marius eugen... ar trbeui sa se linisteasca apele intai ;)
Si Magos, nu te mai indoi dupa cum bate vantu' ! Eu vreau patinoar si la patinoar ma duc! |
Cristy...si eu vreau patinuar dar hai totusi sa mergem sambata...de mai devreme ma gandeam la asta si acum dupe ce azis wolf...are dreptate.
Bah, vineri sper ca nu incepe-ti iar cu caterinca, decat sa veniti pt asa ceva mai bine stati acasa sau duceti-va prin oras... |
Re: Sugestii Parasolar si Bulina
Poate imi zice leutzu pe mess unde e intalnirea asta a voastra ca as vrea si eu sa vin daca nu deraneaza pe nimeni....
|
Re: Sugestii Parasolar si Bulina
intalnirea este in spatele polivalentei, in fiecare vineri, de la orele 20:00... ;)
si baieti, CALMATI-VA!!!!! |
nu m=am indoit dupa vant, cristi, pur si simplu am zis ca ar fi cazul pentru o discutie, dar sa o mentinem la o cafea, la marius... :) sa fie toata lumea impacata... am gresit cu ceva?
|
Si eu vreau sa vorbim la caldurica la MRS , dar propunerea mea este ca in momentul in care incep discutiile despre club sa fie de fata NUMAI cei care sunt in club . Poate se vor supara pe mine altii , dar asta este parerea mea , iar haosul de data trecuta de la Poli eu pe spinarea celor care nu erau sau nu mai erau in club o pun . De asta votul a fost haotic si au aparut atatea nemultumiri . Cand am ajuns la cafea parerea mea e ca deja era totul mai linistit si s-a putut discuta mai pe larg .
Leutule ce se mai aude cu site-ul si cu comanda de parasolare ? Aduci niste exemple trase la imprimanta sau vb despre astea numai in acel topic ? |
Marius...te grabesti ca fata mare la maritat...avem domeniu sa fac forumul si site-ul? Gazduirea o am, stai tu linistit dar pana nu stiu ceva sigur...nu am chef sa fac acelasi lucru de 2-3 ori.
|
daca va convine asa:
vodafone: Pot doar sa-mi inregistrez domeniul? Nu. Fiecare domeniu inregistrat este insotit de servicii de gazduire. Totusi, daca doresti sa inregistrezi domeniul la myDomain, dar sa gazduiesti site-ul in alta parte, atunci utilizand DNS Manager-ul vei putea controla ce servere de web si mail doresti sa folosesti. myX iti pune la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a beneficia de o multime de facilitati care deriva din inregistrarea unui nume de domeniu. Site-ul de web, server-ul de e-mail, server-ul de FTP, toate sunt incluse in acest pachet care ti-l oferim. Totusi, daca consideri ca pachetul oferit de noi nu este suficient de complet pentru tine, atunci ai la dispozitie o oferta mai larga de hosting in 10 minute il aveti ;) |
cu vodafone am avut eu cateva neplaceri...prefer sa nu mai lucrez cu ei...voirbim diseara toate detaliile la intalnire.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:04. |
- Copyright 2026 4Tuning